Ahh inşallah canım benim , valla benim içimde de olumlu bir enerji var ne yalan söyliyeyim :) Çalışsam da aklım burda, ne konuşuyor acaba kızlar diyorum :) :)o zaman bekle canım, dikkatini başka şeylere vermeye çalış, hem çalıştığın için işyerinde aklına gelmez sık sıkhakkında hayırlısı olsun, ben iyi hissediyorum senin anlattıklarından bana öyle geçti enerjin
Tatlım çatlamış yumurta 24 saat yaşıyor , sprem hücreleri ise 3 gün eğer değerlendirebildiyseniz yumurtlamalarının erken ya da geç olmasına takılma bence, vücut kendini bu şekilde dengeliyor demek ki, yani doktorum bana hiç hesaplama yapmayın canınız ne zaman isterse o zaman birlikte olun dedi, sonuçta annelerimiz yumurtlama hesabı mı yapıyorlardı dedi, biz dayanamıyoruz tabii o ayrı mesele de :) Verecek olan Rabbim her türlü veriyor canım, hayırlısı olsun inşallahama ben kürü yaptığım yani gecen ay 3 gün gec yumurtladım , bu ay da 4 5 gün erken yumurtlamış görünüyorum
tatlım bilmiyorum olumlu mu olacak bu ay ama ben içten içe hiç zannetmiyorumCanım gelişmeler güzel benim de böyle olmuştu, soğan kürünün 3 ,4 ve 5. günlerinde yumurtlama akıntım olmuştu, Allahtan ki gün aşırı değerlendiriyorduk çünkü hiç beklemediğim bir zamanda oldu, normalden 5 gün önce gerçekleşti yumurtlama ve aynen sendeki gibi o tarihlerden kısa bir süre sonra göğüslerim yavaştan dolgunlaşmaya başlamıştı, hayırlısı olsun inşallah
cennetkokulumm canımsın ya çok iyi anlıyorsun halimden valla Ben 30 günde bir adet görüyorum canım ama soğan kürü sayesinde bu ay yumurtlama 5 gün önce olduğu için, raglime 5 gün kala yaparsam çıkar diye düşünüyorum kendimce :) Yumurtlama akıntısı 31 Ekim ,1 Kasım ve 2 Kasım'da olmuştu yani hepsinin üzerinden ortalama 10 gün geçmiş oluyor bugün. Kuzu valla içimde bu ay inanılmaz bir enerji ve heyecan var ,test alabilsem hemen yarın deneyeceğim bir tane :) Bugün de sabah sapsarı bol miktarda akıntım vardı, normalde diğer aylarda adet tarihine yaklaşırken kupkuru olurdu , bunları da görünce iyice artıyor sabırsızlık, biryandan da inanılmaz bir huzur var inanır mısın :) sanki yapar yapmaz kırmızı çizgiyi görecekmişim gibi bir gönül rahatlığı.. Ne diyeyim inşallah boşa çıkmaz umutlarımız Çıkarsa da Rabbimin ın vardır bir bildiği . Sen ne durumdasın canım, Aralıkta başlayacak mısın çalışmalara
bende biraz çalışıp birazda netten burayı takip ediyorum, kaçamak yapıyorum sizin içinAhh inşallah canım benim , valla benim içimde de olumlu bir enerji var ne yalan söyliyeyim :) Çalışsam da aklım burda, ne konuşuyor acaba kızlar diyorum :) :)
ben de çalışıyorum güya sürekli burdayım evde olduğum günler daha az giriyorum siteye bir ya da iki:) millet çalışıp kafasını dağıtır ben de tam tersi oluyorbende biraz çalışıp birazda netten burayı takip ediyorum, kaçamak yapıyorum sizin için
ne güzel afferim size biz de tam gün aşırı değerlendiriyordukki küsesimiz tuttuuuCanım gelişmeler güzel benim de böyle olmuştu, soğan kürünün 3 ,4 ve 5. günlerinde yumurtlama akıntım olmuştu, Allahtan ki gün aşırı değerlendiriyorduk çünkü hiç beklemediğim bir zamanda oldu, normalden 5 gün önce gerçekleşti yumurtlama ve aynen sendeki gibi o tarihlerden kısa bir süre sonra göğüslerim yavaştan dolgunlaşmaya başlamıştı, hayırlısı olsun inşallah
ahahahh bende evde daha az giriyorum foruma wallaben de çalışıyorum güya sürekli burdayım evde olduğum günler daha az giriyorum siteye bir ya da iki:) millet çalışıp kafasını dağıtır ben de tam tersi oluyor
ahahahh bende evde daha az giriyorum foruma walla
ofiste hep burayı okuyorumiki mail cevaplayıp hemen kk’dayım
Aynen bende öyle evde hiç giremiyorum burda vakit buldukça koşarak geliyorum
cennetkokulumm canım aynen dediklerinin hepsinede içimi okumuşsun resmen, geçen aylarda da belirti arıyordum , kendimi hamile gibi hissetmeye çalışıyordum ama ı-ııh yok bir türlü hissedemiyordum ve adete tam 10 gün kala tık göğüslerim şişerdi ve çok minik sarı sümüksü akıntım olurdu, bunlar olduğunda taa 10 gün önceden anlardım zaten hamile olmadığımı ama bu ay cidden farklı ve hissediyorum sanki ya :) Ben geçen sefer hem eşime hem de annemlere ve kayınvaldemlere çok güzel sürprizle söylemiştim, ağlaşmalar sarılmalar bini-bir paraydı, salak gibi gittim facebooklarda imstagramda da duyurdum, sonuç hüsran İnsanın o mutlulukla aklına hiçbirşey gelmiyor. Bu sefer de sürpriz için planlarım var inşallah nasip olur :) Tabi hemen öyle sosyal medya manyaklığı yapmam bu sefer :)
Yaa harikasınîz anlattıklarınızı okurken kendim yaşıyormuşcasına okudum gözlerim doldu inanın. Harika birşey çok güzel ya çok güzel. Kurban olduğum rabbim duy sesimizi ne olursun duyKızlar bende tüp bebek yaptırdığımda test zamanını beklerken hep üzüntülüydüm eğer tutmazsa naparım nasıl atlatırım diye 10 gün beklememiz gerekiyordu o 10 gün bana hiç geçmedi dayanamadık eşimle kanda gebelik testi yaptırdık 1 saat beklememiz gerekiyordu eve gitmeyelim duramam ben evde dedim market yapmamız gerekiyordu dedim zaman geçsin markete gidelim gittik kafam testte markette geziniyorum saçma sapan şeyler alıp atıyormuşum market arabasına eşim fark etmiş dedi market yapmasakmı:))yok dedim stres atıyorum neyse hepsini aldık:)) sonra deterjan bölümüne girdim kokusundan bir midem bulandı yok artık bu kadar olmaz dedim midem bile psikolojik çalışıyor duramadım markette cıktık(inanın psikolojik benim 9 ay boyunca bir kere bile midem bulanmadı çünkü)sonra bi cafeye gittik kahve içelim dedik netten sonucumu öğrenebilecektim boyna giriyorum hastanenin sitesine sonuç yok dedim ki Allahım eğer hamile değilsem bana o sonucu gösterme ben negatifi eşime söyleyemem(( sonra girdim tekrar pozitif tlfnu masaya bi atışım var hamileyim diye nasıl ağlıyorum eşim sakın ol diyo ama nerde durumuyum hemen ailemi falan aradım ordan cıktık inanamıyoruz tabi arabaya bindik birbirimize baktık nasıl bağırıyoruz cığlık cığlığa yaktık dörtlüleri korna basarak eve geldik annelerin derdi bitmez hamile kaldım bittimi sorun yok valla bitmedi ay ya bişey olursa ay düşerse ay şu 3 ay geçsin daha neler neler o yüzden planlamayın hiç bir şeyi o an nasıl hissediyorsanız öle yaşayın bebişleriniz gelsin gaz sansıcı yok hasta oldular bir sürü telaşlar yaşıcaksınız rabbim hepinize nasip edicek inşallah hissediyorum keşke hepimiz tanışabilsek ne kaynatırdık hee
Ayy kuzu ben o kadar dayanamam heralde ya :) Dün akşam soruyor eşim sonuçlar ne zaman açıklancak diye :) Hayırdır 100 mü bekliyorsun dedimSeninle aynı fikirdeyim canım bende keseyi,bebeği kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemicem bu sefer. Hatta eşime bile bebeği gördükten sonra söylicem. Rabbim hayırlısıyla bu süprizleri yaşatmayı nasip etsin bize. Bakalım inş.
Ahh canım o nasıl güzel bir heyecan değil miKızlar bende tüp bebek yaptırdığımda test zamanını beklerken hep üzüntülüydüm eğer tutmazsa naparım nasıl atlatırım diye 10 gün beklememiz gerekiyordu o 10 gün bana hiç geçmedi dayanamadık eşimle kanda gebelik testi yaptırdık 1 saat beklememiz gerekiyordu eve gitmeyelim duramam ben evde dedim market yapmamız gerekiyordu dedim zaman geçsin markete gidelim gittik kafam testte markette geziniyorum saçma sapan şeyler alıp atıyormuşum market arabasına eşim fark etmiş dedi market yapmasakmı:))yok dedim stres atıyorum neyse hepsini aldık:)) sonra deterjan bölümüne girdim kokusundan bir midem bulandı yok artık bu kadar olmaz dedim midem bile psikolojik çalışıyor duramadım markette cıktık(inanın psikolojik benim 9 ay boyunca bir kere bile midem bulanmadı çünkü)sonra bi cafeye gittik kahve içelim dedik netten sonucumu öğrenebilecektim boyna giriyorum hastanenin sitesine sonuç yok dedim ki Allahım eğer hamile değilsem bana o sonucu gösterme ben negatifi eşime söyleyemem(( sonra girdim tekrar pozitif tlfnu masaya bi atışım var hamileyim diye nasıl ağlıyorum eşim sakın ol diyo ama nerde durumuyum hemen ailemi falan aradım ordan cıktık inanamıyoruz tabi arabaya bindik birbirimize baktık nasıl bağırıyoruz cığlık cığlığa yaktık dörtlüleri korna basarak eve geldik annelerin derdi bitmez hamile kaldım bittimi sorun yok valla bitmedi ay ya bişey olursa ay düşerse ay şu 3 ay geçsin daha neler neler o yüzden planlamayın hiç bir şeyi o an nasıl hissediyorsanız öle yaşayın bebişleriniz gelsin gaz sansıcı yok hasta oldular bir sürü telaşlar yaşıcaksınız rabbim hepinize nasip edicek inşallah hissediyorum keşke hepimiz tanışabilsek ne kaynatırdık hee
Kızlar bende tüp bebek yaptırdığımda test zamanını beklerken hep üzüntülüydüm eğer tutmazsa naparım nasıl atlatırım diye 10 gün beklememiz gerekiyordu o 10 gün bana hiç geçmedi dayanamadık eşimle kanda gebelik testi yaptırdık 1 saat beklememiz gerekiyordu eve gitmeyelim duramam ben evde dedim market yapmamız gerekiyordu dedim zaman geçsin markete gidelim gittik kafam testte markette geziniyorum saçma sapan şeyler alıp atıyormuşum market arabasına eşim fark etmiş dedi market yapmasakmı:))yok dedim stres atıyorum neyse hepsini aldık:)) sonra deterjan bölümüne girdim kokusundan bir midem bulandı yok artık bu kadar olmaz dedim midem bile psikolojik çalışıyor duramadım markette cıktık(inanın psikolojik benim 9 ay boyunca bir kere bile midem bulanmadı çünkü)sonra bi cafeye gittik kahve içelim dedik netten sonucumu öğrenebilecektim boyna giriyorum hastanenin sitesine sonuç yok dedim ki Allahım eğer hamile değilsem bana o sonucu gösterme ben negatifi eşime söyleyemem(( sonra girdim tekrar pozitif tlfnu masaya bi atışım var hamileyim diye nasıl ağlıyorum eşim sakın ol diyo ama nerde durumuyum hemen ailemi falan aradım ordan cıktık inanamıyoruz tabi arabaya bindik birbirimize baktık nasıl bağırıyoruz cığlık cığlığa yaktık dörtlüleri korna basarak eve geldik annelerin derdi bitmez hamile kaldım bittimi sorun yok valla bitmedi ay ya bişey olursa ay düşerse ay şu 3 ay geçsin daha neler neler o yüzden planlamayın hiç bir şeyi o an nasıl hissediyorsanız öle yaşayın bebişleriniz gelsin gaz sansıcı yok hasta oldular bir sürü telaşlar yaşıcaksınız rabbim hepinize nasip edicek inşallah hissediyorum keşke hepimiz tanışabilsek ne kaynatırdık hee
Ahh canım o nasıl güzel bir heyecan değil miAllah hep mutluluklarını göstersin size inşallah Bizlerde de hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Valla burda bile bu kadar kaynatıyorsak, yüzyüze olsak demek ki konuşmaktan birbirimize sıra gelmeyecek :) Ayy ne iyi etmişim de açmışım topiği, inanın bu kadar cevap geleceğini tahmin etmemiştim :) Hatta inşallah konuyu görüp te yazanlar olur demiştim