günaydın tatlım, n’olsun kuzu kuzu adetimi bekliyorumHerkese günaydın arkadaşlarım :)
Nasılsınız keyifler nasıl bugün
Inşallah öyledir ablam. Güzel güzel ilerlesin inşallah. Yaa yerim onu ben ne şeker olur şimdi annişi gibiOyy kuzum benimteşekkür ederim Bugün eczane bulursam tekrarlayacağım kuzum ama göğüslerim hergün biraz daha şişmeye devam ediyor ve ara ara batmalar da devam ediyor, o yüzden içim rahat aslında biraz :) Güzel ilerliyor gibi hissediyorum İnşallah öyledir
Günaydın ablaaa valla ben gayet iyi hissediyorum. Burda beraber olunca daha ne olsunHerkese günaydın arkadaşlarım :)
yaa kuşum benim :) Senin mesajlarını okurken gülümsüyorumInşallah öyledir ablam. Güzel güzel ilerlesin inşallah. Yaa yerim onu ben ne şeker olur şimdi annişi gibi
Yaa bende hep öyleyim burayı okurken hep sırıtıyorumyaa kuşum benim :) Senin mesajlarını okurken gülümsüyoruminşallah bitanem , o senin tatlılığın senin bat tarihini güncelleyeyim mi canım ilk sayfada?
Süprizler olur belki.heyecanla beklemedeyiz.Olursa 2018'in son hediyesi olur sana canım benim.Olmazsa 2019 bizim yılımız olacak diye umutlara devamgünaydın tatlım, n’olsun kuzu kuzu adetimi bekliyorum
bugün ateşim 36.3’e düştü dün 36’5’tu gün gün düşüyor ki zaten adetime 2 gün kaldı
Benim de benim de:)8 OCAKyaa kuşum benim :) Senin mesajlarını okurken gülümsüyoruminşallah bitanem , o senin tatlılığın senin bat tarihini güncelleyeyim mi canım ilk sayfada?
Bencede çok haklısın abla ümit kesmiyoruz inşallah güzel güzel haberlerle dolduralım burayıSüprizler olur belki.heyecanla beklemedeyiz.Olursa 2018'in son hediyesi olur sana canım benim.Olmazsa 2019 bizim yılımız olacak diye umutlara devam
Enerji depomuz,deşarj yerimiz,dertlerimize derman olduğumuz yer daha ne olsunGünaydın ablaaa valla ben gayet iyi hissediyorum. Burda beraber olunca daha ne olsun
Kesinlikle çok şükür rabbimeeEnerji depomuz,deşarj yerimiz,dertlerimize dermen olduğumuz yer daha ne olsun
Hahahh kesinlikle haklısın kuzum, doğal yoldan kendi kendine adet olabildiğimiz için bile ne kadar şükretsek azBencede çok haklısın abla ümit kesmiyoruz inşallah güzel güzel haberlerle dolduralım burayıjunes
Oyy kuzum benimteşekkür ederim Bugün eczane bulursam tekrarlayacağım kuzum ama göğüslerim hergün biraz daha şişmeye devam ediyor ve ara ara batmalar da devam ediyor, o yüzden içim rahat aslında biraz :) Güzel ilerliyor gibi hissediyorum İnşallah öyledir
Aynen valla olamayan o kadar insan varki. Benim kardeşim 19 yaşında o mesela bazen 2 ayda bir bazen 15 günde bir oluyor acayip değişik bakalım gidince onunda çaresine bakcamHahahh kesinlikle haklısın kuzum, doğal yoldan kendi kendine adet olabildiğimiz için bile ne kadar şükretsek az
Canım çok teşekkür ederimBizler acele diyoruz ,sabırsızlanıyoruz, hırslanıyoruz , gün geliyor içimize kapanıyoruz ama gerçekten Allah hayırlı zamanda nasip ediyor buna inanıyorum Rabbim tez zamanda sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah Ben hep rahmetli babacığım da torun görsün isterdim, hep sorarmış anneme gizli gizli ama sadece torun haberinin sevincini yaşayabildi.. Önce bebeğim, sonra da babacığım melek oldular..Şimdi ikisi de Cennette'dir eminim.. Belki de orda seviyordur torununu diyorum bazen içimden...Öyle işte canım gerçekten kader olduğuna inanıyorum doğum ve ölümün, tabii ki elimizden geleni yapınca Rabbim'de bizi boş çevirmiyor çok şükür
Herkese günaydın arkadaşlarım :)
Süprizler olur belki.heyecanla beklemedeyiz.Olursa 2018'in son hediyesi olur sana canım benim.Olmazsa 2019 bizim yılımız olacak diye umutlara devam
Hahahh kesinlikle haklısın kuzum, doğal yoldan kendi kendine adet olabildiğimiz için bile ne kadar şükretsek az
Aynen valla olamayan o kadar insan varki. Benim kardeşim 19 yaşında o mesela bazen 2 ayda bir bazen 15 günde bir oluyor acayip değişik bakalım gidince onunda çaresine bakcam