Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu nasıl bir şanstır cidden şaşırıyor insan.Psikoloji tabi etkiliyor ama benim kardeşim kafayı yercesine 3 ay takiple çalışma yaptı tuttu
Hep örnek veriyorum ama yakın arkadaşımın 2 yıl olmadı.Artık kızın eşi isyan etti yeter beni de bunalttın diye.Ev taşıyorlardı ,baya iş güç yoğunlukları oldu ve kızın ailesi,yeğenleri falan da ordaydı taşınmaya yardım için.Yani yalnız kalma ihtimalleri baya düşüktü.Bi fırsatını bulmuşlar özlem gidermişler 2 yılın sonunda tesadüfen tuttu o hengamede

Helal valla ne güzelde tutturmuşlar o kargaşa içinde. İşte ne desek boş kuzum vakti gelmedi mi ne yapsan fayda etmez geldi mi de ufacık bir şey sebep olur ve olur. Allah hayırlısını versin hepimize. Böyle örnekler gerçekten de o kadar çok var ki hepsi de bize umut oluyor.

QUOTE="cennetkokulumm, post: 58433904, member: 202700"]Canım en azından daha ovulasyon testinde de yakalamamışın bence her an çatlayabilir. Biz kadınlar değişik varlıklarız. Hep kendimden örnek veriyorum ya ağustosta hamile kaldığımda yumurtlama gününü çoktan geçmiştim. Adetlerim 25 gün döngüde olduğundan 12-13 gün yumurtlama olması lazımdı ama ben 17.gün ilişkiye girdim ve hamile kaldım. Aylara göre bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor bazen de hiç yumurtlama olmadığı gibi iki kez yumurtlama da olabiliyor. Sen üzülme alakasız zamanlarda oldu diye orası hiç belli olmaz dediğin gibi her işte bir hayır vardır bunu sen çok güzel bir şekilde terfi olayında yaşadın. Hem düşünsene eskiden gün mü takip ediyorlarmış yumurtlama günü mü biliyorlarmış. Ama gördüğün gibi hayat doğal akışında nasılda akıyor. Ama onların şansı bu kadar kimyasal kansorejen hormon yoktu.

Bir örnek daha vereyim konu dışı ama süreç olarak herşey olacağına varıyor olmaz denen oluyor olur denen olmuyor.
Annem bana hamileyken 9 ay boyunca şiddetli kanaması olmuş sürekli. 1-2 sefer iğne vurulmuş başka da ne ilaç ne bişey. Aynı çalışmaya devam eski insanlar sonuçta. Bu olay şimdi olsa ne olurdu, bir sürü ilaçlar vitaminler evde yataktan kalkmamalar. Ama bak gördüğün gibi ben varım ve çok sağlıklıyım. Mucizenin mucizesiyim diyorum bazen

Kızçen abla olacak kuzum en güzel zamanda sen bile diyeceksin gerçekten şimdi olması çok iyi oldu diye. [/QUOTE

Ne guzel anlatmissiniz icimi rahatlattiniz[/QUOTE]

Kızlar bugün bende kontrole gittim rahîm içi ne durumda ona baktı ve yumurtalık durumuna bakti iyi sonuç dedi bir sürü kan tahlilleri verildi OMEGA 3 al dedi vitamin de verdi gecen ay crp yuksek çıkmıştı bugün o da iyi gelmiş baktım şimdi ...
Şuan herşey cik şükür iyi gidiyor yoksa ertelenecekti 21.gun progesteron hormonuna bakilacak sonra tüp bebek inşallah

Merhaba canım;
Gözün aydın çok sevindim.İnşallah başarılı güzel bir süreç olur da bebişini kucağına alırsın.HSG mi çekildi?Yoksa ultrasonla mı baktı?

Merhaba canım;
Gözün aydın çok sevindim.İnşallah başarılı güzel bir süreç olur da bebişini kucağına alırsın.HSG mi çekildi?Yoksa ultrasonla mı baktı?
Merhaba canimmm cok teşekkür ederim hsg çekilmistu açık tupler dedi. Bugün tup Bebek öncesi rutin kontrollere başladımm o yüzden ultrasonda baktı bu ay sürekli doktor kontrolündeyim

Merhaba canimmm cok teşekkür ederim hsg çekilmistu açık tupler dedi. Bugün tup Bebek öncesi rutin kontrollere başladımm o yüzden ultrasonda baktı bu ay sürekli doktor kontrolündeyim
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım .2019 inşallah hepimize uğurlu gelir

Canım gözün aydın çok güzel haber bunlar. Hadi inşallah 21.gününde de herşey yolunda olur ve inşallah ilk seferde tutat hayırlısıyla kavuşursun bebişine

Hayırlısı olsun inşallah canım İlk denemenizde sağlıkla tutunsun annesine ve sağlıkla kucağına al inşallah

Kuzum bence ben bu ay yumurtlamadım eminim çok, ben kendimi anlarım; hiç kasık karın bel ağrım vs adet bittiğinden beri yok; yumurtlama akıntısını da adet bittiğinde 3. gün tesadüf wc'de farkettim ama o akşamı değerlendiremedik, 2 sonra da ovulasyon testi yapmaya başladım hala yok bişey..
yumurtlama akıntısı 1 defa gördüm, o zaman beri kurulukta var hiç akıntım yok
ben çok eminim bu ay yumurtlamadım ya da oldu çatlamadı kesin eminim; ilişki de dediğim gibi çok çok alakasız zamanlarda oldu
benim bu ay yumurtlama dönemimi bilmediğim için bat tarihini de kestiremiyorum
15-16 Ocak demiştim ama bilemiyorum şimdi

çok sevindim canım, inşallah su gibi ilerler bundan sonra da; bende bu ay progesteronuma baktırmak istiyorum; adetimin 21. günü yaptırcam
çünkü ben bu ay yumurtlamadım emin olmak istiyorum
iş çıkışı yaptırsam olur mu, illa sabah ilk aç karnına mı yapılmalı?

BilgeUfuk canım çok ama çok geçmiş olsun; gördün mü bak her şerde bi hayır vardır
Allah yardımcın olsun, inşallah ilaç tedavisiyle geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…