Ohh haberler güzel kuzucum çok sevindim, sen iyi ol da o bize yeter canım, gelmiş geçmiş olsun, bir de kendi doktoruna görün bakalım hem için de rahat etmiş olurCanlarım bitaneciklerim. Hepinize cok tsk ederim Allah razı olsun. Şuan daha iyiyim agrim hafifledi ara ara olaraktan hafif agrim oluyor. Tekrar burdaki doktora gitmedim. Ufuk gittikten sonra Antep'te gitmek istedigim doktora gitcem. Bakalim o neler soylicek. Umarım iyi şeyler olur. Sizlerle ilgilenemedim ne olur kusuruma bakmayın. Ama insallah en kısa zamanda sizlerle olacagim. Hepinizi kocaman öpüyorum. Sizi cok seviyorum
Aminn canım benim çok teşekkür ederim, sen tecrübeli annişsin, az çok tahmin edebiliyorum ben de :) Sağlıklı olsunlar da yeter kibadenzi @ISTANBULLUGELINN canlarımmm sizlerinde hamilelik serüvenin iyi gitmesine çok sevindim; bebikler sizi bu süreçte birazda aslında doğum sonrasına alıştırıyorlar
asıl süreç inşallah bir ömür boyu o zaman başlayacak çünküne demek istediğimi doğumdan hemen sonra anlayacaksınız inşallah; sağlıcakla kalın dualarınızı da üzerimizden eksik etmeyin
Allah sizin de gebeliğinizin devamını sağlıcakla getirsin inşallah
İnşallah hepinize şifa olsun canımAh canım sağolaasın çok teşekkür ederim hemen inceliyorum... ne güzel başkalarına da sebep okuyorsun sevgiler
İnşallah canım, Allah nasip ederse son haftalarda doktorun isteyecek mutlaka çatı muayenesi, hiç korkma anlık bir ağrı hepsi buİnşalllaah canim ya hepimize nasip etsin inşallah
Amin kuzum hayırlısı ise olsun cümlemizin inşallah, doktorumla da daha detaylı görüşücem bakalım kuzumAminn canım benim çok teşekkür ederim, sen tecrübeli annişsin, az çok tahmin edebiliyorum ben de :) Sağlıklı olsunlar da yeter kiİnşallah darısı sizlere olsun kuzum tez zamanda, sen de doktoruna gittiğinde rahim filmini bir sor istersen
Umarım o gublere gelebilsek keşkeİnşallah canım, Allah nasip ederse son haftalarda doktorun isteyecek mutlaka çatı muayenesi, hiç korkma anlık bir ağrı hepsi bu
Ne güzel ilgili doktora denk gelmişsiniz ben özel de o kadar para döküyor yine bu kadar ilgilenen doktorlar görmedim biz 8 aydın Deniyoruz 9 olacak bu ay ama hala deneyin gelin diyorlar pcos var bende hepimiz için hayırlısı olsun umarım güzel haberim ÖSS sürede alırsınız siz de :)Kızlar güzel haberlerle geldim ben
Kistlerim gitmiş çok şükür.Eski değerlerime baktı yeni doktorum, her şey şu an çok normal.Yumurta rezervin az ama bu sorun değil sadece işimizi biraz hızlandırmamız gerektiğini söylüyor bize dedi.Şu an adetin 3.günü olmasına rağmen sağda ve solda yumurta oluşumları var dedi.Yumurta takibine başlayacak. Çatlamıyor ya onun için 19 ocakta gidicem yumurta durumlarına bakacak.28 Ocak'ta da progesteron testi yapacak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayacak..Aşılama talep ettim onun için bu takipler.
Eşim değerlerine baktı normal ama sigarayı bırakman lazım dedi çünkü günde 2 pakete yakın içiyor.Tamam dedi ama sanmıyorum.Hsg istedim.O en son yapılacak şey önce her şeyi normale çekelim sonra sıra ona gelecek dedi.Haberler böyle canlarım
Maalesef bende aylardır özele gidiyorum ve doktorumdan yeterli ilgiyi göremedim.Bu doktor da eskiden bildiğim ve izini kaybettiğim biriydi.70 yaşında ilgili ve sakin biri.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.İnşallah sen de güzel bir doktora denk gelirsin.Ne güzel ilgili doktora denk gelmişsiniz ben özel de o kadar para döküyor yine bu kadar ilgilenen doktorlar görmedim biz 8 aydın Deniyoruz 9 olacak bu ay ama hala deneyin gelin diyorlar pcos var bende hepimiz için hayırlısı olsun umarım güzel haberim ÖSS sürede alırsınız siz de :)
Kızlar güzel haberlerle geldim ben
Kistlerim gitmiş çok şükür.Eski değerlerime baktı yeni doktorum, her şey şu an çok normal.Yumurta rezervin az ama bu sorun değil sadece işimizi biraz hızlandırmamız gerektiğini söylüyor bize dedi.Şu an adetin 3.günü olmasına rağmen sağda ve solda yumurta oluşumları var dedi.Yumurta takibine başlayacak. Çatlamıyor ya onun için 19 ocakta gidicem yumurta durumlarına bakacak.28 Ocak'ta da progesteron testi yapacak yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayacak..Aşılama talep ettim onun için bu takipler.
Eşim değerlerine baktı normal ama sigarayı bırakman lazım dedi çünkü günde 2 pakete yakın içiyor.Tamam dedi ama sanmıyorum.Hsg istedim.O en son yapılacak şey önce her şeyi normale çekelim sonra sıra ona gelecek dedi.Haberler böyle canlarım
Ayy canım benim çok sağol rahatladım bin şükürCanımmm gözünaydın çok güzel sonuçlarla gelmişsin. İnşallah hamilelik haberleriyle de bize böyle mutlu mutlu geleceksin.
Çok şükür kistin gitmiş herşey yolunda. Yumurta rezervine de çok takılma canım. Benim ablamında rezervleri azdı ve yaşı 39 du. Aşılama vs yaptılar bi kaç kere tutmadı sonra birden kendiliğinden hamile kaldı. Ne güzel yaptır takiplerini yumurtan çatlamıyorsa bile onuda iğne ile çatlatırlar. Eşinde inşallah azaltır sigarayı. Bence güzel haberler çok yakında hadi inşallah
Doktorunla uyumunuz nasıl oldu canım ?
Ayy canım benim çok sağol rahatladım bin şükürSıra bebiş haberlerinde hepimizin ama
Ohh ablişin kavuşmuş meleğine maşallahAşılamadan gebe kalan çok azmış.Yine de deniycem.
Doktorum çok tatlı sakince anlattı her sorduğuma cevap verdi dinledi.Bu arada ben de baya bilgi sahibi olmuşum okuyarak.Sürekli sordum sıkılmadan cvp verdi
Canım aşılamayla bazen ikizi olanlar bile varAyy canım benim çok sağol rahatladım bin şükürSıra bebiş haberlerinde hepimizin ama
Ohh ablişin kavuşmuş meleğine maşallahAşılamadan gebe kalan çok azmış.Yine de deniycem.
Doktorum çok tatlı sakince anlattı her sorduğuma cevap verdi dinledi.Bu arada ben de baya bilgi sahibi olmuşum okuyarak.Sürekli sordum sıkılmadan cvp verdi
Sağol canım benim çok isterim ikiz bebiş.Canım aşılamayla bazen ikizi olanlar bile var, bu şekilde karar verdiysen inşallah hayırlısı olsun Güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah gönlüne göre olsun o zaman canım çok güzel olurSağol canım benim çok isterim ikiz bebiş.
Mide bulantısı da baya zordur eminim ama ;bakması daha zor olur hele hamileliği düşünmek istemiyorumİnşallah gönlüne göre olsun o zaman canım çok güzel olurama bulantı çok oluyormuş benden söylemesi :)