Aynen canım bende de tam tersi akıntıdan önce tek taraflı kasık ağrımdan anlıyordum tam da dönem ortası olunca direkt yumurtlama zamanını anlardım, bebek çalışmalarına başlayınca akıntı takip etmeye başladım ben bir de ekstradan işte..
O zaman tahminlerimize göre ben 10. gün ovulasyon testlerini yapmaya başladım belki bir gün hemen öncesinde olmuş olabilir bilemiyorum artık gerisini Allah bilir; zaten şu 4 ayda en verimsiz ve boş geçen ay oldu bizim için
sanırım artık bende sıkıldım planlı ilişkiden ondan baya bi boşladım
bi de bu ay terdfi edeceğimi öğrenince bir rahtalıkta çöktü işin açıkçası çokta umursamadım; bir yılbaşı hazırlıkları vs çok çok yoğun geçti tüm ay..
şimdi mesela tahminime göre bata 8-9 gün var inan nasıl geldi geçti hiç anlamadım; beklentim olmayınca haliyle heyecanda yapmıyorum
kuzum bende kızım ve senin gibi Mayıs'çıyım, Mayıs'ta 29'a giricem, 90'lıyım ben, eşimde 88'li
senin içinde herşey ilkinden çok ama çok daha güzel olsun canım benim, Allah kabinin güzelliğine göre bence herşeyi nasip etmiş, bundan sonra da huzurlu ve mutlu yuvan daim olsun inşallah
kızz kucağından bebek eksik olmasın İNŞALLAH hahahh
kuzum çok sevindim ben senin adına, eşim daha hiç doktora gitmedi, bir iki ay arka arkaya ikna eder gibi oldum işleri çıktı kaldı vs. bir de özellerde sadece her hastane yapılmıyormuş, araştırdım ben onun adına her zamanki gibi :):):) tam ürolojiden randevu almışken böyle olduğunu öğrenince kaldı işte, o da zaten istekli değildi doktora gitmeye gün doğdu ona da :)
sadece tüp bebek olan özel hastaneler bu spermiografiyi yapıyor; en iyisi devlet hastanesi veya dediğin gibi üniversite hastanesi artık bakalım benim de ak koyun kara koyun önümüzdeki ay netleşecek eşiminde benimle kontrole gelmesini istiyorum belki o zaman doktor ondan da talep edebilir; sonuçta evet çocuğumuz var ama kaç yıl oldu yani ben hamile kalalı; kısmet artık
bende önümüzdeki ay devrim yapmayı düşünüyorum :):):) bu ay çalışmadık zaten
canım herşeyin hayırlısı olsun senin için, daha önce de dediğim gibi işleriniz yolunda su gibi gitsin, emeklerinin karşılığını inşallah çok beklemeden alıverirsiniz müjdeyi ;=)