Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayyy kuzum çok şükür kalp atışını da duymuşun. Allah sana kucağına aldığın büyüttüğün günleri de göstersin inşallah. Birliğiniz mutluluğunuz daim olsun Rabbim dualarını kabul etsin kuzum bizleri de unutmadığın için Allah razı olsun.

Ay çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah canım.Cinsiyet ne zaman belli olacak?Bugün ben sıra beklerken bir aile cinsiyet öğrenmek için bekliyordu.Nasıl bir heyecandı onlarda ki anlatamam

Ohh haberler güzel kuzucum çok sevindim, sen iyi ol da o bize yeter canım, gelmiş geçmiş olsun, bir de kendi doktoruna görün bakalım hem için de rahat etmiş olur
Aynen ablam adet oldum cuma gunune randevu aldim gitcem doktoruma insallah bakalim neler olcak. Cok sagol seker anne

Umarım o gublere gelebilsek keşke
inşallah canım, tez zamanda sağlıcakla nasip olsun da her şeyi tecrübe edersin
Günaydın canım, yaaa ben sana demedim mi gidecek o kistler
Çok sevindim canım, yine diyorum Allah'ın izni ile sen baharda hamilesi inşallah
Eşini de tehdit et sigara için, mutlaka bıraksın önce kendi sağlığı için tabi sonra sperm kalitesi için bu şart bence de
Birden tabi bırakamasa da en azında paket sayısını düşüşerek ilerlesin kendine gün içinde limit koysun bari

Amin canım benim inşalllah Unutur muyum hiç sizleri aşkolsun, bu yola beraber çıktık

Ay çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah canım.Cinsiyet ne zaman belli olacak?Bugün ben sıra beklerken bir aile cinsiyet öğrenmek için bekliyordu.Nasıl bir heyecandı onlarda ki anlatamam
Amin canım çok teşekkürler Cinsiyet 3,5-4. aylarda belli oluyor canım :) Biz de şimdiden konuşuyoruz aramızda , gerçekten çok heyecanlı :) Annem daha şimdiden yerini yapıyor cinsiyet öğrenmeye biz de gelelim diye :) Hele bir o günleri görelim de dedim hayırlısıyla :) ama isimlerimizi seçmeye başladık şimdiden :)

Aynen ablam adet oldum cuma gunune randevu aldim gitcem doktoruma insallah bakalim neler olcak. Cok sagol seker anne

Canım şu durumda adet olmana çok çok sevindim inşallah ilaçlar ve adet ile birlikte kistinde yok olur gider. Ne güzel randevunu da almışsın hormonlarına da baktırmış olursun. Kafana takılan herşeyi konuşursun rahat bir şekilde eşinin yanına dönersin.

Canım benim ne kadar güzell anlara şahit olmuşsunuz
Ayy maşallah, Allah daim etsin mutluluğunuzu

Sabah bulantıların için sade galeta veya kraker çubuk işe yarıyor bastırıyor en azından veya çiğ badem at ağzına 2-3 tane o da kesiyor sabah bulantısını

Evet kuzum çok teşekkür ederim, en kısa zamanda hepinizin bu güzellikleri yaşaması dileğiyle Zaten artık çubuk kraker ve salatalık tek dostum oldular Allahtan gün içeridin de iyi de , işyerinde çalışabiliyorum yoksa yanmıştım, galiba 3. aydan sonra bitiyormuş zaten :)

Günaydın canım benim
Gitmişler sonunda çok şükür Amin hepimizin göbüşü sağlıklı bebişle dolsun bahara kadar
Baya bağımlı sigaraya kendisi umarım bırakır canım

Amin canım benim inşallah
Çok zorlandığında sende rapor al dinlen evde, zaten hamile personelin haftada bir gün işe gelmeme hakkı var ama sanırım belli bir haftadan sonraydı o, unuttum şimdi
ben bu haktan yararlandım haftada 4 gün çalıştım

Günaydın canım benim
Gitmişler sonunda çok şükür Amin hepimizin göbüşü sağlıklı bebişle dolsun bahara kadar
Baya bağımlı sigaraya kendisi umarım bırakır canım
Ayyyy inşallah benimkilerde gitmiştir.

Biz de bu kez eşimle birlikte gideceğiz doktora, şimdiye kadar kontroller veya muayeneler için olsun tek gittim ama bu kez kocamı da alıcam yanıma, gözünü korkuttum azcıktutuştu
Belki o vasıtayla onunda sperm testini çıkarırız aradan

Ben hep götürüyorum yanımda valla.Hocanın yanına da alıyorum.Testlerini de yaptırdım ama işe yaramadı canım.Umarım sen de yarar.Çocuk çocuk demeyi biliyorlar ama şu sigaradan vazgeçemiyorlar nasıl bir illetse artık Umarım sen başarılı olursun kuzum.

Kuzum o şöyle oluyor, 4 gün tam saatinde çıkarsan 1 gün izinli oluyorsun ama bizim şirkette o uygulama kalktı onun yerine hergün 1,5 saat erken çıkıyorum böyle de iyi oluyor :)

İnşallah gitmiştir canım seninkiler de Yalnız spermiogramı kesin o gün yaptıracaksanız 3 gün perhiz yapmış olması lazım eşinin aklında bulunsun kuzucum

Bizim çok şükür sigara ve alkol derdimiz yok; ben sperm test için ikna etmeye çalışıyorum
Kuzum o şöyle oluyor, 4 gün tam saatinde çıkarsan 1 gün izinli oluyorsun ama bizim şirkette o uygulama kalktı onun yerine hergün 1,5 saat erken çıkıyorum böyle de iyi oluyor :)
evet öyleydi galiba, unuttum şimdi o prosedürleri
ama sizin uygulama da iyiymiş, erken çıktığında servisten yararlanamıyorsundur ama
İnşallah gitmiştir canım seninkiler de Yalnız spermiogramı kesin o gün yaptıracaksanız 3 gün perhiz yapmış olması lazım eşinin aklında bulunsun kuzucum
o ne demek canım, 3 gün perhiz nasıl oluyor anlamadım?

3 gün boşalma olmaması lazım canım, biz 2 defa yaptırdık spermiogram testi ve doktor üzerine basa basa söyledi, ne 4 gün ne 2 gün tamı tamına 3 gün olması lazım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…