Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın arkadaşlarım :)
Nasılsınız keyifler nasıl bugün
günaydın tatlım, n’olsun kuzu kuzu adetimi bekliyorum
bugün ateşim 36.3’e düştü dün 36’5’tu gün gün düşüyor ki zaten adetime 2 gün kaldı

Inşallah öyledir ablam. Güzel güzel ilerlesin inşallah. Yaa yerim onu ben ne şeker olur şimdi annişi gibi

yaa kuşum benim :) Senin mesajlarını okurken gülümsüyorum inşallah bitanem , o senin tatlılığın senin bat tarihini güncelleyeyim mi canım ilk sayfada?
Yaa bende hep öyleyim burayı okurken hep sırıtıyorum Güncelleyelim abla 10 ocak olaraktan görünüyor Bakalım 10 ocakta niler olcak niler

günaydın tatlım, n’olsun kuzu kuzu adetimi bekliyorum
bugün ateşim 36.3’e düştü dün 36’5’tu gün gün düşüyor ki zaten adetime 2 gün kaldı
Süprizler olur belki.heyecanla beklemedeyiz.Olursa 2018'in son hediyesi olur sana canım benim.Olmazsa 2019 bizim yılımız olacak diye umutlara devam

İnşallah herşey çok güzel ilerler canım ben inanıyorum bu sefer herşey çok çok güzel olacak. Aslında test yaptırmana bile gerek yok artık bariz belli durum ama yine de insan o test çubuğunda çift çizgiyi görmek istiyor canım o yüzden yap ve onu hatıra olarak saklarsın. Pazartesi de inşallah keseyi görürsün sonrakinde de bebeği sonra patlatırsın süprizini valla çok heyecanlı hadi inşallah kuzum

Hahahh kesinlikle haklısın kuzum, doğal yoldan kendi kendine adet olabildiğimiz için bile ne kadar şükretsek az
Aynen valla olamayan o kadar insan varki. Benim kardeşim 19 yaşında o mesela bazen 2 ayda bir bazen 15 günde bir oluyor acayip değişik bakalım gidince onunda çaresine bakcam

Canım merak etme baban şimdi torunuyla beraberdir. Ne mutlu ona bu sevinci yaşamış ve sonrasında vadesi dolmuş o da torununu yalnız bırakmamış.

Süprizler olur belki.heyecanla beklemedeyiz.Olursa 2018'in son hediyesi olur sana canım benim.Olmazsa 2019 bizim yılımız olacak diye umutlara devam

Aynen kuzum olurlarsa bizimkiler tekne kazıntıları olacak 2018 in son bebişleri. Olmazsa da dediğin gibi kesinlikle 2019 bizim senemiz olacak.

Aynen valla olamayan o kadar insan varki. Benim kardeşim 19 yaşında o mesela bazen 2 ayda bir bazen 15 günde bir oluyor acayip değişik bakalım gidince onunda çaresine bakcam

Kuzum kardeşine söyle adaçayı ve civan perçemi çayı içsin. Hatta soğan kürünüde yapsın. Bak ondan sonra nasıl düzene giriyor. Bunların hepsini rahatlıkla yapabilir bizim gibi hamile kalma durumu da yoksa eğer bekarsa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…