Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçelerim iyi haftasonları, inşallah haftasonunuz güzel geçiyordur. Benim dünden öceki akşam başlayan ve dün sabaha kadar süren şiddetli bir bel ağrım oldu,ve sol taraftan sol bacağıma vuruyordu kasılma gibi. reglime 10 gün vardı ve akıntım oldu, sürekli lavaboya gittim acaba regl mi oluyorum diye ama birşey olmadı, yarın kürümün 15. günü , eğer hafta içi test alabilirsem yapacağım bakalım :) Bu arada göğüslerim dolgunlaşmaya devam ediyor ama regl deki gibi sert değil, yumuşaklar hala, şu ana kadar ki belirtileri paylamaya çalıştım, eğer hamileysem benden sonrakilere de destek olsun diye :)
Bence belirtilerin çok iyi, kızıma hamileliğimi öğrenmeden önce aşırı bel ağrım oluyordun adete yoruyordum meğer hamileymişim:KK48:
İnşallah müjdeli haber alırız senden de

İnşallah hamilesindir inşallah seni ümitlendirmemek için yazmıcamtım ama dayanamadım benim hamilelim boyunca belim cok ağrıdı ve hamile olduğumu öğrenmeden önce bacağımda kasılma oluyordu kasığıma vuran bende adetmi oluyorum diye cok üzülmüştüm ama olmadım tutunuyormuş minnakım meğer inşallah seninkide öğledir canım benim haberlerini bekliyorum Allahım bugünlerde yüzünü güldürsün
Ayy inşallah canım ya ağzın bal yesin:KK200:, gerçekten bu vücudumda bu ay olan değişiklikler diğer aylardan farklı, sanki ben de hamileymişim gibi hissediyorum olumsuz doğmuyor nedense içime ama nasip kısmet tabii hayırlısı olsun inşallah :dua: İsteyen bekleyen herkes kavuşsun sağlıkla :emir_bebek::anneadayı:

Ne güzel senin bitti bile bak, mis gibi oldun:temizlik::KK66:

bebek lazımlığı ya canım bpa yok sağlıklı plastiklerdendi, başka bir şey bulmaya vaktim de olmadı; lazımlık eşimin fikriydiHoppa
Hmm tamam canım o zaman çünkü plastiğin içine çok sıcak koyduğun zaman plastiğin içindeki kimyasallar da o sıvıya geçiyor ya ondan demiştim :)

Bence belirtilerin çok iyi, kızıma hamileliğimi öğrenmeden önce aşırı bel ağrım oluyordun adete yoruyordum meğer hamileymişim:KK48:
İnşallah müjdeli haber alırız senden de
İnşallah kuzucum valal bi test bulsam hemen yarın başlıcam yapmaya :) Zor tutuyorum kendimi, eğer yoksa da bir an önce öğrenmek istiyorum çünkü bekleyip bekleyip bat günü regl olunca moralim daha çok bozuluyor :)

Hmm tamam canım o zaman çünkü plastiğin içine çok sıcak koyduğun zaman plastiğin içindeki kimyasallar da o sıvıya geçiyor ya ondan demiştim :)
evet canım, doğru
bilmez olur muyum dikkat ettim; bi de kap bulamadım başka cidden, zaten 1 defa yapabildim bu ay erken girdim ovulasyona sanırım inofolikten dolayı o da
İnşallah kuzucum valal bi test bulsam hemen yarın başlıcam yapmaya :) Zor tutuyorum kendimi, eğer yoksa da bir an önce öğrenmek istiyorum çünkü bekleyip bekleyip bat günü regl olunca moralim daha çok bozuluyor :)
bat ne zaman tam olarak? elinde ovulasyon testi varsa önce onunla bir dene istersen belki çıkar, bazıları ilk oradan öğreniyormuş.
ben geçen ay öyle yaptım mesela, ovulasyon testinde adet 1-2 gün kala yaptım sanırım hiç bişey çıkmadı ben mesela ilk oradan anladım olmadığını
birde sabah kalkmadan ateşini ölçsene ağızdan, bu da bir işaretmiş diyorlar, ateş yüksekliği yanii
bunu da denedim cidden ateş düşüşe geçti ve adet oldum

:KK36:kızçeler iyi haftalar öncelikle
benim soğan küründe bugün 3. günüm, biraz akıntım var şeffaf renk, ama anlayamıyorum kürden mi, ilişki sonrası ertesi günde olan akıntı mı, yoksa ovulasyon dönemindeyim ondan mı?
bir de bu sabahtan itibaren göğüsler başladı hassaslaşmaya, bastırınca hassasiyet hissediyorum çok az
bunlar dışında bir değişiklik yok bende şimdilik..
bat 30 Kasım

Hepinize günaydınlar ..:KK54:

Güzel bir hafta olsun inşallah güzel haberlerin mutlulukların paylaşıldığı.

badenzi badenzi canım sabırsızlığını çok iyi anlıyorum için içine sığmıyor çok da haklısın. Hep dedim ya inşallah mutlu haberin açılışını sen yapacaksın diye. Ama biraz daha sabırlı ol belirtilerin çok olumlu ama test için sabret ben 25 günde bir adet görüyordum. Adetim geçtikten sonraki 3.günü test yapmıştım çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Senin adet döngün nasıl bilmiyorum. Ama döllenme zamanı da önemli erken öğrenenler yumurtası erken çatlayıp erken döllendiği için. Döllenmeden 10-12 gün sonra silik de olsa görünüyor. Sen bekle canım hele bi yaklaşsın yaparsın.

BilgeUfuk BilgeUfuk aynı şeyler senin içinde geçerli canım hiç bişey çıkmaması yok anlamına gelmez. Bence 1-2 gün bekle gelmezse tekrarla testi.

junes junes canım sende soğan kürüne başlamışsın hayırlı olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.

ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN canım kürü bitir hayırlısıyla inşallah adetin düzene girecektir.

:KK200:Merhabalar kızlar inanın yazdıklarınızı ağlayarak okudum anne olmak için neler yapıyoruz neler ben 8 senelik ewliyim geçen sene tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu ve şuan 13 aylık bir kızım var benim adetim düzensiz hap kullanmazsam olmuyordum ama doktorum doğumdan sonra düzeldiğini söyledi şuan ilaç kullanıyorum aralıktada hapla adet olucam ocakta kendiliğinden olcağımı söyledi eğer olmazsam bende soğan kürü yapıcam araştırırken sizleri gördüm ve kızıma sarılarak sizlere dua ettim rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun şu duyguları üzüntüleri yaşamayan bilmez ki rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu ay bekleyenler hamiledir allahım yüzünüzü güldürsün aranıza katılmak istedim eğer adetim düzelmezse bende yapıcam

Canım Allah bağışlasın kızını sağlıklı hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Duaların için çok teşekkürler canım.

Adetin düzene girmezse mutlaka soğan kürünü yap canım. Adetin düzene sokan o kadar şifalı bitkiler varki bunları deneyebilirsin. Soğan kürü,testere dişli aslan pençesi, adaçayı,papatya çayı,civan perçemi bunların hepsi ayrı ayrı şifa. İnşallah sana da faydası olur.

Hepinize günaydınlar ..:KK54:

Güzel bir hafta olsun inşallah güzel haberlerin mutlulukların paylaşıldığı.

badenzi badenzi canım sabırsızlığını çok iyi anlıyorum için içine sığmıyor çok da haklısın. Hep dedim ya inşallah mutlu haberin açılışını sen yapacaksın diye. Ama biraz daha sabırlı ol belirtilerin çok olumlu ama test için sabret ben 25 günde bir adet görüyordum. Adetim geçtikten sonraki 3.günü test yapmıştım çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. Senin adet döngün nasıl bilmiyorum. Ama döllenme zamanı da önemli erken öğrenenler yumurtası erken çatlayıp erken döllendiği için. Döllenmeden 10-12 gün sonra silik de olsa görünüyor. Sen bekle canım hele bi yaklaşsın yaparsın.

BilgeUfuk BilgeUfuk aynı şeyler senin içinde geçerli canım hiç bişey çıkmaması yok anlamına gelmez. Bence 1-2 gün bekle gelmezse tekrarla testi.

junes junes canım sende soğan kürüne başlamışsın hayırlı olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.

ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN canım kürü bitir hayırlısıyla inşallah adetin düzene girecektir.
Çok sağol ablam şuan beklemedeyim inşallah vardr :KK200:

Çok sağol ablam şuan beklemedeyim inşallah vardr :KK200:

İnşallah canım bebişin seninledir. Ama değilse de üzülmek yok bak ne güzel şeyler yapıyoruz bence ileri derece sorunumuz yoksa bu kürlerden sonra 1-2 içinde hamile kalmak kolay olacaktır. Senin adetin kaç gün geçti.

junes junes canım sende soğan kürüne başlamışsın hayırlı olsun canım Rabbim şifa versin inşallah.[/QUOTE]
başladım evet, tadı da kötü değilmiş gerçekten
severek içiyorum hatta, inşallah faydası olur benim için de; bu arada sana iyi haftalar kuzum:KK66:

merhaba kızlar ben gecen ay enfeksiyonum akıntım için sogan kürü yapmıştım o ay doktor enfeksiyon görmedi çok mutlu olmuştum ve 2-3 gün gec yumurtladım. bu ay doktora gittim yumurta takibi yapalım dedi normalde 16. yada 17. gün yumurtam çatlar benim. o yüzden cuma günü ilişkiye girmem gerekiyordu kocayla küstük diye olmadı çok ta dert etmedim daha var diye. dün adetimin 13. günüdü gittim doktor catlamış dedi ben şok oldum. çünkü bi gün önce ovulasyon testi yaptığımda cok cok silikti dedim normaldir daha 4 5 gün var doktor da çatlamış diyince kafam karıştı şimdi tekrar ovu. test yaptım çizgi daha belirgin bide bugün yumurta akıntısı geldi yarın yine gitcem doktora bakalım ne dicek . soğan kürümü yaptı böyle bilmiyorum ki enfeksiyon yine çıktı geçmemiş yada yeniden oluştu

soğan kürünü uyguladıktan bir ay sonra erken yumurtlayan var mı içinizde?

Canım yumurta takibi yapmadım ama kürden sonra yumurtlama akıntısı gayet belirgin oldu bende de. Yalnız ne zmaan çatladı hiç bir fikrim yok. Sadece şunu söyleyebilirim. Her ay farklı olan bir durum bu yumurta bazen erken bazen geç çatlayabiliyor. Ama sen doktor çatlamış dediğinin öncesinde ilişki olduysa yine şansın var. Çünkü spermlerin canlı kalma sürüsü yumurtaya göre daha uzun. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğin hayırlısıyla sağlıcakla gelir.

çok sağol canım ne bileyim daha önce hiç böyle olmamıştı ben pcolu değilim her ay düzenli olarak yumurtam gelişir çatlar çok şükür hissederim çatladığını bide testte yapıyorum zaten. adetimin 9. günü ilişki oldu 11. gün doktora gittim bişe yok daha erken dedi biz o akşamda ilişkiye girecektikk ki tartıştık olamadı:KK43: iki günde bir) dün de 13. gündü ilişki oldu akşamı dr a gittim çatlamış dedi sol kasığın ağrıdı mı dedi evet gerçektende ağrıdı heralde 12. gün çatladı bilmiyorum . doktorada kızıyorum şimdi net bir bilgi vermedi büyümüş çatlmak üzere ilişkiye girin falan bişe demedi sadece daha erken dedi hatta folikül görünmüyo dedi bana ben de rahat davrandım testlerde hep negatif çıktı hatta bugün biraz daha belirgin ve uzayan akıntı var valla anlamadım arkadaş yarın yine gidecem bakalım

İnşallah canım bebişin seninledir. Ama değilse de üzülmek yok bak ne güzel şeyler yapıyoruz bence ileri derece sorunumuz yoksa bu kürlerden sonra 1-2 içinde hamile kalmak kolay olacaktır. Senin adetin kaç gün geçti.
Inşallah ablam. Denemeye devam pes etmek yok.:KK200: Dün olmam gerekiyordu abla

X