Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa sende benim gibisin alarm gibiyim bende sabahları kahvaltıya geçmeden arayıp beyfendiyi bizzat hatırlatıyorum her gün ‘pekmez noldu’ diye ısrarla yemicem, daha önce yedim ya diyo yaa bana sabah sabah bak yine sinirlendim cidden

Demek ki anlamış olduk erkekler çok nazlı çooookk.. Bide kadınlara derler yok nazlı yok bilmem ne. Biz neleri içiyoruz neleri yapıyoruz nelere katlanıyoruz gıkımız çıkmıyor.

hahahahaha yaa aynı şeyler yaşanıyor demek ki.Ben resmen görev insanıyım her şeyim düzenlidir.Zaman şaşmaz ama çocuk değiller ki bi yere kadar müdahale ediliyor.Eşim çok sigara içiyor maalesef ki.Etkili bir biorezonans adında sigara bırakma yöntemi buldum.Bak deli gibi araştırdım en iyi yeri buldum ödemesini yaptım.Sadece randevu alıp gitmek kaldı ve seans süresi 24 ünde son.Yani o zamana kadar gitmemiz lazım .''22 sine randevu alcam saat kaça alayım iş durumun ne diyorum'' daha söylemedi. Günlerdir saat söylemesi için uğraşıyorum tövbe estağfurullah bak şimdi bende buna sinirlendim.

Valla canım benim Allahım bizi ne güçlü yaratmış ya

Ahhh kuzum işlerine gelmedi mi öyle işte Faydasız şeyleri hayatlarından çıkarmazlar. Faydalı olanları yapmazlar. Benim ki aburcuburdan vazgeçmez ama şimdilerde göbek yapmış diye belki biraz geriler spor yapacakmış beyimiz. Bana nispet yapıyor 15 günde dümdüz olurum diye. Hoş gerçekten de öyle oluyor o hemen toparlıyor veriyor kilo ama ben veremiyorum.

Sigara konusuna gelince de şimdiden tehditlere başladım. Çocuk olunca bırakmazsan sevemezsin kucağına alamazsın öpemezsin diyorum ona göre bırakacaksın diyorum da bakalım artık

Aynen biz biliyorken bi faydamız olsun. Senin ballisinde o güzel günlerini görürsün inşallah Kesinlikle çok şükür halimize ablam

Bence çok mantıklı abla

Demek ki anlamış olduk erkekler çok nazlı çooookk.. Bide kadınlara derler yok nazlı yok bilmem ne. Biz neleri içiyoruz neleri yapıyoruz nelere katlanıyoruz gıkımız çıkmıyor.
Aynen canım, anaları kurtuldu ihale bize kaldı; iyi mi?
Allah’tan bizde sigara yok, olsa bende katlanamazdım
Bende eşim gibi hiç içmediğim için hiçte hazzetmem
İnşallah bunu çözersin canım, sana güveniyorum
Sigarayı şimdiden bırakmalı kesinlikle..

Ne güzel canım sen zaten bitanesin biliyorsun dimi senin yaşıtların bu kadar olgun düşünceli değil senin gibiler gerçekten nadir.
Yaa seni yerim ben yerim Valla hiç mütevazı olamıcam ablam bu konuda gerçekten kendi yaşıtlarıma bakınca olgun olduğumu fark ediyorum bende. Ama hayat işte bizi olgunlaştıktan ben 15 yaşımdan beridr hem okudum hem çalıştım çok fazla değişik ortam gördüm iyisiyle kotusuyle. Sanırım beni olgunlaştıran bunlar oldu. Tabiki annişimi ve babişimi de unutmamalıyım. Onlar benim en harika destekçim

Ahh hiç söylemeyin bu konudan bende yakınıyorum abi ben erkek gibi yetişmişim zaten evde bi elektrik işi olsun ben yaparım bi tamir işi olsun ben yaparım tabi eşimde yapıyorda alışmışım o gelmeden de halledebiliyorum ben. Ayy iyiki birşey ye iç diyorum allahım binbir söz işitiyorum. Diyorum ben neler yedim neler içtim evet bende çok memnun değilim ama mecburuz bunu yapmaya

Ben de hayatımda hiç içmedim ve tahammülüm yok ama tatlı dille bu aşamaya getirebildim yani ikna ettim terapi için inşallah bu hafta sonu halletmiş olcamDedim zaten ben bebek için bu kadar kendime özen gösteriyorum tek taraflı olmuyor hayatım senin de çabalaman lazım ,yoksa böyle uğraşır dururuz dedim.İkna oldu

Abur cubur büyük tehdit valla ama neyse ki hallediyormuş kolayca.Ay anlamadım ki ne var bu sigarada ya amaan off.Bi ara evde balkonda içmesini bile yasakladım adam pes etmedi ya 11 kat aşağı inip içip geliyordu

Tebrik ediyorum seni kuzum ben zaten konuşmalarından düşüncelerinden anlıyorum senin olgun biri olduğunu. İnan ki çoğu yaşıtların laylaylom...
Görsen burada öyle konulara şahit oldum valla değil yorum yapmaya 1 harf bile yazmaya değmez tam boğmalık. Ama sen gerçekten öreneksin. Ne mutlu sana ve ailene hayatı erken yaşta göğüslemişsin ama inan sana artısı daha fazla olur.

Valla ben zorla ağzına tıkıyorum ben iciriyorum bizzat yoksa içmiyor adam. Diyor bi de ver bunu şantiyeye gotureyim ben orda içerim. Dedim ben sana güvenmiyorum bu konuda içmezsin sen

Kuzum ah ah bir dokunduk bin ah işittik derler ya ne dertliymişiz:)Canları sağolsun ama mutfakta prizim sarkıyo 6aydır kocamda ona bakıyo sağolsun icraat yok

Valla canım benim Allahım bizi ne güçlü yaratmış ya

Aynen canım o kadar güçlü o kadar özeliz ki Rabbim bizi gerçekten seviyor o yüzden çok da değerliyiz.

Yani bir de bir sürü hormon bizi yönetirken bu kadar harika olmayı herşeyi yetişebilmeyi toparlayabilme gücünü de bize vermiş. Bize verilenleri erkekler taşımaya kalksa valla facia olur. Düşünemiyorum reglisi hamileliği hormonu doğumu emzirmesi evi işi çocuk yetiştirmesi vss daha saymakla bitmez nicelerini.

Sağol ablam benim. Ben halimden memnunum ya iyiki de bu yaşta bu adamla evlenmişim. Benim yaşıtım olan erkeklere bakıyorum orda burda sevgilisiyle ne yaptığını anlatıyor bildiğin çocuk gibi takılıyorlar. Şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda çok şükür rabbime

Ortalık biribirine girer vallahaAman napalım canları sağolsun kıymetimi bilsinler yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…