Cok teşekkür ederim canım cok stres yapiodum korkuyordum cektirmekten sonunda bitti cok şükür bise çıkmadı doktorda 2 3 ay icinde hamile kalma şansın yüksek dedi :) inşallah hayirlisiyla tez zamanda nasip eder rabbim isteyen herkesede bana da:)Canım geçmiş olsun çok şükür temzi bir sonuçla atlatmışsın. Hadi hayırlısı inşallah bu önümüzdeki 1-2 ay içinde çok olumlu sonuçlar alacaksın bence. Rahim filminden sonra bir çok kişi çabuk hamile kalıyor. Ufak tıkanıklıkları bile açıyormuş çünkü.
Çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese nasip etsinbeneğinizi sağlıkla büyütün inşallah :) soğan kürü yapıldığı ay hamile kalan çok duydum pekiiii tam yumurtalam günümde kür devam ediyor bunun sakıncası oluyor mu bileğiniz var mı :)
Ayy süperrr haber çok sevindim canım senin adına hadi hayırlısı inşallah, bir kaç ay içinde gebelik olur Allah'ın izniyleKizlarrr hepinize merhaba bugun rahim filmi cektirdim hersey normal Allahima bin şükür nasil rahatladım anlatamam cok mutluyum cok kafama takıyordum çünkü.badenzi yalniz ben de anestezili cektirdim uyudum hic ses falan duymadim ama ağrıyı hissettim adet agrisina benzer bi aciydi hatta annemler dışardan sesimi duymuşlar onu da bir rüya gibi hissettim anlamadim suandada hafif kanamam ve adet ağrım var
Yaa sorma kuzucum, ben de bir ay öyle kendi kendime gelin güvey olup yüklemiştim sonra çok kızmıştım kendime :) hepimiz yapıyoruz yani aynı şeyleri canım :)Bende gecen ay yüklemiştim boş boş:)
Evet adetin son günü basladim ilaca hala devam ediyorum cok sagol canım insallah artık cok beklemem doktorumda bu bi kac ay icinde gebelik şansın yuksek dedi bu ay korunayim mi dedim hayir tam tersi korunma sakın dedi insallah olur Allaha şükür atlattım benim icin cok büyük birseydi:) sen ağrı duydun mu genelde forumda hic duymammislar anestezili olanlarAyy süperrr haber çok sevindim canım senin adına hadi hayırlısı inşallah, bir kaç ay içinde gebelik olur Allah'ın izniyleBelki kısa süreceği için sedasyonu az veriyorlar ondan hayal meyal hatırlıyor olabilirsin canım, önemli olan tertemiz atlattın ya ona şükür, ben bu ayda korunmuştum, muhtemelen antibiyotik vermiştir çünkü doktorun değil mi?
Cok teşekkür ederim canım cok stres yapiodum korkuyordum cektirmekten sonunda bitti cok şükür bise çıkmadı doktorda 2 3 ay icinde hamile kalma şansın yüksek dedi :) inşallah hayirlisiyla tez zamanda nasip eder rabbim isteyen herkesede bana da:)
Canim cok tesekkur ederim inşallah insallah gelir tatlım:)Çok çok geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmana inşallah hemen gelir bebişin inşallah 3 aya bile kalmaz sağlıkla al inşallah sende bu gğzel haberi
Hm şimdi ishal ve kusma deyince bunlar benim en sevmediğim şeyler aslındaBen eczaneden almistim ama Kemal miler mi neydi söyleyen kişi o Diyar karbonat marketlerde de olan olur demiş..
Ben gunde iki kez yapıyordum sonra ishal ve kusma yaptı meger herkeste 5-6 gün sonra bu sikayetleri yapıyormuş vücudun asit-baz dengesini sağladığı için tepki veriyormus ben yine de 2 kez yapmayı biraktim 2 günde 1 yapiyorum ... Dikkatli kullanin alkali diyette de var bu karbonat su
vazgeçtim canım bu ay hiç bi şey yapmıcam, boşu boşuna hem zaman hem para gidiyor; daha da önemlisi hem çok üzülüp hem strese giriyorum bu nedenlerden ötürü de vazgeçtim...Canım içinde kalmaması için 21.günü test yaptırabilirsen yaptır istersen. En kesin öğrenmenin yolu bu. Değilse dediğim gibi bu durum bir karmaşa. Çünkü yumurtlama olsa bile belirtiler olmaya bilir ve bazen kadınlarda yumurtlama olmadığı bir ay olabiliyormuş hiç bir sıkıntı olmasa bile. Ovulasyona devam ediyor musun canım?
Benim de bu ay 3 günle kaldı çalışmalar. Sadece bir tanesinden umutluyum o da olmadıysa bu ay benden de bişey çıkmaz. Ne diyelim hakkımız da hayırlısı olur inşallah.
günaydın kuzum daha iyi olmana çok sevindim, o zaman sen dönmüyorsun Arabistan'a burada mı kalacaksın bir süre daha?Canlarım bitaneciklerim. Hepinize cok tsk ederim Allah razı olsun. Şuan daha iyiyim agrim hafifledi ara ara olaraktan hafif agrim oluyor. Tekrar burdaki doktora gitmedim. Ufuk gittikten sonra Antep'te gitmek istedigim doktora gitcem. Bakalim o neler soylicek. Umarım iyi şeyler olur. Sizlerle ilgilenemedim ne olur kusuruma bakmayın. Ama insallah en kısa zamanda sizlerle olacagim. Hepinizi kocaman öpüyorum. Sizi cok seviyorum
naber canım? günaydın bu aradaKizlarrr hepinize merhaba bugun rahim filmi cektirdim hersey normal Allahima bin şükür nasil rahatladım anlatamam cok mutluyum cok kafama takıyordum çünkü.badenzi yalniz ben de anestezili cektirdim uyudum hic ses falan duymadim ama ağrıyı hissettim adet agrisina benzer bi aciydi hatta annemler dışardan sesimi duymuşlar onu da bir rüya gibi hissettim anlamadim suandada hafif kanamam ve adet ağrım var
Canlarım bitaneciklerim. Hepinize cok tsk ederim Allah razı olsun. Şuan daha iyiyim agrim hafifledi ara ara olaraktan hafif agrim oluyor. Tekrar burdaki doktora gitmedim. Ufuk gittikten sonra Antep'te gitmek istedigim doktora gitcem. Bakalim o neler soylicek. Umarım iyi şeyler olur. Sizlerle ilgilenemedim ne olur kusuruma bakmayın. Ama insallah en kısa zamanda sizlerle olacagim. Hepinizi kocaman öpüyorum. Sizi cok seviyorum
vazgeçtim canım bu ay hiç bi şey yapmıcam, boşu boşuna hem zaman hem para gidiyor; daha da önemlisi hem çok üzülüp hem strese giriyorum bu nedenlerden ötürü de vazgeçtim...
zaten Şubat ayında kontrolüm olacak kısmet olursa; o zaman ak koyun kara koyun belli olacak; doktorumla fikir alışverişi yapıcam çünkü bu ay da olmaz ise ki zannetmiyorum Şubat ayında artık 6 ay olacak bizimde; bana göre epey bir zaman yarım sene olmuş nereden baksan, ama gönlüm bu ay olmamasından yanaydı; çünkü terfi haberim önümüzdeki ay şirket portalında resmi yazıyla duyurulacak ve dedikodumu yapardı şirkettekiler; terfi eder etmez hamile kaldı gibisinden bu tür şeyleri duymak bile istemiyorum; bizim şirketin dedikodu ortamı çok var çünkü maalesf.
bir de bu ay bizim toplamda 4 kez oldu ama bende senin gibi sadece birinden belki umutlanabilirim, ama o bile yumurtlama olduysa 24 saati geçiyor yani yumurtanın canlı kalma saatini
ovulasyon testini devam ettirdim bir kaç gün hep ikinci çizgi pembe çıktı bu da negatif anlamına geliyor zaten; buradan yola çıkarak bence ya hiç yumurtlamadım ya da testlere başlamadan önce gün hemen yumurtlamadım bilemiyorum artık
Günaydın kuzumCanlarım bitaneciklerim. Hepinize cok tsk ederim Allah razı olsun. Şuan daha iyiyim agrim hafifledi ara ara olaraktan hafif agrim oluyor. Tekrar burdaki doktora gitmedim. Ufuk gittikten sonra Antep'te gitmek istedigim doktora gitcem. Bakalim o neler soylicek. Umarım iyi şeyler olur. Sizlerle ilgilenemedim ne olur kusuruma bakmayın. Ama insallah en kısa zamanda sizlerle olacagim. Hepinizi kocaman öpüyorum. Sizi cok seviyorum
kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım, senin de umarım tutmuştur; hiç negatif düşünme benim ilk hamileliğim biliyorsun tek sefer nasip olmuştu olacağı varsa oluyor, zaten her ay tam zamanlı çalışsan dahi döllenme olasılığı ayda sadece %25 aslında, o nedenle tamamen bu iş çok basit ve kolay gibi görünse de aslına tamamen minik bir şanstan ibaretİyi yapmışsın canım o zaman dediğin gibi şubatı beklemek bu durumda daha mantıklı. Kuzum benim anladığım kadarıyla senin bebiş annesinin terfisini bekliyor. Sen hayırlısıyla bir yerini sağlamlaştır ben inanıyorum arkasından bebişin seni hiç üzmeden gelecek. Şirketin durumunu düşünürsek bebişin biraz daha beklemesi senin hayrına olacak. Kuzum bende 3 seferle bıraktım artık olduysa oldu olmadıysa bi daha ki aya kalsın yapacak bişey yok bu ay hastalıklar yoğunluklar derken dediğim gibi tek seferde olduysa ne ala. Zaten bata 9 gün kaldı. Bizim bebişler gelecek ben inanıyorum vaktini de Rabbim en güzel zamanda belirlemiştir zaten bakalım beklicez artık. Yumurtlama durumun aynen dediğin gibi olmuş olabilir canım ama bunu da hiç takma kafana. Hiç yumurtlama olmasa bile kadınlarda bazen olabiliyormuş ve çok doğalmış. Ama sanki sen erken yumurtladın gibi de geliyor bana adetten sonra yumurtlama akıntın olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Hm şimdi ishal ve kusma deyince bunlar benim en sevmediğim şeyler aslında
bana göre değilmiş canım sanki; önümüzdeki ay gidicem zaten kontrole bakalım ne diyecek, sence rahim filmi ister mi?
sen bu yüzden çektirmiş miydin?
kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım, senin de umarım tutmuştur; hiç negatif düşünme benim ilk hamileliğim biliyorsun tek sefer nasip olmuştu olacağı varsa oluyor, zaten her ay tam zamanlı çalışsan dahi döllenme olasılığı ayda sadece %25 aslında, o nedenle tamamen bu iş çok basit ve kolay gibi görünse de aslına tamamen minik bir şanstan ibaret
evet canım adetimden hemen 1-2 gün sonra yumurtlama akıntısı denen o şeffaf yoğun kıvamlı ve iki parmak arasında sünen şeyi görmüştümbu ay adetim 6. gün akşaıma doğru tamamen bitti, bende o akıntıyı 7 veya 8. gün gördüm
10. günden itibaren de ovulasyıon testlerine başladım işte ama hep negatif çıktı
amaaaan valla sıkıldım kendimden de yaaa, takip etmekten bıktım usandım artık
dediğim gibi bu ay olmaması benim çok işime gelir hatta önümüzdeki ay bile olmasa olur
terfi sonrası çünkü çok yoğun olacağım artık, hatta ara ara şehir dışı seyahatlerim bile olabilir, eğitim vereceğim
sende rahatsın oldukça bu ay tatlım, böyle ol hep; dediğimiz gibi çok müthiş bir zamanda nasip olacak içten içe olacağını biliyorum bende
olmaması için sağlık bakımından da maddi bakımından da hiç bir sorunumuz yok böyle düşünelim buna da çok şükür, en önemlisi biz, evlatlarımız, eşlerimiz; gayet sağlıklı, gerisi de olur olmazsa olmasın napalım nasılsa birer mucizemiz var Allah onlara hayırlı ve sağlıklı ömürler ihsan etsin
Kistin boyutunu öğren ama civan perçemi de uygula zararı yoksa o kuculttu bu kac arkadaş ta dedi...
Canım rahim filmi ilk çikolata kisti ogrendigim an çekildi tüpler kapalı olduğundan suphe etnisti kist küçük olunca, ama açık çıktı. Bu ay tup bebek tedavisindeyim ama doktor gerek olmadığı söyledi. Sen hiç hsg cektirmediysen cektir ama anestezili olcanim çok yandi benim