Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ah ah bir dokunduk bin ah işittik derler ya ne dertliymişiz:)Canları sağolsun ama mutfakta prizim sarkıyo 6aydır kocamda ona bakıyo sağolsun icraat yok
Yemin ediyorum kahkaha attım yaaa Ben benimkine bırakmadan hallediyorum hep Bazende naz yapasım geliyor yapmayıp ona bırakıyorum aşkim hayrdr sen yapmamışsın diyor bende diyorum korktum bu sefer elimi vuramadım felan. Sen zaten niy karışırsın ki böyle şeylere diyor. Diyorum bizi babamız erkek gibi yetiştirdi herşeyi biliyoruz çok şükür felan. Tamam tamm birşey demedim diyor

Abur cubur büyük tehdit valla ama neyse ki hallediyormuş kolayca.Ay anlamadım ki ne var bu sigarada ya amaan off.Bi ara evde balkonda içmesini bile yasakladım adam pes etmedi ya 11 kat aşağı inip içip geliyordu

Aynen kuzu hallediyor en vazgeçilmezi çekirdeği diğerleri yine arada bir.

Maşallah pes etmemiş 11 kat aşağı

Bende evde izin asla vermiyorum. Balkonda cam balkon benim orda içiyor ama ona da bi ara dedim sana burda da içmeyi yasaklıcam balkona çıkamıyorum dedim de oldu dedi burda da içmeyeyim başka derdin falan

Ayyy düşüncesi bile kötü onları o halde düşünmek. Ya bazen eline bi iş veriyorum hallet diye allahım yavaş yavaş ona buna baka baka yapıyor en sonunda sinirlenip geri alıyorum çok komikler yaa

Aynı ben bende hemen atlarım alışmışım kendim yapamaya kimseden bişey istememeye. Benim ki de diyor hemen erkek gibi aman her işide kendi yaparmış çok bilmiş bişeyi de bana bırak der. Ama nafile benden önce yaparsa ne ala değilse yaparım geçer

Vallahi helal olsun bize yaa
Mesela sözüm meclisten dışarı ama duramicam söylicem böyle çok hanımefendi takılıp elini hiçbirşeye vurmayıp ay ben yapamam ay ben edemem diyen kızlara acayip uyuz oluyorum

Kuzum ah ah bir dokunduk bin ah işittik derler ya ne dertliymişiz:)Canları sağolsun ama mutfakta prizim sarkıyo 6aydır kocamda ona bakıyo sağolsun icraat yok

Yani kızlar ynım dolu deli erler gülersem zor tutuyorum bari emojiyle güleyim.

Kuzum sen akşam kocana deki aşkımm baksan priz sana el sallıyor belki anlar kuzum

Ben o konularda beceriksizim kuzum valla aferin sana.Bende düzen hastalığı var her şey yerli yerinde olmalı.Başta baktım kendimi yıpratıyorum sonra görmemeye başladım.Benim eşim kendi istediği bir zaman diliminde yapıyo.Mesela oturuyoruz tv izliyoruz diyelim , o anda kafasına esti ya ne yapılacaksa birden kalkıyo matkapı,tornavidayı falan alır işe koyulur.Enteresan ama alıştım

bende öyle düşünüyorum ama bu kadar takviye gıdayı aynı anda günlük tüketmiyoruz maalesef, tüketilse bile vücut için gerekli olan miktarı da karşılayamıyoruz ne yazık ki
O zaman sen solgar markasını araştır canım, doğal en azından ve onun da çok güzel vitamin takviyeleri var

Aynen canım çok şanslısın. Valla ben o yaştakilerin halini görünce kendi zamanım aklıma geliyor utanıyorum şimdikilerden o kadar acınası bir durumda ki bir çoğu Allah'ım ıslah eylesin. Bazen düşünüyorum bizim çocuklarımızın zamanında nasıl olacak ilişkiler yaşam ve korkuyorum açıkçası.

Benimkinin de o halleri tutuyor bazen. Dün mesela maç izliyoruz kalktı yere çekirdek dökmüş ben karışmıyorum çnki O döktüğü çekirdeklere artk gına geldi. Onu süpürecek diyorum aşkim maç bitsin ondan sonra yok şmdi yapcam. Yav dedim ne halin varsa gör O düzen hastalığımı bitirdi vallahi bitirdi burda çok umursamıyorum ama yine de Turkiyeye kendi evimize gidince tutuyor yine o düzen konusu

Yani kızlar ynım dolu deli erler gülersem zor tutuyorum bari emojiyle güleyim.

Kuzum sen akşam kocana deki aşkımm baksan priz sana el sallıyor belki anlar kuzum
ahahahahaha bende şu an kahkaha attım Allahtan odada tekimprize bişey takamıyorum hayatım elektrik çarpcak diye çok korkuyorum diyorum,dur ben takarım diyo ya

Vallahi helal olsun bize yaa
Mesela sözüm meclisten dışarı ama duramicam söylicem böyle çok hanımefendi takılıp elini hiçbirşeye vurmayıp ay ben yapamam ay ben edemem diyen kızlara acayip uyuz oluyorum

Amannn bırak onları kuzum onların incileri dökülür aynı bende gıck oluyorum öyle tiplere.
Bende 8 aylık hamileydim bizim evin doğal gaz boruları boyanacak ex eşimde sonra yaparım dedi bende kızdım sonra diye bir şey yok diye sonra çıktım merdivene kendim boyadım. Ex kayınvaldem aman kızım yapma kızım diye yalvardı ama dinlemedim Biz böyleyiş işte nazlancam mı yaptım sonrada kafasının etini yedim.

Ayyy onu hiç söyleme bazen diyorum çocuk yapmasam mi aceba tamam eşim de bende rahat insanlarız geniş insanlarız ama daha fazlasını kaldıramam heralde diyorum. Sonumuz hayrola

Ben seviyorum temizliği,düzeni eşime rağmen evim derli toplu.Aniden biri gelse mis gibi olsun isterim.Önemli bunlar benim için.

Ayy valla hiç dayanamam yaa yaparım duramam. Deli gibi nerde sorun var halletmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…