Insallah iyi olur ablam. Cok sagolunSen iyi ol kuzum biz nasıl olsa yine bol bol görüşürüz. İnşallah kendi doktoruna gidince de herşey yolunda olacak. Dualarımız seninle canım. Bizde seni çok seviyoruz.
Ederim ablam sizde cok iyi bakın kendinize. Ben ocak sonuna kadar Türkiyedeyim buyuk ihtimal. O sırada da doktor işimi halletcem. Tsk ederim ablam benimGünaydın kuzum
Sen Türkiye'de kalacaksın o zaman.İnşallah azalan ağrıların hiç kalmaz canım benim.Çok dikkat et kendine bizi de habersiz bırakma
Valla bakiyor yanina gidince sagolsunrica ederim canım, iyi istirahatler
anneciğin baksın sana misler gibi
Gercekten öyle ablam. Oraya gitmeden butun arizalari giderip gitcem insallahOyy kuzum düşündükçe ne büyük nimet şuan burda olman. İyi ki eşin vizeyi unutmuş. Sen burdayken herşeyini yola sokarsın bitanem hele bir gaziantepe git sen doktorun seni rahatlatacak gereken neyse yapacak.
Ben bu kadar okumamış olsaydım belki dayanabilirdim.Çok sızlanmam normalde ama; çok okudum burdan şu an mümkün değil normal çektirmem.İnşallah yumurtlamışımdır, yumurtladıysam da inşallah çatlamıştır; gerisi zaten Rab'bime kalmış, nasip kısmet artık gerisi.
her zaman canım benim, seninde duaların karşılıksız kalmasın inşallah; önce sağlık gerisi hep gelir diyenlerdenim bende canım, artık walla takmıyorum kesinlikle
ben Alla'ın hikmetlerini görüyorum bir bir o nedenle olmayacaksa olmasın napim
Hepimiz için Allah dualarımızı kabul etsin inşallah, ellerimizi boş çevirmesin Rab'bim. Amin.
ben süreçlerini okumuştum burda bir forumda denk gelmiştim, sonra netten araştırdım; anestezi talep ederim bende, bu saatten sonra bi de bunun acısını çekemem valla, parası neyse veririm
vakti zamanında uzun bir süre lazer epilasyon acısı çektim, ondan önce ağda acısı vs.
kadın olmak cidden zor yaaa hep acılar bizi buluyor, diyorum ya bi de bunun acısını çekemem, acı eşiğim düşük benim, ben biliyorum kendimi; dayanamam
umarım hayırlı olur senin de doktor serüvenin canım, ben hep aynı hastaneye gittiğim için yıllardır tüm bilgilerim var; ama baktım Şubat'ta memnun kalmadım Memorial'da tüp bebek merkez başkanı bir hoca varmış, ona gitmeyi isterim; iş yerinden 2 arkadaşım onun aracılığı ile hamile kaldı.
Biri tüp bebek, diğer arkadaşta 40 yaşında doğal yolla oluverdi sayesinde
Üstelik bu iki arkadaşta uzun yıllar bu yolda emek ve ciddi anlamda para harcamış insanlar
Tüp bebek olan arkadaşımıza defalarca aşılama, çatlatma iğneleri vs. yapılmış ama meğer onun rahim ağzı kapalıymış; doğal yolla veya diğer yöntemlerle zaten mümkün değilmiş bunca yıl bir Allah'ın kulu doktorda dememiş ki böyle bir durum var diye en son bu kadın hoca teşhis koyup tüp bebeğe yönlendirmiş, ilk seferde de oldu
şimdi oğluşu 2.5 yaşında
darısı hepimize olsun inşallah
İnşallah yeni doktorunla çok güzel yol alırsın canım. Dediğin gibi hsg yi de anestezi ile talep et. İnşallah hoca senden bu kadar hazırlıklı gitmende dolayı memnun kalacaktır canım hem hocayla geçmişinde var bu da bir artı senin için. Hadi hayırlısı nerden nereye doktor değiştirmek zorunda kaldın yıllar sonra sana fayda sağlamış bir doktora tekrar gideceksin belki de bebişinde bu doktorla olacak.En çok korktuğum şey şu hsg
Ben de yarın doktorumdan talep edicem ama daha adetin 3.günündeyim.Bittikten sonra yapılır artık.Bayıltın beni hocam dicem yoksa ben dayanamam
Bu doktora ilk kez gidicem.Tesadüfen buldum kendisini.Lise zamanımda adetim 15 gün aşırı kanamalı devam etmişti ölüyordum artık hiç bir doktor fayda etmedi.Bu hocayı söylemişlerdi sağolsun bana bir tedavi yaptı o gün bugündür sorunum çıkmadı bu bahsettiğim 14 yıl önceydi.Şimdi kendisi 70 yaşına gelmiş özelde devam ediyormuş ama hala çok memnunlar.Eski sonuçlarımı da götürcem güzel bir dosya hazırladım ve reglimin 3. günü oluyor belki hormon tahlileri yapar diye o günü seçtim..Ya hoca bana uyuz olacak ya da bilinçli gittiğim için memnun
İnşallah canım benim.İnşallah yeni doktorunla çok güzel yol alırsın canım. Dediğin gibi hsg yi de anestezi ile talep et. İnşallah hoca senden bu kadar hazırlıklı gitmende dolayı memnun kalacaktır canım hem hocayla geçmişinde var bu da bir artı senin için. Hadi hayırlısı nerden nereye doktor değiştirmek zorunda kaldın yıllar sonra sana fayda sağlamış bir doktora tekrar gideceksin belki de bebişinde bu doktorla olacak.
O zaman sen benden daha da detaylı araştırmış biri olarak hsg ile bilmediğim detayları almıyayım canımBen bu kadar okumamış olsaydım belki dayanabilirdim.Çok sızlanmam normalde ama; çok okudum burdan şu an mümkün değil normal çektirmem.
Valla Allah doktorunda vicdanlı,iş bilenini karşımıza çıkarsın.Hepsine saygımız var ne emeklerle gelmişler bu günlere ama istemek ve yardımcı olmak başka birşey gerçekten.
Arkadaşların adına da çok sevindim sonunda melekleri bulmuş onları.Allah uzun ömür versin hepsine.Sana da hayırlısıyla nasip etsin kuzum.
Yok detay vermiycemO zaman sen benden daha da detaylı araştırmış biri olarak hsg ile bilmediğim detayları almıyayım canım
sadece çok ağrılı olduğunu biliyorum o yeterli bi ayrıntı benim için
Allah hepimizi doğru kullarıyla buluştursun gerçekten de, işini severek yapmak bambaşka bişey zaten
Ben eminim doğru zamanı gelince olacak her şey, sadece gebelik için değil, her işimiz için öyle Allah hayırlı vakitte hızır gibi yetişsin imdadımıza; inşallah sende bende kurtulmuşuzdur kistlerden
önce bizim sağlığımız sonra bebişimiz değil mi neticede?
sıra sıra herşey olacak inşallah
İnşallah canım benim.
Çok tesadüfi bir şekilde yerini öğrendim.Dediğin gibi belki de bebişim Süheyla hocayla gelecek .O dönem bana derman olduğu için zaten hep aklımdaydı.Her şerde vardır bir hayır.Yarını iple çekiyorum
Bütün iyi dileklerini aldım canım pozitif enerji olarak yükledim kendimeBen de ilkokulda yanlış ilaçtan dolayı çok hastalanmıştım canım beni iyileştiren bir doktor vardı yıllar sonra aynı doktorla aynı hastanede çalışma fırsatım olmuştu bol bol telefonda görüştüğümüzden samimiyetimiz doğmuştu bir gün polikliniğinde hocam yıllar önce sizin sayenizde iyileşmiştim diye durumu anlattım. Dr. o kadar sevindi ve memnun oldu ki yıllar sonra böyle karşılaşmamıza bence seninle doktorun arasında sıcak bir bağ kurulacak ve bu doktor snaa çok iyi gelcek ben böyle temenni ediyorum canım senin için.
Yarın yaz bize, hadi inşallah işin rastgitsinYok detay vermiycemAy inşallah gitmiştir kistler yapıştılar ya
Amin sırası var tabi önce sağlık.Ben doğum videosu falan hiç izlemedim mesela bide o korkuyu yaşayamam
Korkulacak bişey bende doktor korkusu oluştu alt muayeneye gidrkrn bile strese giriyorum.eğer yaptırırsam mutlaka anestezi isterim canım, daha öncede hsg çekimi ile yorumlara denk gelmiştim kk'da herkes çok ağrılı olduğunu iletmişti, bende taa o zamanlar korkmuştum
İnşalllaah bu guzel haberi bende sizle paylasicam buradaAnladım canım baya emek vermiş güzel sonuçlar almışın inşallah tüp bebekte de çok güzel sonuçlar alırsın sağlıklı güzel bir hamileliğin olur ve sağlıcakla bebişine kavuşursun.Allah yardımcın olsun canım inşallah bu azmin sonucunda bebişini kucağına alacaksın
Bütün iyi dileklerini aldım canım pozitif enerji olarak yükledim kendime
Seninki de güzel tesadüf olmuş
Son zamanlarda çok tuhaf şeyler yaşıyorum ben.Mesela geçen hafta içi arkadaşlarımız gelecekti ama ben o gün öyle yoğundum ki iş yerinde ve vücudum halsizdi elim kolum kalkmıyordu.İçimden dedim ki keşke başka gün gelseler çünkü tat alamıycam biliyorum kendimi.Ama iptal etmedim çünkü;ben önem veririm öyle şeylere ayıp olur diye düşündüm.Bunu söyledim 5dk sonra arkadaşım aradı eşinin işi çıkmış nolur kusura bakma bugün gelemiycez diye
Dün de eşim bi ürün almıştı kargoya vereceklerdi,dedim ki kargo mesajı geldi mi bilgi var mı dedim daha cümlemi yeni bitirdim ve mesaj geldi.Basit şeyler ama daha bir kaç örnek daha var.İnsanın tuhafına gidiyor.
İnsallah canim cok yakinda paylasacaksin bzie bu guzel haberi Allahin izniyle. Ruyanda gercek olacakİnşalllaah bu guzel haberi bende sizle paylasicam burada
Bugünün Rüyamda eşim isten eve geliyor zile basıyor açıyorum kapiyi kucaginda bir sürü bebek bezi var sonra uyandim o heyecanla inşallah hayırlısı olur
İnşalllaah canim ya hepimize nasip etsin inşallahİnsallah canim cok yakinda paylasacaksin bzie bu guzel haberi Allahin izniyle. Ruyanda gercek olacak
Evet yaa kadın olmak zor cidden, her süreci sancılı işte böyle, ben alttan muayeneden korkmuyorum hiç hamileyken yendim korkumu çatı muayenelerinden dolayı malumKorkulacak bişey bende doktor korkusu oluştu alt muayeneye gidrkrn bile strese giriyorum.
Ne güzel bende yenerim insalllahEvet yaa kadın olmak zor cidden, her süreci sancılı işte böyle, ben alttan muayeneden korkmuyorum hiç hamileyken yendim korkumu çatı muayenelerinden dolayı malum
Gelmiş geçmiş olsun canım ben hiç ağrı duymadım, benim doktorum da korunmana gerek yok demişti ama hem o ay antibiyotik alıyorsun hem de yumurtalar radyasyon alıyor diye ben o ay korunmayı tercih ettim içim rahat etsin diyeEvet adetin son günü basladim ilaca hala devam ediyorum cok sagol canım insallah artık cok beklemem doktorumda bu bi kac ay icinde gebelik şansın yuksek dedi bu ay korunayim mi dedim hayir tam tersi korunma sakın dedi insallah olur Allaha şükür atlattım benim icin cok büyük birseydi:) sen ağrı duydun mu genelde forumda hic duymammislar anestezili olanlar