- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
Ayy benim adam da mesela ay sonu ve sene sonu asla izne gidemiyor. Allah yardımcınız olsun ablam kolay gelsinBurdayımmmm kuzum
Biraz yoğundum malum sene sonu işler biraz afilli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy benim adam da mesela ay sonu ve sene sonu asla izne gidemiyor. Allah yardımcınız olsun ablam kolay gelsinBurdayımmmm kuzum
Biraz yoğundum malum sene sonu işler biraz afilli
Smdi o asla uğraşmaz abla bunlarla benim evimin olduğu yerde onu güya yanıma getirdim ben arabistana geldim. Küçücüğüm üni okuyor çok yoğun oluyor bazı zamanlar. Bende Turkiyeye gidince ufuk geri dönüş yaptıktan sonra onun yanında kalayım biraz diyorum o sırada ben yapar yapar içiririm abla yoksa şmdi ne uğraşır ne de vakti felan yok zatenKuzum kardeşine söyle adaçayı ve civan perçemi çayı içsin. Hatta soğan kürünüde yapsın. Bak ondan sonra nasıl düzene giriyor. Bunların hepsini rahatlıkla yapabilir bizim gibi hamile kalma durumu da yoksa eğer bekarsa yani
Ne güzel Allah hayırlı etsin canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende bu ay olmazsa onumuzdeki ay rahim filmi cektirecem kesin. Idrarin koyumu peki:)baska bi belirtin oldumu o akintiyi ne yumurtlamadan ne kadar sure sonra gördün bide iliskiden sonra yattinmiKuzum bu ay çok takmadan ilişkiye girdik yani yumurtlama tarihlerini hep telefondan kontrol ederdim ama bu sefer hiç bakmadım fakat şansa ilşkiler yumurtlama dönemlerine denk geldi , akıntıdan anladım. Zaten artık salmıştım kendimi, olmazsa diye tüp bebek için randevu bile almıştım bu ayın 24'üne, arayıp iptale ettim, asistan bayan iptal sebebinizi öğrenebilir miyim dedi, doktor beyle tüp bebek için görüşecektim ama gerek kalmadı doğal yoldan hamile kaldım çok şükür dedim :) kadıncağız bir sevindi anlatamam sanki beni tanıyor gibi :) Ayyyy çok güzelll tebrik ederim hayırlısı olsun çoks evindim dedi bir coşkuyla sağolsun :) ben de mutlu oldum tabii ki :) Bir de ben farklı olarak birkaç ay önce rahim filmi çekilmiştim canım, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Rahim filminden sonra 3. soğan küründen sonra 2. denemeydi bu ay , rahim filmi çekilirken doktorum bana birkaç içinde hamile kalma olasılığı çok yüksek güzelce değerlendirin demişti, bunun dışında ben bir de sadece bir defa enerjilerle çalışan bir bayana gittim, yani bilinçaltındaki olumsuz düşünceleri yok etmek için , faydası oldu sanki, belki de psikolojiktir bilmiyorum ama böyle işte kuzucum :)
Günaydın canım
Keyifler 10 numara güzel haberler devam edecek inşallah topiğimizde bizden iyisi var mı yok çok şükür.
ayy canım benim Valla aslına bakarsan teti sırf kıpkırmızıyı bi kerecik görmek için yapacağım yaparsam :) yoksa eminim Allah'ın izniyle İnşallah kuzum senin de dediğin gibi bu sefer sağlıklı ilerler. Aslında Yılbaşında söylemeyi düşünüyorum ama yine de bir acaba oluyor tabii ki insanın içinde, ama daha fazla da tutamayacağım içimde :) Darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah bebeğim sağlıklaİnşallah herşey çok güzel ilerler canım ben inanıyorum bu sefer herşey çok çok güzel olacak. Aslında test yaptırmana bile gerek yok artık bariz belli durum ama yine de insan o test çubuğunda çift çizgiyi görmek istiyor canım o yüzden yap ve onu hatıra olarak saklarsın. Pazartesi de inşallah keseyi görürsün sonrakinde de bebeği sonra patlatırsın süprizini valla çok heyecanlı hadi inşallah kuzum
Ayy benim adam da mesela ay sonu ve sene sonu asla izne gidemiyor. Allah yardımcınız olsun ablam kolay gelsin
O da Allah'ın takdiri işte kuzum, demek ki böylesi nasip olacakmış dedik biz de ....Canım merak etme baban şimdi torunuyla beraberdir. Ne mutlu ona bu sevinci yaşamış ve sonrasında vadesi dolmuş o da torununu yalnız bırakmamış.
Smdi o asla uğraşmaz abla bunlarla benim evimin olduğu yerde onu güya yanıma getirdim ben arabistana geldim. Küçücüğüm üni okuyor çok yoğun oluyor bazı zamanlar. Bende Turkiyeye gidince ufuk geri dönüş yaptıktan sonra onun yanında kalayım biraz diyorum o sırada ben yapar yapar içiririm abla yoksa şmdi ne uğraşır ne de vakti felan yok zaten
ayy canım benim Valla aslına bakarsan teti sırf kıpkırmızıyı bi kerecik görmek için yapacağım yaparsam :) yoksa eminim Allah'ın izniyle İnşallah kuzum senin de dediğin gibi bu sefer sağlıklı ilerler. Aslında Yılbaşında söylemeyi düşünüyorum ama yine de bir acaba oluyor tabii ki insanın içinde, ama daha fazla da tutamayacağım içimde :) Darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah bebeğim sağlıkla
Çok etkilendim yaa kadın neler çekmişhttps://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/inat-etti-anne-oldu-22103818
kızlar bunu bi okur musunuz? kadının azmine hayran kaldım yaaaaaaaaa
Çok çok teşekkür ederim Canım, Allah sağlıkla sizlerin hepinize nasip etsin inşallahNe güzel Allah hayırlı etsin canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende bu ay olmazsa onumuzdeki ay rahim filmi cektirecem kesin. Idrarin koyumu peki:)baska bi belirtin oldumu o akintiyi ne yumurtlamadan ne kadar sure sonra gördün bide iliskiden sonra yattinmi
https://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/inat-etti-anne-oldu-22103818
İnşallah canım benim Kuzum eğer benim yakın zamanda özel bir güne denk gelen bir durum olmasaydı ben hemen söylerdim aslında :) Doğum günüme iki hafta olduğu için hadi sabredeyim bari en azından ultrasonda görmüş olurum dedim. Eğer öyle olmasaydı ilk kontrole de eşimle gitmek isterdim aslında :)Sen iyi bile sabrettin kuzum. Biraz daha sabret beişi gördükten sonra süprizin alasını yapacaksın onlara.
Amin kuzum inşallah rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin. Bende hemen söylemicem kimseye eşime bile inşallah Rabbim nasip ederse bebişi gördükten sonra güzel bir süprizle söylicem.
Çok şükür bin şükür Kıyamam nasıl üzüldüm okurken, onun da sınavı buymuş demek ki ... Allah'ım sen büyüksün Allah dağına göre kar veriyor ...Ne güzel bir mutlu son ama gerçekten okurken yoruldum. Rabbim nasıl bir azim nasıl bir dayanma gücü vermiş kadına helal olsun. Çok zor şeyler yaşamış en kötüsüde defalarca dış gebelik. O kadar zor bir illet ki ben bilmezdim bunları ama yeni yeni öğrendim. boş gebelik kimyasal gebelik mol gebelik ve en kötüsü en tehlikeliside dış gebelik. Bu kadın bunu defalarca yaşamış ve yılmamış.
İşte kızlar size bahsettiğim bu nelerei var bu yolda o yüzden gerçekten halimize ne kadar şükretsek az. Sakın umutsuzluğa düşmeyin ben böyle durumlarda diyorum ki üzülürsem umutsuzluğa düşersem Rabbimin gücüne gider. Diğer tarafta böyle mücadeller böyle sınavlar varken ağlamak üzülmek bana şımarıklık gibi geliyor. Böyle hikayelerle daha çok umut edn daha çok pozitif olun. Rabbim hepinize bu yolda azim ve güç versin. Yılmadan umutla devam etmeyi nasip etsin.
İnanamıyorum yaa gerçekten takdire şayan bir kadın.Kadının gücü bu olsa gerek.Boğazım düğüm düğüm okudum,başıma ağrılar girdi neler çekmiş kadıncağız nelerAllah nasip edince oluyor ama ne zorluklarla kavuşmuş baksanıza.https://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/inat-etti-anne-oldu-22103818
Kesinlikle öyle yaşadığımız her şeyde bir olumsuzunu düşünmek lazım.Mesela regl gecikince bu ay ve test negatif çıkınca dedim ki Allahım regl olmak ne güzel bişeymiş yoksa vücut kimyan bozuluyor resmen. İşte insanoğlu bi tık kötüsünü yaşamadan bilemiyor.Her zaman herşey için şükretmeyi bilmemiz lazım , beterin beteri var, ben düşük yaptığımda bile inanın dedim ki çok şükür en azından hamile kalabildiğimi gördüm.. Biraz tevekkül etmek lazım galiba..
Her zaman herşey için şükretmeyi bilmemiz lazım , beterin beteri var, ben düşük yaptığımda bile inanın dedim ki çok şükür en azından hamile kalabildiğimi gördüm.. Biraz tevekkül etmek lazım galiba..
Kesinlikle öyle yaşadığımız her şeyde bir olumsuzunu düşünmek lazım.Mesela regl gecikince bu ay ve test negatif çıkınca dedim ki Allahım regl olmak ne güzel bişeymiş yoksa vücut kimyan bozuluyor resmen. İşte insanoğlu bi tık kötüsünü yaşamadan bilemiyor.
❤❤Maalesef aynen öyle yoğun oluyor ay sonları yıl sonlar her işte aynı. Sağol bitanem