- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım ne bileyim daha önce hiç böyle olmamıştı ben pcolu değilim her ay düzenli olarak yumurtam gelişir çatlar çok şükür hissederim çatladığını bide testte yapıyorum zaten. adetimin 9. günü ilişki oldu 11. gün doktora gittim bişe yok daha erken dedi biz o akşamda ilişkiye girecektikk ki tartıştık olamadı iki günde bir) dün de 13. gündü ilişki oldu akşamı dr a gittim çatlamış dedi sol kasığın ağrıdı mı dedi evet gerçektende ağrıdı heralde 12. gün çatladı bilmiyorum . doktorada kızıyorum şimdi net bir bilgi vermedi büyümüş çatlmak üzere ilişkiye girin falan bişe demedi sadece daha erken dedi hatta folikül görünmüyo dedi bana ben de rahat davrandım testlerde hep negatif çıktı hatta bugün biraz daha belirgin ve uzayan akıntı var valla anlamadım arkadaş yarın yine gidecem bakalım
Inşallah ablam. Denemeye devam pes etmek yok. Dün olmam gerekiyordu abla
Canım sen şimdi 9. günü 13. günü ilişki oldu diyorsun ve ve 13.günü doktora gittiğinde çatlamış mı dedi doktor doğru mu anlamışım. Eğer durum böyleyse büyük ihtimalle spermlerin yaşam süresini göze alırsak yine de yumurtlamayı yakalamış oluyorsun. Tabi iş döllenme olup olmadığına kalmış. Morelini bozma olumsuz bir durum yok tabi ki hayırlısı neyse o olsun. Ben ağustos ayında hamile kaldım tek denemeyle umudum yoktu çünkü yumurtlama günlerini geçmişti adetin 17.günüydü ama işte Allah'ın işi ve hamile kaldım.
Inşallah ablam çok sağol Acayip derece de akıntı var göğüs agrım hiç kalmadı kaşık ve bel agrım da ara ara devam ediyor. Umarım olur bu sefer ne olur allahımHayırlısı canım streste adeti geciktirebilir bekle bakalım hayırlısıyla belki de güzel haberi alırsın.
evet canım 9. ve 13. günler oldu 11. gün olmadı öyle aynen burda okadar çok mucizeler okuyorum ki Allah isterse neler olmaz. senin bebeğini de Allah hayırlı etsin canım sağlıkla büyüt güzel cevabın için tesekkürlerCanım sen şimdi 9. günü 13. günü ilişki oldu diyorsun ve ve 13.günü doktora gittiğinde çatlamış mı dedi doktor doğru mu anlamışım. Eğer durum böyleyse büyük ihtimalle spermlerin yaşam süresini göze alırsak yine de yumurtlamayı yakalamış oluyorsun. Tabi iş döllenme olup olmadığına kalmış. Morelini bozma olumsuz bir durum yok tabi ki hayırlısı neyse o olsun. Ben ağustos ayında hamile kaldım tek denemeyle umudum yoktu çünkü yumurtlama günlerini geçmişti adetin 17.günüydü ama işte Allah'ın işi ve hamile kaldım.
Malesef canım elimde hiç test yok keşke olsa hiç durmam, eczaneler de uzak oturduğum yerden, mesai saatinde de çıkıp alamıyorum şuan için, kocamdan da istemiyorum bilerek, çünkü eğer olursa sürpriz yapmak istiyorumevet canım, doğru
bilmez olur muyum dikkat ettim; bi de kap bulamadım başka cidden, zaten 1 defa yapabildim bu ay erken girdim ovulasyona sanırım inofolikten dolayı o da
bat ne zaman tam olarak? elinde ovulasyon testi varsa önce onunla bir dene istersen belki çıkar, bazıları ilk oradan öğreniyormuş.
ben geçen ay öyle yaptım mesela, ovulasyon testinde adet 1-2 gün kala yaptım sanırım hiç bişey çıkmadı ben mesela ilk oradan anladım olmadığını
birde sabah kalkmadan ateşini ölçsene ağızdan, bu da bir işaretmiş diyorlar, ateş yüksekliği yanii
bunu da denedim cidden ateş düşüşe geçti ve adet oldum
evet canım 9. ve 13. günler oldu 11. gün olmadı öyle aynen burda okadar çok mucizeler okuyorum ki Allah isterse neler olmaz. senin bebeğini de Allah hayırlı etsin canım sağlıkla büyüt güzel cevabın için tesekkürler
öyle mi üzüldüm Allah tez zamanda en sağlıklısını en hayırlısını nasip etsin bizlere tez zamanda canım bugünümüze şükürler olsunAynen canım hayat boyu ne mucizeler var hiç olmaz dediğin şeyler olabiliyor olur diye basit gördüklerinse olmaya biliyor.
Benim hamilelik sürmedi canım maalesef boş gebelik çıktı 10.haftada kürtaj oldum. Buna şükür diyorum çünkü neleri var ben yolun başındaydım. Rabbim her zaman herşeyin en hayırlısını en güzeli en sağlıklısını versin hepimize
Ben ben ben varıım :) Canım benim bugün son günüm , ve normalden 5 gün önce oldu yumurtlamamsoğan kürünü uyguladıktan bir ay sonra erken yumurtlayan var mı içinizde?
Tabi ben uyguladığım ay içerisinde erken yumurtlama yaşadım canım bunu da belirteyim, bir sonraki ay nasıl olur onu bilemiyorumBen ben ben varıım :) Canım benim bugün son günüm , ve normalden 5 gün önce oldu yumurtlamam
Ben ovulasyon testiyle hiç tutturamadım o kıpkırmızı çizgiyi, o yüzden en güzeli güm aşırı ilişki :) Hem kafa da rahat oluyor, kaçırdım kaçırmadım derdi kalmıyor :)yumurtlama takibi yapıyormuydunuz yapsammı yoksa adetten sonra iki günde bir ilişkimi mantıklı olacak bilemedim
o zaman bekle canım, dikkatini başka şeylere vermeye çalış, hem çalıştığın için işyerinde aklına gelmez sık sık hakkında hayırlısı olsun, ben iyi hissediyorum senin anlattıklarından bana öyle geçti enerjinMalesef canım elimde hiç test yok keşke olsa hiç durmam, eczaneler de uzak oturduğum yerden, mesai saatinde de çıkıp alamıyorum şuan için, kocamdan da istemiyorum bilerek, çünkü eğer olursa sürpriz yapmak istiyorum
ama ben kürü yaptığım yani gecen ay 3 gün gec yumurtladım , bu ay da 4 5 gün erken yumurtlamış görünüyorumBen ben ben varıım :) Canım benim bugün son günüm , ve normalden 5 gün önce oldu yumurtlamam
Inşallah ablam çok sağol Acayip derece de akıntı var göğüs agrım hiç kalmadı kaşık ve bel agrım da ara ara devam ediyor. Umarım olur bu sefer ne olur allahım
ben canım, bu 3. ayovulasyon testi kullanan varmı arkadaşlar ?
Canım gelişmeler güzel benim de böyle olmuştu, soğan kürünün 3 ,4 ve 5. günlerinde yumurtlama akıntım olmuştu, Allahtan ki gün aşırı değerlendiriyorduk çünkü hiç beklemediğim bir zamanda oldu, normalden 5 gün önce gerçekleşti yumurtlama ve aynen sendeki gibi o tarihlerden kısa bir süre sonra göğüslerim yavaştan dolgunlaşmaya başlamıştı, hayırlısı olsun inşallahkızçeler iyi haftalar öncelikle
benim soğan küründe bugün 3. günüm, biraz akıntım var şeffaf renk, ama anlayamıyorum kürden mi, ilişki sonrası ertesi günde olan akıntı mı, yoksa ovulasyon dönemindeyim ondan mı?
bir de bu sabahtan itibaren göğüsler başladı hassaslaşmaya, bastırınca hassasiyet hissediyorum çok az
bunlar dışında bir değişiklik yok bende şimdilik..
bat 30 Kasım
Inşallah için de doğan şey doğrudur. Çok tşk ederim güzel dileklerin için Allah razı olsuninşallah hamilesindir canım içime seninle ilgili öyle doğdu ama ümitlendirmek istemem
cennetkokulumm canımsın ya çok iyi anlıyorsun halimden valla Ben 30 günde bir adet görüyorum canım ama soğan kürü sayesinde bu ay yumurtlama 5 gün önce olduğu için, raglime 5 gün kala yaparsam çıkar diye düşünüyorum kendimce :) Yumurtlama akıntısı 31 Ekim ,1 Kasım ve 2 Kasım'da olmuştu yani hepsinin üzerinden ortalama 10 gün geçmiş oluyor bugün. Kuzu valla içimde bu ay inanılmaz bir enerji ve heyecan var ,test alabilsem hemen yarın deneyeceğim bir tane :) Bugün de sabah sapsarı bol miktarda akıntım vardı, normalde diğer aylarda adet tarihine yaklaşırken kupkuru olurdu , bunları da görünce iyice artıyor sabırsızlık, biryandan da inanılmaz bir huzur var inanır mısın :) sanki yapar yapmaz kırmızı çizgiyi görecekmişim gibi bir gönül rahatlığı.. Ne diyeyim inşallah boşa çıkmaz umutlarımız Çıkarsa da Rabbimin ın vardır bir bildiği . Sen ne durumdasın canım, Aralıkta başlayacak mısın çalışmalaraHepinize günaydınlar ..
Güzel bir hafta olsun inşallah güzel haberlerin mutlulukların paylaşıldığı.
badenzi canım sabırsızlığını çok iyi anlıyorum için içine sığmıyor çok da haklısın. Hep dedim ya inşallah mutlu haberin açılışını sen yapacaksın diye. Ama biraz daha sabırlı ol belirtilerin çok olumlu ama test için sabret ben 25 günde bir adet görüyordum. Adetim geçtikten sonraki 3.günü test yapmıştım çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Senin adet döngün nasıl bilmiyorum. Ama döllenme zamanı da önemli erken öğrenenler yumurtası erken çatlayıp erken döllendiği için. Döllenmeden 10-12 gün sonra silik de olsa görünüyor. Sen bekle canım hele bi yaklaşsın yaparsın.
BilgeUfuk aynı şeyler senin içinde geçerli canım hiç bişey çıkmaması yok anlamına gelmez. Bence 1-2 gün bekle gelmezse tekrarla testi.
junes canım sende soğan kürüne başlamışsın hayırlı olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.
ISTANBULLUGELINN canım kürü bitir hayırlısıyla inşallah adetin düzene girecektir.