Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım o zaman sen onun yanına gidince güzelce yaparsın ona ablalık işte böyle değerli oluyor dimi kardeşler
Ayy olmaz olur mu çocuğum muş gibi davranıyorum herseyini yapmaya çalışırım. Normalde ben Turkiyeye izne gittiğimde o bana gelip kalır hep. Bu sene ev tuttuk kardeşime ben gidip kalcam yanında. Zaten 2 taneyiz o yüzden çok başka o benim yanımda

Aynen valla olamayan o kadar insan varki. Benim kardeşim 19 yaşında o mesela bazen 2 ayda bir bazen 15 günde bir oluyor acayip değişik bakalım gidince onunda çaresine bakcam
canım mutlaka soğan kürü yaptır, bi an önce düzene girsin adetleri bak evlenince zorlanmasın sonra bebek için

Çok şükür bin şükür Kıyamam nasıl üzüldüm okurken, onun da sınavı buymuş demek ki ... Allah'ım sen büyüksün Allah dağına göre kar veriyor ...
C chemistim
benimde okurken gözlerim doldu, sizinle de paylaşayım dedim, bu halimize bin şükür; en kötüsü dış gebelik ve bu kadın defalarca başına gelmiş
Allah evladını ona bağışlasın, onu da evladına bağışlasın inşallah.

canım mutlaka soğan kürü yaptır, bi an önce düzene girsin adetleri bak evlenince zorlanmasın sonra bebek için
Bende diyorum aynısını bak evlenince benim gibi olma diyorum Smdi onun hiç zamanı olmuyor gece ders için felan da kalıyorlar okulda o yüzden ben gidince yaparım ona. Olmadı okula götürürüm

Bende diyorum aynısını bak evlenince benim gibi olma diyorum Smdi onun hiç zamanı olmuyor gece ders için felan da kalıyorlar okulda o yüzden ben gidince yaparım ona. Olmadı okula götürürüm
Aynen canım, sen biliyorsun bak ihmal etme
Benimde kızçem genç kız olduğunda inşallah o günlerini görebilirimyakından ilgilenecek bu tür konularda onunla
Of of offfff yaa gozlerim doldu vallahi helal olsun. Kadına şuan bayıldım resmen helal olsun
beterin beteri var işte, gerçekten çok şükretmemiz lazım

güzel anne adayları size bişey danışmak istiyorum, nasıl olur?
ben eşime su..... all...d..y almak istiyorum
içinde D, folik asit, B12 gibi bir sürü vitamin ve mineraller var hem de koenzimQ10 de varmış
besin takviyesi olarak kullandığında sperm kalitesi içinde gerekli olan bütün vitamin ve mineralleri de almış olur diye düşündüm

Kuzum sen daha iyi bilirsin tabii ki ama ben her zaman doğal olandan yanayım, ne bileyim içime sinmiyor pek

Kuzum sen daha iyi bilirsin tabii ki ama ben her zaman doğal olandan yanayım, ne bileyim içime sinmiyor pek
bende öyle düşünüyorum ama bu kadar takviye gıdayı aynı anda günlük tüketmiyoruz maalesef, tüketilse bile vücut için gerekli olan miktarı da karşılayamıyoruz ne yazık ki

Canım o marka değil ama o ayarda bişey kullanıyor eşim.Benim Doktorum söyledi ona da.Aldı sabahları 1tane içiyor.

Bende senin gibi düşünüyorum canım ama eşime bir şey başlıyorum gerisini getirmiyor.O yüzden ilaç alıyor.Keçiboynuzu aldım glutensiz harnup dediklerinden ben içiyorum ona sadece 2 kere içerebildim.Ne otlar kaynatıyorum getiriyorum üşenmeden en fazla 2 3 kere içti gerisi yok yapıyorum buz gibi oluyor döküyorum ve artık vazgeçtim.

Ne güzel canım sen zaten bitanesin biliyorsun dimi senin yaşıtların bu kadar olgun düşünceli değil senin gibiler gerçekten nadir.

bende öyle düşünüyorum ama bu kadar takviye gıdayı aynı anda günlük tüketmiyoruz maalesef, tüketilse bile vücut için gerekli olan miktarı da karşılayamıyoruz ne yazık ki

İkinizde çok haklısın herşeyin doğalı en güzeli ama bu vitaminleri kısa sürede almak depoları doldurmak biraz zor iş. Zaten doğalın da doğalını bulmak maalesef zorlaştı. Çünkü hormon katılmamış bir yiyecek düşünemiyorum artık. En güzeli köyden köy hayatı buna da erişmek her zaman mümkün görünmüyor. O yüzden ilaca karşı olsam da bende en azından bu bebek yapma düşüncesi olana kadar takviye alınmasından yanayım. Bende eşime d vitamini b12 ve folik kullandırıyorum. Birde keçi boynuzu pekmezi. Ah birde sigaradan abur cuburdan uzak tutabilsem çok iyi olacakta işte yaptıramıyorum orasını. Vitamin desteği beslenmeye dikkat etmek çok önemli ama zararlı şeylerden kaçınmakta bir o kadar önemli.

junes bahsettiğin takviyeyi bana da eşim anlatmıştı bi aralar ondan kullanırmış kendini halsiz hasta olacak gibi hissettiğinde hemen toparlıyormuş çok güzel dinç ve enerjik yapıyormuş. Kullanmasında yara var canım bence ene azından bebiş olana kadar.

Canım o marka değil ama o ayarda bişey kullanıyor eşim.Benim Doktorum söyledi ona da.Aldı sabahları 1tane içiyor.
senin aldığın hangisi kuzum? ona da bi bakiim
bende keçiboynuzu pekmezi aldım hem şekersiz hem organik, bi de güvendim eşime düzenli yer diye ama zorla yiyiyor bi kaç kere ancak yemiştir
2 şişe birden aldım hatta biri ofisinde biri evde kalsın hem orda hem burda yiyebilsin sabah akşam diye ama spora da gittiği için yemek istemiyor kilo aldırırmış mış
sinir ediyor beni zaten bu rahatlığı
geçen kış bu dediğimden bir kutu alıp ikimiz kullanmıştık hasta olmayalım diye o zaman beğenmişti
hatta bi daha alalım vs demişti ama kaldı sonra
şimdi bunu içecek sözünü aldım

evet hamilelik olana kadar içebilir diye düşünüyorum
bunun dışında bitkiymiş kürmüş katiyen yemez aslaaaa
ama bunu takviye diye hem de spor yaptığı için ordan vurdum onu, ikna ettim nihayet
o zaman sipariş vereyim yarın 2-3 kutu şimdilik
sağolun kızçelerim

güzel yerden yakalamışsın canım. Sen spordan devam et. Aldığın pekmezleri de ikna et onlarda iyi gelir enerji verir sadece bebek değil kış için de içmesi çok faydalı üşümez kansızlık demir eksikliğine şifa günde iki kaşık yemeylede kilo aldırmaz kuzum merak etmesin hem sen zaten şekersizini almışsın. İnşallah şifa olsun fayda etsin gelsin bebişler kuzum.

Eve gidince bakayım adına kuzum. Ayyy aynı benim bey gibi şeker yüklemesi diyo ya günde 1 kaşıktan nolcak.Arada tatlı kaçamağı yapıyoruz ondan ne farkı var hatta daha az kalorisi diyorum dinlemiyor.

Eve gidince bakayım adına kuzum. Ayyy aynı benim bey gibi şeker yüklemesi diyo ya günde 1 kaşıktan nolcak.Arada tatlı kaçamağı yapıyoruz ondan ne farkı var hatta daha az kalorisi diyorum dinlemiyor.
hepsi aynı model işte, cinsler!!
benim organik pekmezimi yemez ama ofiste, evde arada götürüyor tatlıları, cipsleri o zaman almıyo ama kg nedense, tamamen zorluyorum diye yapıyor
çocuk olsa vur totosuna 1 tane şaplak koy kaşığı ağzına
cennetkokulumm pekmeze bi daha yürüyeyim ben kuzum

Çörek otu yağına başladık dün ,sabahları aç karnına içmek lazım.İnan kırk nazla içirdim bu sabahta diyo ki yaa her gün mü içiçem Benden sonra çıkıyo evden tezgahın üzerine koydum kaşığına kadar eve gidince bakıcam eminim ki içmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…