Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzum
Sen Türkiye'de kalacaksın o zaman.İnşallah azalan ağrıların hiç kalmaz canım benim.Çok dikkat et kendine bizi de habersiz bırakma
Ederim ablam sizde cok iyi bakın kendinize. Ben ocak sonuna kadar Türkiyedeyim buyuk ihtimal. O sırada da doktor işimi halletcem. Tsk ederim ablam benim

Ben bu kadar okumamış olsaydım belki dayanabilirdim.Çok sızlanmam normalde ama; çok okudum burdan şu an mümkün değil normal çektirmem.
Valla Allah doktorunda vicdanlı,iş bilenini karşımıza çıkarsın.Hepsine saygımız var ne emeklerle gelmişler bu günlere ama istemek ve yardımcı olmak başka birşey gerçekten.
Arkadaşların adına da çok sevindim sonunda melekleri bulmuş onları.Allah uzun ömür versin hepsine.Sana da hayırlısıyla nasip etsin kuzum.

İnşallah yeni doktorunla çok güzel yol alırsın canım. Dediğin gibi hsg yi de anestezi ile talep et. İnşallah hoca senden bu kadar hazırlıklı gitmende dolayı memnun kalacaktır canım hem hocayla geçmişinde var bu da bir artı senin için. Hadi hayırlısı nerden nereye doktor değiştirmek zorunda kaldın yıllar sonra sana fayda sağlamış bir doktora tekrar gideceksin belki de bebişinde bu doktorla olacak.

İnşallah canım benim.
Çok tesadüfi bir şekilde yerini öğrendim.Dediğin gibi belki de bebişim Süheyla hocayla gelecek .O dönem bana derman olduğu için zaten hep aklımdaydı.Her şerde vardır bir hayır.Yarını iple çekiyorum

O zaman sen benden daha da detaylı araştırmış biri olarak hsg ile bilmediğim detayları almıyayım canım
sadece çok ağrılı olduğunu biliyorum o yeterli bi ayrıntı benim için
Allah hepimizi doğru kullarıyla buluştursun gerçekten de, işini severek yapmak bambaşka bişey zaten
Ben eminim doğru zamanı gelince olacak her şey, sadece gebelik için değil, her işimiz için öyle Allah hayırlı vakitte hızır gibi yetişsin imdadımıza; inşallah sende bende kurtulmuşuzdur kistlerden
önce bizim sağlığımız sonra bebişimiz değil mi neticede?
sıra sıra herşey olacak inşallah

Yok detay vermiycem Ay inşallah gitmiştir kistler yapıştılar ya
Amin sırası var tabi önce sağlık.Ben doğum videosu falan hiç izlemedim mesela bide o korkuyu yaşayamam

Ben de ilkokulda yanlış ilaçtan dolayı çok hastalanmıştım canım beni iyileştiren bir doktor vardı yıllar sonra aynı doktorla aynı hastanede çalışma fırsatım olmuştu bol bol telefonda görüştüğümüzden samimiyetimiz doğmuştu bir gün polikliniğinde hocam yıllar önce sizin sayenizde iyileşmiştim diye durumu anlattım. Dr. o kadar sevindi ve memnun oldu ki yıllar sonra böyle karşılaşmamıza bence seninle doktorun arasında sıcak bir bağ kurulacak ve bu doktor snaa çok iyi gelcek ben böyle temenni ediyorum canım senin için.

Bütün iyi dileklerini aldım canım pozitif enerji olarak yükledim kendime
Seninki de güzel tesadüf olmuş
Son zamanlarda çok tuhaf şeyler yaşıyorum ben.Mesela geçen hafta içi arkadaşlarımız gelecekti ama ben o gün öyle yoğundum ki iş yerinde ve vücudum halsizdi elim kolum kalkmıyordu.İçimden dedim ki keşke başka gün gelseler çünkü tat alamıycam biliyorum kendimi.Ama iptal etmedim çünkü;ben önem veririm öyle şeylere ayıp olur diye düşündüm.Bunu söyledim 5dk sonra arkadaşım aradı eşinin işi çıkmış nolur kusura bakma bugün gelemiycez diye
Dün de eşim bi ürün almıştı kargoya vereceklerdi,dedim ki kargo mesajı geldi mi bilgi var mı dedim daha cümlemi yeni bitirdim ve mesaj geldi.Basit şeyler ama daha bir kaç örnek daha var.İnsanın tuhafına gidiyor.

Yok detay vermiycem Ay inşallah gitmiştir kistler yapıştılar ya
Amin sırası var tabi önce sağlık.Ben doğum videosu falan hiç izlemedim mesela bide o korkuyu yaşayamam
Yarın yaz bize, hadi inşallah işin rastgitsin
Darısı önümüzdeki ay bana olsun

eğer yaptırırsam mutlaka anestezi isterim canım, daha öncede hsg çekimi ile yorumlara denk gelmiştim kk'da herkes çok ağrılı olduğunu iletmişti, bende taa o zamanlar korkmuştum
Korkulacak bişey bende doktor korkusu oluştu alt muayeneye gidrkrn bile strese giriyorum.

İnşalllaah bu guzel haberi bende sizle paylasicam burada
Bugünün Rüyamda eşim isten eve geliyor zile basıyor açıyorum kapiyi kucaginda bir sürü bebek bezi var sonra uyandim o heyecanla inşallah hayırlısı olur

Kuzum hayatin icinde aslinda bize verilen oyle guzel mesajlar var ben son zamanda cok rastliyorum gecende de bahsettim burda hersey de hayir vardir sözünü hem kullanırdım hemde istedigim seyelr olmadikca bu sozu duyunca kizardim. Ama son zamanlarda gerek kendi hayatimda gerek burda (badenzinin tup bebk randevusu alip normal yoldan hamile kalmasi, senin beklemediğin bir anda doktorunun anlasmasinin bitmesi, junesin bebek olmasini cok isterken terfi olmasi ve bebegin simdiye kadar olmamasinin aslinda daha iyi olmasi,bilgeufukun esinin vizeyi unitmasi ve turkiyeye gelmek zorunda kalmalari ve yasadigi rahatsizliklarin canim ulkemde guvenle tedavi altina alinmasi daha aklima gelen gelmeyen sayamadigim nice ornekler. Gercekten herseyde bir hayir varmis bisey olmuyorsa Allahin bildigi var ya daha guzeli olacagindan ya da vakti gelmediginden olmuyormus. Aslinda olay tesaduften de degil hayat akisinda olmasi gerektigi gibi akiyor. Biz insanlar mudahale ederek sanki bisey yapacağımızı saniyoruz. Senin verdigin orneklerde cok guzel sen mudahale etmemisin ve tam da istedigin gibi olmus hersey insallah bebek konusunda da oyle olacak canım ben inaniyorum bize cabalayip sabrederek beklemek dusuyor gerisini Rabbim en guzel sekilde veriyor zaten

İnsallah canim cok yakinda paylasacaksin bzie bu guzel haberi Allahin izniyle. Ruyanda gercek olacak

Gelmiş geçmiş olsun canım ben hiç ağrı duymadım, benim doktorum da korunmana gerek yok demişti ama hem o ay antibiyotik alıyorsun hem de yumurtalar radyasyon alıyor diye ben o ay korunmayı tercih ettim içim rahat etsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…