Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım inşallah sende de aynen bu durum yaşanır canım. Aynen dediğin gibi bizim badenzi kuzumuzda öyle hamile kaldı. Hemde 2 yıl aradan sonra yanlış değilsem. inşallah senin yaptığın kürlerin bütün faydalarını bu ay tüp bebeğe geçiş yapmadan alırsın.

Peki canım yumurtlama belirtilerini yakalayabiliyor musun. Birde soğan kürüne başlamıştın dimi bitince de testere dişli aslan pençesi var o kürü yap kürlerin etkisini gösterme açısından arka arkaya yapman çok faydalı olurmuş.

Ü
hadi bakalım yumurtlayın da erken geç nasıl olurda olsun bu ay hepimiz için bereketli olsun inşallah :)))

Tamam canım yaparım aslında benim sürekli kaşık ağrım oluyor yani geriye gittiğimde bakıyorum en yoğun günüm aslında yumurtlamaya denk gelmiş... ama ofisin olduğu için sürekli kaşık ağrım var karıştırıyorum... biz 9 aydın deniyoruz ama yorumlara bakınca diğer konularda da meğer hiç uğraşmamışız çok yoğun çalışıyoruz haftada 1 ilişkiye giriyorduk onda da beklemiyordum bile hemen duş :) son iki aydır dikkat ediyoruz bakalım

Acaba benim de soğan kürü etkisini o ay değil de yeni mi gösterdi de kist gitti?.İlacın da etkisi vardır tabi de ona da yoruyorum açıkcası.

Umarım ihtiyacınız kalmaz Allah koşa süre de hepimize nasip etsin kızlar stresi bırakıp rahat ve pozitif düşünelim herşey Allahtan :)

Ü

hadi bakalım yumurtlayın da erken geç nasıl olurda olsun bu ay hepimiz için bereketli olsun inşallah :)))

Amin canım hepimize çok bereketli olsun bol bol hamiş çıksın inşallah.

Canım inşallah yakın zamanda olacaktır senin bir şansızlığın düzenli adet göremediğin için yumurtlama gününü takip etmen zor. Değilse inan bana o döneme geldiysen başka da bir sorun yoksa tek seferle bile oluyor. Sen kürleri yap canım adetin düzene girecektir sonra işin daha kolay Allah'ın izniyle. Ama nasibinde varsa bu şekilde bile gebe kalırsın pko olupta bir sürü gebe kalan var.

Acaba benim de soğan kürü etkisini o ay değil de yeni mi gösterdi de kist gitti?.İlacın da etkisi vardır tabi de ona da yoruyorum açıkcası.

Mutlaka etkisi vardır kürün canım. Ben hep dedim zaten kür etkisini en güzel ikinci ay gösteriyordur diye.
İlacında vardır mutlaka ama onu daha çok yeni kullandın. Kürün faydasını yabana atamayız dimi

begonya_ canım yeni adet tarihini yazda badenzi eklesin yeni batını (inşallah son bat olur)

Aln cns canım senin batın belli olmaz sanırım ama kür bitmesine yakın kendini iy takip et tam o sıralarda yumurtlama olabilir. İstersen sende ortalama bi tarihe göre batı yazdır

İnsallah hayran kalıyorum öyle olanlara

Ay inşallah son olur çok amiin
4 Şubat bat canım.

Umarım ihtiyacınız kalmaz Allah koşa süre de hepimize nasip etsin kızlar stresi bırakıp rahat ve pozitif düşünelim herşey Allahtan :)
Stres zaten bebeğimiz olmamasıyla alakali keske o düşünceyi atabilsek streste ortadan kalkacak bende evde kendi kendime müzik dinliyorum eşlik ediyorum , çeşitli yemekler yapıyorum, tatlılar falan.. yürüyüşe çıkıyorum olumsuz olan herşeyden uzaklaştım bu ay çok onemli çünkü

İnsallah hayran kalıyorum öyle olanlara
İnşallah canım darısı senin başına olsun. Bende böyle haberleri alınca kendim gibi multu oluyorum. Sonuçta tüp bebek süreci de garanti değil birde şartları da zor hormon yükleme vs maddi manevi yıpratacak bir süre tutmadı mı hayal kırıklığı daha büyük oluyor. Ama bazıları da tüp bebek tutmuyor sonra umudu kesiyor hayal kırıklığından. Bir de arkasında doğal yoldan kalıveriyorlar. İbrahim Saraçoğlu diyor zaten çoğu videosunda çoğu kadına boş yere tüp bebek denemesi yapıyorlar diye. Rabbim isteyen herkese doğal yollarda çok aratmadan nasip etsin inşallah.

Aynen öyle kadının stresten uzak, rahat, huzurlu ve mutlu olması çok önemli. En güzelini yapıyorsun canım.

Kuzum miyositol isimli ilaç kullanıyorum veee 2 aydır düzenli regl oluyorum bu durumda bat 3 şubatt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…