Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet kuzum 10 gün kullanacağın kür tek seferde yapıp kavanozda saklıyorsun. Evet canım bende bi yerde öyle okudum yumurta sayısını da arttırıyormuş galiba

Kızlar doktor Banu Çiftçi var duymuşsunuzdur belki.İnstagramda baya aktif onun uygulaması var şimdi denk geldim.Açıklayıcı bilgiler var göz atın isterseniz.

evet kuzum 10 gün kullanacağın kür tek seferde yapıp kavanozda saklıyorsun. Evet canım bende bi yerde öyle okudum yumurta sayısını da arttırıyormuş galiba
tamam kuzucum, hani ben sana geçen ay demiştim ya inofolik kullanıyorum diye, o yumurta arttırmıyor sadece yumurtlama kalitesine yardımcıymış, oysa ben sayı da arttırıyor zannetmiştim o yüzden bu kürle birlikte kullanmak istememiştim; fazlası çatlamayıp kist yapmasından korkmuştum
bu hem sayı arttırıyor ya bendeki folik asitte kalite ve fonksiyon için, daha iyi olur sanki bu ay da bunu bi deneyeyim madem
soğan kürüm perşembe bitiyor nasılsa sonraki günde adeti bekliyorum buna bi başliiim

Kızlar doktor Banu Çiftçi var duymuşsunuzdur belki.İnstagramda baya aktif onun uygulaması var şimdi denk geldim.Açıklayıcı bilgiler var göz atın isterseniz.
ben kendisini çok severim, Nişantaşında kendine ait muayenehanesi var, youtube da çok videosu var

Evet bende youtobe da videolarını izlemiştim. Hayran kalmıştım kendisine o ne güzel anlatmaktır öyle helal olsun keşke herkes mesleğini böylesine aşkla yapsa demiştim.

Dene bakalım kuzum şifanın nerden geleceğini bilmiyoruz. Hepimizin durumu farklı sana yaramayan bana yarayabilir. Bana yaramayan da sana yarayabilir. Deneye deneye kavuşcaz inşallah meleklerimize

Hadi guzeo sonuclarka gel ins cnm

Glifor kullaniyorum cnm aslinda rn son 1.7 cikti insulin degerim kırılmış normal dedi ama kullanmaga devam dedi kadin dogumcu sabah tahlil verdim eger ins yukselmedyse insülin direncim baska ikac yazayik dedi aike hrkimi yunurtlamaya da yardimci olur dedi

Hayırlısı tabi bizim istemmeizl olmuyir zatenhic bise Allah in takdiri cnm

Hadi bakalım canım inşallah yükselmemiştir. Yazacağı ilaç da her neyse inşallah sana faydası olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…