- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Canım benim doktor aç karnına demedi ama Sabah saatlerinde verildiğinde kan degerleri iyi cikiyor dedi o yuzden hep sabah gidiyrum aç oluyorum stres önemli bir iki değer oynaar belki ver istersençok sevindim canım, inşallah su gibi ilerler bundan sonra da; bende bu ay progesteronuma baktırmak istiyorum; adetimin 21. günü yaptırcam
çünkü ben bu ay yumurtlamadım emin olmak istiyorum
iş çıkışı yaptırsam olur mu, illa sabah ilk aç karnına mı yapılmalı?
sağol canım, gerçi zaten önümüzdeki ay adetliyken kontrolüm vardı çikolata kistlerinin takibi için belki de yaptırmamCanım benim doktor aç karnına demedi ama Sabah saatlerinde verildiğinde kan degerleri iyi cikiyor dedi o yuzden hep sabah gidiyrum aç oluyorum stres önemli bir iki değer oynaar belki ver istersen
Ben eczaneden almistim ama Kemal miler mi neydi söyleyen kişi o Diyar karbonat marketlerde de olan olur demiş..sağol canım, gerçi zaten önümüzdeki ay adetliyken kontrolüm vardı çikolata kistlerinin takibi için belki de yaptırmam
canım sen şu karbonatlı kürü nasıl yapmıştın? bi de normal marketlerde satılan karbonat değil mi?
Hadi hayırlısı canım affet söktürücü kullandın snrn bi kav güne başlar kanamanGünaydın kızlar
Dün akşam itibariyle ilacım bitti.Şu an adet olmayı bekliyorum.Bakalım ne zaman gelecek.Henüz belirti vs yok.3-7 gün arası gelecekmiş.Bu ay beni nasıl maceralar bekliyor görcem
Canım ben akşam görüştüm kkya giremiyorum sen durumu iletirsin dedi.
Hastaneden çıkmış evdeymiş. Bir sürü ilaç serum vs vermişler. Sol tarafta yumurtası büyümüş ama çatlamamış ve kanma oluşmuş. Durumu iyileşmez de yumurta ters falan dönerse ameliyat ile yumurtalığı alınmak zorunda kalabilirmiş. (İnşallah öyle bir şey hiç olmaz Allah korusun) Ağrıları devam ediyormuş durum ilerler ağrıları çoğalırsa hastaneye yatış yapılacakmış. Sanırım kendi doktoruna gidecek. Dua edelim bakalım kuzum inşallah şu mübarek günde dualarımız kabul olsun Bilge kuzumuza da şifa versin olumsuz hiç bir şey olmadan atlatsın hayırlısıyla.
Allah hepimize herşeyin en hayırlısını, en sağlıklısını, en güzeli versin. Herşeyin başı gerçekten sağlık. Hepinizi çok seviyorum hepinize önce sağlık, sonra huzur, mutluluk ve gönlünüzden geçenlerin hayırlısıyla olmasını diliyorum.
Hersey güzel ilerler insAllah Rabbim herkesin gonlundekini hayırlısından nasip eylesinKızlar bugün bende kontrole gittim rahîm içi ne durumda ona baktı ve yumurtalık durumuna bakti iyi sonuç dedi bir sürü kan tahlilleri verildi OMEGA 3 al dedi vitamin de verdi gecen ay crp yuksek çıkmıştı bugün o da iyi gelmiş baktım şimdi ...
Şuan herşey cik şükür iyi gidiyor yoksa ertelenecekti 21.gun progesteron hormonuna bakilacaksonra tüp bebek inşallah
Ohh maşallah canımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, çok şükürBilgeUfuk çok çok geçmiş olsun canım ancak bakabildim kusura bakma nolur iyiki Türkiye desin tedavi olup gideceksin inşallah ameliyat a gerek kalmadan kurtulursun canım dualarım seninle
badenzi 7+6 olduk bizde çok şükür bendede oluyo batmalar ama azaldı 5 6 da daha yoğundu bu günde kustum birkaç günde bir kusuyorm ama. Mutluyum kustukça sanki orda olduğundan eminin hala inanamadıgım için kalp atışından sonra test yaptım vitamin kan Demir takviyesine gerek yok çok dedi bir tek çok az idrar enfeksiyon u varmış oda hamilelikte normal çok su iç dedi
2 kilo verdim şimdiye kadar sağlıklı besleniyorum fakat acıkınca ne yesem diye düşününce herşeyden midem bulanıyo çok aşırı acıkmayı bekliyorum o yüzden verdim sanırım
Kontrolüm 10. Haftada inşallah
Bu arada iş yerim kapandı birkaç gündür ev kuşuyum bu süreçde iyi de oldu aslında
Kuzum bence ben bu ay yumurtlamadım eminim çok, ben kendimi anlarım; hiç kasık karın bel ağrım vs adet bittiğinden beri yok; yumurtlama akıntısını da adet bittiğinde 3. gün tesadüf wc'de farkettim ama o akşamı değerlendiremedik, 2 sonra da ovulasyon testi yapmaya başladım hala yok bişey..
yumurtlama akıntısı 1 defa gördüm, o zaman beri kurulukta var hiç akıntım yok
ben çok eminim bu ay yumurtlamadım ya da oldu çatlamadı kesin eminim; ilişki de dediğim gibi çok çok alakasız zamanlarda oldu
benim bu ay yumurtlama dönemimi bilmediğim için bat tarihini de kestiremiyorum
15-16 Ocak demiştim ama bilemiyorum şimdi
çok sevindim canım, inşallah su gibi ilerler bundan sonra da; bende bu ay progesteronuma baktırmak istiyorum; adetimin 21. günü yaptırcam
çünkü ben bu ay yumurtlamadım emin olmak istiyorum
iş çıkışı yaptırsam olur mu, illa sabah ilk aç karnına mı yapılmalı?
BilgeUfuk çok çok geçmiş olsun canım ancak bakabildim kusura bakma nolur iyiki Türkiye desin tedavi olup gideceksin inşallah ameliyat a gerek kalmadan kurtulursun canım dualarım seninle
badenzi 7+6 olduk bizde çok şükür bendede oluyo batmalar ama azaldı 5 6 da daha yoğundu bu günde kustum birkaç günde bir kusuyorm ama. Mutluyum kustukça sanki orda olduğundan eminin hala inanamadıgım için kalp atışından sonra test yaptım vitamin kan Demir takviyesine gerek yok çok dedi bir tek çok az idrar enfeksiyon u varmış oda hamilelikte normal çok su iç dedi
2 kilo verdim şimdiye kadar sağlıklı besleniyorum fakat acıkınca ne yesem diye düşününce herşeyden midem bulanıyo çok aşırı acıkmayı bekliyorum o yüzden verdim sanırım
Kontrolüm 10. Haftada inşallah
Bu arada iş yerim kapandı birkaç gündür ev kuşuyum bu süreçde iyi de oldu aslında
Ohh maşallah canımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, çok şükürBiz de 7+3'üz aramız çok az seninle :)
Benim doktor kontrolüm yarın nasipse, şuana kadar hiç kusmadım, aşırı bulantım da olmadı hatta dün bir ara bulantım kesilince baya tedirgin oldum ne yalan söyleyeyim resmen bulantım geri gelsin diye dua ettim. Aynen ben de senin gibi düşünüyorum, orda olduğu hissini veriyor bana. Geçen hamileliğimde aşırı bulantılarım vardı kusuyordum hiç yemek yiyemiyordum ve 9. haftada aniden kesilmişti bulantılar kusmalar, meğer bebeğimin kalbi durmuş o yüzden kesilmişŞimdi işte herşeyden korkar durumdayım, inşallah sağlıklıdır ve yarın hayırlı haberlerle dönerim Bu hamileliğimde bulantım olmasın güzel geçsin diye çok arzulamıştım aslında istediğim gibi de geçiyır şimdilik çok şükür.Ben de kilo verdim sevdiğim şeylerin hiçbirini yiyemiyorum şuan, ve kokulara karşı çok hassasiyet var bende
Ohh maşallah canımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, çok şükürBiz de 7+3'üz aramız çok az seninle :)
Benim doktor kontrolüm yarın nasipse, şuana kadar hiç kusmadım, aşırı bulantım da olmadı hatta dün bir ara bulantım kesilince baya tedirgin oldum ne yalan söyleyeyim resmen bulantım geri gelsin diye dua ettim. Aynen ben de senin gibi düşünüyorum, orda olduğu hissini veriyor bana. Geçen hamileliğimde aşırı bulantılarım vardı kusuyordum hiç yemek yiyemiyordum ve 9. haftada aniden kesilmişti bulantılar kusmalar, meğer bebeğimin kalbi durmuş o yüzden kesilmişŞimdi işte herşeyden korkar durumdayım, inşallah sağlıklıdır ve yarın hayırlı haberlerle dönerim Bu hamileliğimde bulantım olmasın güzel geçsin diye çok arzulamıştım aslında istediğim gibi de geçiyır şimdilik çok şükür.Ben de kilo verdim sevdiğim şeylerin hiçbirini yiyemiyorum şuan, ve kokulara karşı çok hassasiyet var bende
Canım maşallah 7+6 olmuşunuz bileAllah sağlıcakla devam ettirsin inşallah . İlk aylarda kilo vermen çok normal canım hiç merak etme bebek gerekli olan herşeyi alır senden, sonraki aylar iştahında normale döner zaten. İdrar yolu enfeksiyonu da aynen dedikleri gibi hamilelikte çok oluyor. Benim hiç şikayetim olmadığı halde oğlanın hamileliğinde 9 ay vardı her gittiğimde idrar ve kültür yaptırıyordum doktor böyle gitcek demişti. Neyse ki kültürler hep temiz çıkmıştı. Sen bol bol su içersen yeterli zaten hamilelikte normalde biraz daha fazla su içmen gerekiyor kendine göre ayarlarsın bu durumu. Evde olmana da sevindim ilk aylar biraz daha zor oluyor halsizlik uyku mide bulantısı falan sende evde olursun bari.
Kuzum size de maşallah sizde baya büyümüşünüzSizler hamilelik takvimi yapsanıza kuzum ISTANBULLUGELINN ile birlikte ordan takip edelim sizin kuzuları. Kuzum bulantılar gerçekten de bebeğin orda olduğunu sağlıklı olduğunu işaret etse de bu her zaman öyle olmaya bilir. Sen hiç kafan takma bazılarında daha hafif ve çabuk atlatılıyor bu süreç bazılarında ise 9 ay süren şiddetli bulantı ve kusmalar oluyor. Olumsuz hiç birşeyi aklına getirme daha önce yaşadıklarından dolayı bu süreci daha hassas geçiriyorsun seni çok çok iyi anlıyorum. Benimde ağustosta bulantılarım çoktu sonra biraz sıcaklıkların düşmesiyle kesilmişti bende korkmuştum birden kesilince sonrasında yine devam etti bulantılarım ama biliyorsun ki hiç bir anlamı yokmuş. Allah'ım sizleri korusun inşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla mutlu sonsuzlukla taçlandırırsınız.
Ahh çok teşekkür ederim canım benimYaaa benim geç döllenme ya aynı gidiyoruz ama doktorum ilk haftadan sonra ayda bir kontrole döndü benim 6+1 ken kalbi duyduk şimdi 10 da her hamilelik ayrı geçiyo diyorlar bence kalbini ferah tutt sen daha büyümüş görüceksin pıtırcığı
Hakkatten ya :) Bak Allah nasip ederse belki aynı gün bile doğurabiliriz
CennetKokulum Ahh inşallah canım benim içimi ferahlattın Allah senden razı olsun Gerçekten de içim rahatladı. Aslında doktorlar da söylüyorlar her hamilelik farklı diye ama işte gel de içine anlat :) Ben Dr. Banu Çiftçi'nin gebelik takibi uygulaması var telefonda ordan takip ediyorum çok güzel tavsiye ederim ISTANBULLUGELINN 'cim.
cennetkokulumm Kuzum ben onu yapmayı denedim ama beceremedim, yarın bir daha deneyeyim bakalım.
Senin nasıl gidiyor bitanem çalışmalar, bata az kaldı galiba
Aynen içmeye çalışıyorum gerçekten bol su güzel kalplimizcennetkokulumm sende müjdeyi ver birkaç aya burası hamilelikte bekleyiş formuna dönsün inşallah kızlar bizim minnaklar kardeşler arkadaşlar gelsin hemencik hepinize ayrınayrı dua ediyorum hepimiz çok bekleyenlerdeniz zamanı var böyle düşünün sitres çok etkiliyor hamile kalamamayı rahat bakın o aya odaklanmayın zamanlarını biliyor minnoşlar
CennetKokulum Ahh inşallah canım benim içimi ferahlattın Allah senden razı olsun Gerçekten de içim rahatladı. Aslında doktorlar da söylüyorlar her hamilelik farklı diye ama işte gel de içine anlat :) Ben Dr. Banu Çiftçi'nin gebelik takibi uygulaması var telefonda ordan takip ediyorum çok güzel tavsiye ederim ISTANBULLUGELINN 'cim.
cennetkokulumm Kuzum ben onu yapmayı denedim ama beceremedim, yarın bir daha deneyeyim bakalım.
Senin nasıl gidiyor bitanem çalışmalar, bata az kaldı galiba
Ahh çok teşekkür ederim canım benimBen ilk 5+2'de gitmiştim o zaman keseyi görmüştük, kalp atışı için de yarın çağırdı doktorum bir de 22'sinde randevumvar ama ondan sonrasında artık ayda bir olacak nasipse, ilk aylarda çok sık kontrole gerek yok diyorlar aslında bence de zırt pırt ultrasona girmek iyi değil gibi geliyor