kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım, senin de umarım tutmuştur; hiç negatif düşünme benim ilk hamileliğim biliyorsun tek sefer nasip olmuştu olacağı varsa oluyor, zaten her ay tam zamanlı çalışsan dahi döllenme olasılığı ayda sadece %25 aslında, o nedenle tamamen bu iş çok basit ve kolay gibi görünse de aslına tamamen minik bir şanstan ibaret
evet canım adetimden hemen 1-2 gün sonra yumurtlama akıntısı denen o şeffaf yoğun kıvamlı ve iki parmak arasında sünen şeyi görmüştüm
bu ay adetim 6. gün akşaıma doğru tamamen bitti, bende o akıntıyı 7 veya 8. gün gördüm
10. günden itibaren de ovulasyıon testlerine başladım işte ama hep negatif çıktı
amaaaan valla sıkıldım kendimden de yaaa, takip etmekten bıktım usandım artık
dediğim gibi bu ay olmaması benim çok işime gelir hatta önümüzdeki ay bile olmasa olur
terfi sonrası çünkü çok yoğun olacağım artık, hatta ara ara şehir dışı seyahatlerim bile olabilir, eğitim vereceğim
sende rahatsın oldukça bu ay tatlım, böyle ol hep; dediğimiz gibi çok müthiş bir zamanda nasip olacak içten içe olacağını biliyorum bende
olmaması için sağlık bakımından da maddi bakımından da hiç bir sorunumuz yok böyle düşünelim buna da çok şükür, en önemlisi biz, evlatlarımız, eşlerimiz; gayet sağlıklı, gerisi de olur olmazsa olmasın napalım nasılsa birer mucizemiz var Allah onlara hayırlı ve sağlıklı ömürler ihsan etsin