- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Çok güzel bi haber inşallaah güzel sonuçlarla bizi mutlu edersinGünaydın kızlar öncelikle doğan kurunu yapmk istediğimde bana ince ince anlattığınız destek verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim ben malesef 3 gün dayanabilirdim devamını yapamadım bugün regl günüm ve gece test yaptım 20 25 dk içinde ikinci çizgi silik cikti henüz umutlanmak istemiyorum ama sanırım hamileyim eğer bi aksilik olup regl falan olmazsam yarın direk kan vericem insAllah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin güç olanı kolaylaştırsin
Var gozukuyor ben çok denk geldim öyle olul hamile olanEki Görüntüle 2224665 testim bu insAllah yanıltmaz
Saol cnm insAllah Rabbim hepimzie nasip etsin isteyen herkrde nasip etsin iclerinde bana daÇok güzel bi haber inşallaah güzel sonuçlarla bizi mutlu edersin
Hayırlısı cnm insAllah kizimda cok gec ogrenmistim yine silik cizgiyleVar gozukuyor ben çok denk geldim öyle olul hamile olan
Ben çok heyecanlandım yarın mi vereceksin kan tahliliHayırlısı cnm insAllah kizimda cok gec ogrenmistim yine silik cizgiyle
Yarinn vereyim diodum ama esime dayanamdimm dedim surpriz olsu. Diodum ama kahvaltidan sonra acile gidicez snrmBen çok heyecanlandım yarın mi vereceksin kan tahlili
Bize haber vermeyi unutma canımYarinn vereyim diodum ama esime dayanamdimm dedim surpriz olsu. Diodum ama kahvaltidan sonra acile gidicez snrm
Ederim cnm tqbi insAllahBize haber vermeyi unutma canım
Aman da aman bu ne guzel bir haber yaaa. Tahlilden sonra haber verin bize deEki Görüntüle 2224665 testim bu insAllah yanıltmaz
Negatif kizlar sonucAman da aman bu ne guzel bir haber yaaa. Tahlilden sonra haber verin bize de
Yaa yukselme gibi bir ihtimal yokmuymuş leki ??Negatif kizlar sonuc4.4 cikti
Merhabalar silik çizgi de var acaba geç döllenme filan mı değer düşük de değil ayrıca genelde 0.1 filan çıkıyor referans aralığına baksana bi ekinde sonuç varsaNegatif kizlar sonuc4.4 cikti
Bilmiyorum demedi bisey beklicemYaa yukselme gibi bir ihtimal yokmuymuş leki ??
Evet normalde 1 2 çıkardı en fazla biraz yüksek ama bilemiyorum hayırlısı kağıt yok cnm yanımdaMerhabalar silik çizgi de var acaba geç döllenme filan mı değer düşük de değil ayrıca genelde 0.1 filan çıkıyor referans aralığına baksana bi ekinde sonuç varsa
Adetin kaç gün gecti canim belkk erkense yikselkrNegatif kizlar sonuc4.4 cikti
Gecikmedi cnm bugün batAdetin kaç gün gecti canim belkk erkense yikselkr
Bence gebelik çıkacak bilmiyorum ben öyle hissediyorum.... başka bi test daha yaptın mı idrar testiGecikmedi cnm bugün bat
Yok bi daha yapmadım artik sali falan yaparımBence gebelik çıkacak bilmiyorum ben öyle hissediyorum.... başka bi test daha yaptın mı idrar testi
Bende yaptırmıştım genelde 1-2 çıkıyor senin ilginç çıkmış anlam veremiyorumGecikmedi cnm bugün bat