Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence yarında deneyebilirsin
sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla olsun, hormon birikmiş olur
O kadar erken denemeyeyim ya en azndan yarnda bekleyeyim. Zaten sadece 2 tane testm kaldı hepsini bi anda kullanmak istemiyrum. Çok tşk ederim desteginiz için :KK200:

O kadar erken denemeyeyim ya en azndan yarnda bekleyeyim. Zaten sadece 2 tane testm kaldı hepsini bi anda kullanmak istemiyrum. Çok tşk ederim desteginiz için :KK200:
o zaman öyle canım, başka yok ise testin harcama şimdiden, hayırlısı olur inşallah

:KK200:Merhabalar kızlar inanın yazdıklarınızı ağlayarak okudum anne olmak için neler yapıyoruz neler ben 8 senelik ewliyim geçen sene tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu ve şuan 13 aylık bir kızım var benim adetim düzensiz hap kullanmazsam olmuyordum ama doktorum doğumdan sonra düzeldiğini söyledi şuan ilaç kullanıyorum aralıktada hapla adet olucam ocakta kendiliğinden olcağımı söyledi eğer olmazsam bende soğan kürü yapıcam araştırırken sizleri gördüm ve kızıma sarılarak sizlere dua ettim rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun şu duyguları üzüntüleri yaşamayan bilmez ki rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu ay bekleyenler hamiledir allahım yüzünüzü güldürsün aranıza katılmak istedim eğer adetim düzelmezse bende yapıcam
Ahh canım çok teşekkür ederiz,:KK200: Allah miniğine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Reglin düzelmezse sen de aramıza katıl, hep ilaçla adet olan arkadaşlar soğan kürüyle kendiliğinden olmuşlar :)

Inşallah gerek kalmaz ama ben yine de yazayım bebişler. Yarım litre süte yarım demette 1 demette maydanoz koyup yaptm. Fakat ben içine karabiber de koydum. Daha iyi açıyormuş kanalları felan. Kaynatıp 10 dk durdum üzerinde sonra birdaha kaynatıp bi 10 dk daha durmaya çalıştım. Sonrasında da ilişki. :halay: Ama tabi ben gün içinde 1 yada 2 defa yaptığım oldu ve hep kendimi sıcak tutmaya çalıştım :KK200: Umarım faydalı olmuşumdur ballişler:KK200:
Evet canım karabiber de yazıyor heryerde junes junes , sağol kuzu BilgeUfuk BilgeUfuk

kuzum ben dün gece yaptım
500 ml süt, 1 demet maydonoz ve bir tutamda karabiber üçünü kaynattım, maydonozlar yumuşayınca ocaktan aldım
kızımın lazımlığını önceden dezenfekte edip karışımı hemen döktüm oraya sonra alt tamamen çıplak oturup kalın battaniye ile de sardım her tarafımı özellikle de belimi
10 dk kadar buhar üstünde kalıp hemen giyinip biraz bekleyince de ilişki oldu
ama ovulasyona girdim artık bugün testte çift çizgi çıktı bu gece de yapsam mı bi de üzerine ilişki?
tam olarak ovulasyonda devam ediliyor mu, yoksa öncesinde mi yapılıyor sadece?
Plastiğin içine koymasan mı acaba canım

Benim bugün bat olmadım ve hiç bir belirti yok olacağıma dair. O yüzden 5 saat ne içtim ne lavaboya gittim. Test yaptım ve hiç birşey çıkmadı. Aceba erken mi yaptım bilmiyorum ama bat öncesinde de öğrenen birsürü insan var ya offf........:KK42:
Canım bazen geç döllenme oluyor reglden sonra bile hemen çıkmayabiliyor o yüzden biraz daha bekle bakalım bir de sabah ilk idrarla yap, inşallah vardır beybi :dua::anneadayı:

Kızçelerim iyi haftasonları, inşallah haftasonunuz güzel geçiyordur. Benim dünden öceki akşam başlayan ve dün sabaha kadar süren şiddetli bir bel ağrım oldu,ve sol taraftan sol bacağıma vuruyordu kasılma gibi. reglime 10 gün vardı ve akıntım oldu, sürekli lavaboya gittim acaba regl mi oluyorum diye ama birşey olmadı, yarın kürümün 15. günü , eğer hafta içi test alabilirsem yapacağım bakalım :) Bu arada göğüslerim dolgunlaşmaya devam ediyor ama regl deki gibi sert değil, yumuşaklar hala, şu ana kadar ki belirtileri paylamaya çalıştım, eğer hamileysem benden sonrakilere de destek olsun diye :)

Kızçelerim iyi haftasonları, inşallah haftasonunuz güzel geçiyordur. Benim dünden öceki akşam başlayan ve dün sabaha kadar süren şiddetli bir bel ağrım oldu,ve sol taraftan sol bacağıma vuruyordu kasılma gibi. reglime 10 gün vardı ve akıntım oldu, sürekli lavaboya gittim acaba regl mi oluyorum diye ama birşey olmadı, yarın kürümün 15. günü , eğer hafta içi test alabilirsem yapacağım bakalım :) Bu arada göğüslerim dolgunlaşmaya devam ediyor ama regl deki gibi sert değil, yumuşaklar hala, şu ana kadar ki belirtileri paylamaya çalıştım, eğer hamileysem benden sonrakilere de destek olsun diye :)
Hayırlı güzel haberler bekliyoruz senden ablam :KK200:

Ahh canım çok teşekkür ederiz,:KK200: Allah miniğine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Reglin düzelmezse sen de aramıza katıl, hep ilaçla adet olan arkadaşlar soğan kürüyle kendiliğinden olmuşlar :)
İnşallah canım olurumda gerek kalmaz ama sizleri takip edicem ayy cok dua ediyorum inşallah hamilesinizdir @BilgeUfuk hadi inşallah canım dualarımdasınız:anneadayı:

İnşallah hamilesindir inşallah seni ümitlendirmemek için yazmıcamtım ama dayanamadım benim hamilelim boyunca belim cok ağrıdı ve hamile olduğumu öğrenmeden önce bacağımda kasılma oluyordu kasığıma vuran bende adetmi oluyorum diye cok üzülmüştüm ama olmadım tutunuyormuş minnakım meğer inşallah seninkide öğledir canım benim haberlerini bekliyorum Allahım bugünlerde yüzünü güldürsün

Vaayy süpersin valla :) Hadi hayırlı olsun canım şifa olsun inşallah, ben de seviyorum tadını ve yarın son günüm :)
Ne güzel senin bitti bile bak, mis gibi oldun:temizlik::KK66:
Plastiğin içine koymasan mı acaba canım
bebek lazımlığı ya canım bpa yok sağlıklı plastiklerdendi, başka bir şey bulmaya vaktim de olmadı; lazımlık eşimin fikriydiHoppa

X