Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Smdi o asla uğraşmaz abla bunlarla benim evimin olduğu yerde onu güya yanıma getirdim ben arabistana geldim. Küçücüğüm üni okuyor çok yoğun oluyor bazı zamanlar. Bende Turkiyeye gidince ufuk geri dönüş yaptıktan sonra onun yanında kalayım biraz diyorum o sırada ben yapar yapar içiririm abla yoksa şmdi ne uğraşır ne de vakti felan yok zaten

Ne güzel Allah hayırlı etsin canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bende bu ay olmazsa onumuzdeki ay rahim filmi cektirecem kesin. Idrarin koyumu peki:)baska bi belirtin oldumu o akintiyi ne yumurtlamadan ne kadar sure sonra gördün bide iliskiden sonra yattinmi

ayy canım benim Valla aslına bakarsan teti sırf kıpkırmızıyı bi kerecik görmek için yapacağım yaparsam :) yoksa eminim Allah'ın izniyle İnşallah kuzum senin de dediğin gibi bu sefer sağlıklı ilerler. Aslında Yılbaşında söylemeyi düşünüyorum ama yine de bir acaba oluyor tabii ki insanın içinde, ama daha fazla da tutamayacağım içimde :) Darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah bebeğim sağlıkla

Anladım canım o zaman sen onun yanına gidince güzelce yaparsın ona ablalık işte böyle değerli oluyor dimi kardeşler

Sen iyi bile sabrettin kuzum. Biraz daha sabret beişi gördükten sonra süprizin alasını yapacaksın onlara.
Amin kuzum inşallah rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin. Bende hemen söylemicem kimseye eşime bile inşallah Rabbim nasip ederse bebişi gördükten sonra güzel bir süprizle söylicem.

Çok çok teşekkür ederim Canım, Allah sağlıkla sizlerin hepinize nasip etsin inşallah
Eğer 1 seneden fazladır korunmuyorsanız kesinlikle çektrimelisin canım rahim filmi, zaten doktorunun ilk isteyeceği şey bu olacaktır.
İdrarım çok koyu değil ama ben gün içerisinde çok fazla su tüketiyorum bu yüzden aşırı koyu değil yalnız rengi daha farklı, nasıl desem önceden daha kahve rengine benzerken şuan açık sarı ve yeşil karışımı gibi.
Benim bu ay baya belirtim oldu aslında ihtimal veriyordum hamile olabileceğime, kasığımda zonklama ve yanma hissi oluyordu, bir de gün gün yaklaşık bir saat belim ağrıyordu ve hemen ardından da akıntı oluyordu. Ben bunun tutunmayla ilgili olduğunu düşünmüştüm heralde doğru tahmin etmişim.
Akıntıyı yumurta çatladıktan sonra gördüm sanırım, çünkü akşamında kasıklarımda çok batma oluyordu, ertesi sabah ta akıntı oluyordu.
İlişkiden sonra her seferinde sabaha kadar yattım canım, hatta ayaklarımı duvara diktim :) belime yastık koydum. Neler yapmadım ki :) Ayaklarımı havaya dikince pedal çevirir gibi yapıyordum iyice içeri aksın gitsin diye o an aklıma o gelmişti

https://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/inat-etti-anne-oldu-22103818
kızlar bunu bi okur musunuz? kadının azmine hayran kaldım yaaaaaaaaa

Ne güzel bir mutlu son ama gerçekten okurken yoruldum. Rabbim nasıl bir azim nasıl bir dayanma gücü vermiş kadına helal olsun. Çok zor şeyler yaşamış en kötüsüde defalarca dış gebelik. O kadar zor bir illet ki ben bilmezdim bunları ama yeni yeni öğrendim. boş gebelik kimyasal gebelik mol gebelik ve en kötüsü en tehlikeliside dış gebelik. Bu kadın bunu defalarca yaşamış ve yılmamış.

İşte kızlar size bahsettiğim bu nelerei var bu yolda o yüzden gerçekten halimize ne kadar şükretsek az. Sakın umutsuzluğa düşmeyin ben böyle durumlarda diyorum ki üzülürsem umutsuzluğa düşersem Rabbimin gücüne gider. Diğer tarafta böyle mücadeller böyle sınavlar varken ağlamak üzülmek bana şımarıklık gibi geliyor. Böyle hikayelerle daha çok umut edn daha çok pozitif olun. Rabbim hepinize bu yolda azim ve güç versin. Yılmadan umutla devam etmeyi nasip etsin.

İnşallah canım benim Kuzum eğer benim yakın zamanda özel bir güne denk gelen bir durum olmasaydı ben hemen söylerdim aslında :) Doğum günüme iki hafta olduğu için hadi sabredeyim bari en azından ultrasonda görmüş olurum dedim. Eğer öyle olmasaydı ilk kontrole de eşimle gitmek isterdim aslında :)

Çok şükür bin şükür Kıyamam nasıl üzüldüm okurken, onun da sınavı buymuş demek ki ... Allah'ım sen büyüksün Allah dağına göre kar veriyor ...

Kesinlikle öyle yaşadığımız her şeyde bir olumsuzunu düşünmek lazım.Mesela regl gecikince bu ay ve test negatif çıkınca dedim ki Allahım regl olmak ne güzel bişeymiş yoksa vücut kimyan bozuluyor resmen. İşte insanoğlu bi tık kötüsünü yaşamadan bilemiyor.

O kadar haklısınız ki üstüne diyecek lafım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…