- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Çok teşekkür ederimHadi hayırlısı canım affet söktürücü kullandın snrn bi kav güne başlar kanaman
BilgeUfuk geçmiş olsun... Sorun ne tam olarak bilemiyorum bu ara takip edemedim burayı ama ins hakkında hayırlısı olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Hersey güzel ilerler insAllah Rabbim herkesin gonlundekini hayırlısından nasip eylesin
Kızlaaaar nasilsinz neler yapıyorsunuz
Ben bütün hepsini yükledim ve tek tek denedim canım, diğerlerinde reklam çok çıkıyor , banu çiftçide reklam yok ve kilo takibi, randevu takibi yapabiliyorsun, bebişinn ultrason fotoğraflarını ekleyebiliyorsun :) Ayrıca her hafta banu çiftci haftanın detayını anlatıyor ,çok tatlı :)Bende Happy Mom yükledim ama onada bakıyım daha iyidir belki
Aminn inşallah bitanemAllah senden de razı olsun meleğim, güzel anneKuzum seni çok çok iyi anlayan birisi olarak bende benzer sıkıntıları hamile kalsam kendime yaşatacağım. Mesela ben o kadar çok boş keseyi gördüm ki ufacık bir nokta belirmedi her gittiğimde bir umut dedim nasip olmadı. Demek ki hayırlısı böyleymiş onu kabullendim çok şükür çok iyiyim. Ama hamile kalsam o ultrason sonucu benim hassas noktam o kesenin içini dolu görmek bile bana dünyalara bedel olacak. Rabbim korkularımızdan emin eylesin bizleri. Onları bir daha bize yaşatmasın. Hayırlı sağlıklı bir hamilelikle evlatlarıma sağlıcakla kavuştursun inşallah
Bahsettiğin uygulama çok güzel canım. Bende benzer uygulamalar kullanmıştım hamile kalırsam bende onu kullanıcam inşallah.
Kuzum benim çalışmalar maalesef çok parlak değil. Bu ay baya tembel çıktık biz. Bata 10 gün kaldı biz 3 te kaldık
Eşimin hastalığı hafta sonu da oğluşun doğum günü derken ay bitti sayılır. 1 tanesinden umutluyum oldu oldu, olmadı bir daha ki aya kısmet artık.
Ayy inşallah bebeğimAyy kuzum hadi inşallah yarın çok güzel geçecek kalp atışını ve bebişini göreceksin Allah'ın izniyle. Çok sabrettin çok bekledin bu mucizeye Rabbim inşallah tamamına erdirsin
Canım çok teşekkür ederim amin inşallahGünaydın kızlar;
badenzi ISTANBULLUGELINN bebişleriniz sağlıcakla gelsin inşallah.Güzel mis gibi bir hamilelik geçireceksiniz şüphem yok Bizlere de bol bol dua edin.
BilgeUfuk kuzum inşallah senin de her şey yolundadır
Bugün itibariyle ben de regl oldum.Çok üzüldüm sabah ama bi yandan olabildiğime sevindim geçen ay gecikince ve gebelik negatif olunca panik olmuştum.Ama modum düşük bugün kızlarÇarşamba sabah kontrolüm var.İnşallah artık bir ilerleme kaydedecek duruma gelirim ve tedavim başlar.Gerçekten artık bir yol almak istiyorum.Aşılama tüp vs ne olacaksa başlamak istiyorum hayırlısıyla
Ay inşallah kendiliğinden gelir bebişim teyzesiCanım çok teşekkür ederim amin inşallahHepinize dua ediyorum etmez miyim, Rabbim isteyene aratmadan sağlıkla versin Kuzucum adet olman da bence çok güzel, bak vücudun yenileniyor, hormonların düzenleniyor, temizleniyorsun ve misler gibi başlayacaksın inşallah tedavin her nasıl ilerleyecekse unutma ki hakkında hayırlısı o olduğu için, belki de bakarsın benim gibi tüp bebek randevusu almışken hamiş kalıverirsin bir anda
Aminn inşallah bitanemSen de tez zamanda kavuşacaksın sağlıkla, içime öyle doğuyor, topiğimizin güzel bayanları hepsi kısa zamanda hamiş olacaklar hayırlısıyla Hepinize dua ediyorum, Rabbim bekletmesin sizleri, hayırlısıyla sağlıklı minnoşlar nasip etsin
İnşallah kuzum sen de bu sefer bu uygulamayı kullan bak çok seveceksin.
Yavrum en azından yumurtlama tarihine denk gelen bir gün yakaladıysanız bence umudunu yitirme. Doktorum bana dedi ki, eşinin spermleri ilkinde biraz daha düşük çıkmış ikinci test biraz daha yükesek ama hamile kalabilmek için tek bir sperm hücresi yeterli bizim için değil mi dedi :) Böyle düşününce gerçekten çok kolay gibi geliyor, evet ya diyorsun 1 tane ve sağlıklı olan minicik bir hücre kafi :) Rabbim ol dedi mi olur kuzum du bakalım bu ay neler getirecek sana
Günaydın kızlar;
badenzi ISTANBULLUGELINN bebişleriniz sağlıcakla gelsin inşallah.Güzel mis gibi bir hamilelik geçireceksiniz şüphem yok Bizlere de bol bol dua edin.
BilgeUfuk kuzum inşallah senin de her şey yolundadır
Bugün itibariyle ben de regl oldum.Çok üzüldüm sabah ama bi yandan olabildiğime sevindim geçen ay gecikince ve gebelik negatif olunca panik olmuştum.Ama modum düşük bugün kızlarÇarşamba sabah kontrolüm var.İnşallah artık bir ilerleme kaydedecek duruma gelirim ve tedavim başlar.Gerçekten artık bir yol almak istiyorum.Aşılama tüp vs ne olacaksa başlamak istiyorum hayırlısıyla
Ayy inşallah bebeğim, çalışan bayanların ayda 1 defa gebelik kontrol izni varmış kuzum tüm gün, senin de aklında olsun, rapor alıp geliyorsun mis gibi :) Zaten doktorum çok uzaktı ,çok iyi oldu bu durum :)
beneğinizi sağlıkla büyütün inşallah :) soğan kürü yapıldığı ay hamile kalan çok duydum pekiiii tam yumurtalam günümde kür devam ediyor bunun sakıncası oluyor mu bileğiniz var mı :)Canım çok teşekkür ederim amin inşallahHepinize dua ediyorum etmez miyim, Rabbim isteyene aratmadan sağlıkla versin Kuzucum adet olman da bence çok güzel, bak vücudun yenileniyor, hormonların düzenleniyor, temizleniyorsun ve misler gibi başlayacaksın inşallah tedavin her nasıl ilerleyecekse unutma ki hakkında hayırlısı o olduğu için, belki de bakarsın benim gibi tüp bebek randevusu almışken hamiş kalıverirsin bir anda
Canım benim yine en güzel örneklerle, cümlelerle moral oldun.Süper bir insanın sen biliyorsun dimi?Kuzum hiç üzme kendini bak ilacını kullandın reglinide oluyorsun vücudun güzelce temizlensin toplansın kistinde gitsin yeni aya tertemiz yeni pozitif enerjinle başlayacaksın. Bu ay senin için inşallah herşey daha güzel olacak ben öyle inanıyorum. Kesinlikle bir ilerleme kaydedeceksin. Modunun düşmesi gayet normal bebek düşüncemiz olmasa bile adet ilk günleri modumuz düşük oluyor. Sen şimdi bir ohh çek yeni güzel bir başlangıç yaptığını tüm hücrelerinle hisset. Tatlı bebişin için vücudunu bi güzel temizleyip hazırlıyorsun öyle düşün. Bebişin sana en hayırlısı nasılsa o yoldan gelsin ama doğal yoldan ama tedaviyle yeter ki gelsin hayırlı sağlıklı bir şekilde. Bak canım bizim istediğimiz sadece bebek değil o bebeğe sağlıklı bir şekilde kavuşmak ve hayırlı bir evlat olmasını istiyoruz hep. Ama sınav bu ya bazen geç kavuşup çok mutlu sona ulaşabiliyoruz. Bazense çabucak kavuşsak da bizi yarı yolda bırakabiliyorlar. Az önce forumları dolaşırken birisine denk geldim. Kadıncağızın hastaneye giderken bile bebişi tekmeliyormuş ama ne olduysa bebişi onu yarı yolda bırakmış ve kürtaj olmuş doğmuş son kez görüp toprağa vermişler. Rabbim bize hayırlısını sağlıklısını versin yarı yolda ne biz yavrularımızı bırakalım ne de onlar bizi bıraksın. Rabbim hepimizin mutluluğunu sevincini daim etsin kursağımızda bırakmasın. En önemlisi bu. Sen yavaş yavaş modunu yükselt kuzucum. Rabbimin bizlere belirlediği bir vakit var. Biz ne yaparsak yapalım o vakti değiştiremeyiz. Bize düşen üzerimize düşeni yapıp gerisini Allah'a bırakmak bizde zaten böyle yapıyoruz.
Bende gecen ay yüklemiştim boş boş:)Ben bütün hepsini yükledim ve tek tek denedim canım, diğerlerinde reklam çok çıkıyor , banu çiftçide reklam yok ve kilo takibi, randevu takibi yapabiliyorsun, bebişinn ultrason fotoğraflarını ekleyebiliyorsun :) Ayrıca her hafta banu çiftci haftanın detayını anlatıyor ,çok tatlı :)
Canım çok geçmiş olsun.Şükür tertemiz çıkmış gözün aydın..Özel de mi çektirdin?Adet bitince mi gittin?Kizlarrr hepinize merhaba bugun rahim filmi cektirdim hersey normal Allahima bin şükür nasil rahatladım anlatamam cok mutluyum cok kafama takıyordum çünkü.badenzi yalniz ben de anestezili cektirdim uyudum hic ses falan duymadim ama ağrıyı hissettim adet agrisina benzer bi aciydi hatta annemler dışardan sesimi duymuşlar onu da bir rüya gibi hissettim anlamadim suandada hafif kanamam ve adet ağrım var
Canım benim yine en güzel örneklerle, cümlelerle moral oldun.Süper bir insanın sen biliyorsun dimi?
Kesinlikle öyle gebe kalmak değil hedefimiz,sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak. Allah'ımın bildiği var tabi ki.Tedavi ya da normal yolla ne şekilde olursa olsun yeter ki sağlıklı olsunCanımsın çok teşekkür ederim
Kızlar merhaba dün Regalim bitti bugun sopan kürüne başlamalı mıyım ?
beneğinizi sağlıkla büyütün inşallah :) soğan kürü yapıldığı ay hamile kalan çok duydum pekiiii tam yumurtalam günümde kür devam ediyor bunun sakıncası oluyor mu bileğiniz var mı :)
Kizlarrr hepinize merhaba bugun rahim filmi cektirdim hersey normal Allahima bin şükür nasil rahatladım anlatamam cok mutluyum cok kafama takıyordum çünkü.badenzi yalniz ben de anestezili cektirdim uyudum hic ses falan duymadim ama ağrıyı hissettim adet agrisina benzer bi aciydi hatta annemler dışardan sesimi duymuşlar onu da bir rüya gibi hissettim anlamadim suandada hafif kanamam ve adet ağrım var
Evet canım özelde cektirdim adetim bittikten 3 gün sonra cektirdim cok teşekkür ederim:)Canım çok geçmiş olsun.Şükür tertemiz çıkmış gözün aydın..Özel de mi çektirdin?Adet bitince mi gittin?