Bende BendeeeeEvet kuzum bu ay olmadı ama olacak inanıyorum
çok sağol canım
adetin 2. günü başlarım bir de bunu her zaman taze yapmıyoruz değil mi, kapaklı cam bir kasede muhafaza ederim buzdolabında, sabah akşam aç karnına tüketirim; kestane balı bulmaya çalışacağım, babama söylicem, araştırsın organik şeyleri bulmaya bayılır
bu karışım yumurta sayısını mı arttırıyordu?
9 gün mü?baya uzunmuş kuzum senin.Hep mi öyleydi?Yeni bat 10 ocak gösteriyor ama bakalım ne zman olcam. Bitmedi yaa benimki 9 gün sürüyor azap gibi. Ama baya azaldı çok şükür
tamam kuzucum, hani ben sana geçen ay demiştim ya inofolik kullanıyorum diye, o yumurta arttırmıyor sadece yumurtlama kalitesine yardımcıymış, oysa ben sayı da arttırıyor zannetmiştim o yüzden bu kürle birlikte kullanmak istememiştim; fazlası çatlamayıp kist yapmasından korkmuştumevet kuzum 10 gün kullanacağın kür tek seferde yapıp kavanozda saklıyorsun. Evet canım bende bi yerde öyle okudum yumurta sayısını da arttırıyormuş galiba
ben kendisini çok severim, Nişantaşında kendine ait muayenehanesi var, youtube da çok videosu varKızlar doktor Banu Çiftçi var duymuşsunuzdur belki.İnstagramda baya aktif onun uygulaması var şimdi denk geldim.Açıklayıcı bilgiler var göz atın isterseniz.
Çok pozitif ya melek gibi.Keşke İstanbulda olsam.Kesinlikle giderim.ben kendisini çok severim, Nişantaşında kendine ait muayenehanesi var, youtube da çok videosu var
çok çok tatlı cidden, ben İstanbul’dayım ama ücretleri yüksektir benceÇok pozitif ya melek gibi.Keşke İstanbulda olsam.Kesinlikle giderim.
Kızlar doktor Banu Çiftçi var duymuşsunuzdur belki.İnstagramda baya aktif onun uygulaması var şimdi denk geldim.Açıklayıcı bilgiler var göz atın isterseniz.
Baya pahalıdır aslında arayıp öğrenmek lazım.Ankara'da Cihangir Çakıcı var çok ünlü muayenesi 480 tl uçmuş fiyatlar.çok çok tatlı cidden, ben İstanbul’dayım ama ücretleri yüksektir bence
keşke hastanede çalışsa
tamam kuzucum, hani ben sana geçen ay demiştim ya inofolik kullanıyorum diye, o yumurta arttırmıyor sadece yumurtlama kalitesine yardımcıymış, oysa ben sayı da arttırıyor zannetmiştim o yüzden bu kürle birlikte kullanmak istememiştim; fazlası çatlamayıp kist yapmasından korkmuştum
bu hem sayı arttırıyor ya bendeki folik asitte kalite ve fonksiyon için, daha iyi olur sanki bu ay da bunu bi deneyeyim madem
soğan kürüm perşembe bitiyor nasılsa sonraki günde adeti bekliyorum buna bi başliiim
Baya pahalıdır aslında arayıp öğrenmek lazım.Ankara'da Cihangir Çakıcı var çok ünlü muayenesi 480 tl uçmuş fiyatlar.
Hadi guzeo sonuclarka gel ins cnmSağol canım çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah sağlıklaÖnümüzdeki pazartesi yani 24 Aralık için randevu aldım canım, hem gitmişken keseyi de görebilmek umuduyla biraz üzerinden geçsin dedim
Glifor kullaniyorum cnm aslinda rn son 1.7 cikti insulin degerim kırılmış normal dedi ama kullanmaga devam dedi kadin dogumcu sabah tahlil verdim eger ins yukselmedyse insülin direncim baska ikac yazayik dedi aike hrkimi yunurtlamaya da yardimci olur dediCanım geçmiş olsun insilün direncin için ne kullandın da düzelmedi. Aynı sorun yıllar önce bende de çıktı glucobay 50 lik kullandım ve düzeldi. Bu sağan kürü de çok faydalı inşallah sana da fayda sağlar canım.junes in kullandığı inofolik de insülün direncine iyi geliyor.
Hayırlısı tabi bizim istemmeizl olmuyir zatenhic bise Allah in takdiri cnmSoğan kürünü mutalaka yap canım çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnşallah sana da faydaları olur canım.
Evet kuzum başlarda değerlendirdim sonrasında bıraktım. Ev taşımaktan değil de eğer hamile kalırsam doğum tam okulların açılmasına denk gelecek oğlum var şehir okul değişikliği tam okulun ilk günleri doğum falan olursa diye endişelendim. O yüzden 1 ay daha geç olursa iyi olur. Tabi takdir Rabbimin.
Aaa bnm de 4 5 gun anca suruyor bak bugun bitti gibi zaten yarinda gekir az tamam biterYeni bat 10 ocak gösteriyor ama bakalım ne zman olcam. Bitmedi yaa benimki 9 gün sürüyor azap gibi. Ama baya azaldı çok şükür
Gayet net görüyom fotodan olabilir
Glifor kullaniyorum cnm aslinda rn son 1.7 cikti insulin degerim kırılmış normal dedi ama kullanmaga devam dedi kadin dogumcu sabah tahlil verdim eger ins yukselmedyse insülin direncim baska ikac yazayik dedi aike hrkimi yunurtlamaya da yardimci olur dedi
Ins cnm Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsinHadi bakalım canım inşallah yükselmemiştir. Yazacağı ilaç da her neyse inşallah sana faydası olur canım.
Rica ederim canım şifa olur İnşallahtamam canım aklımda olsun, fırsat bulunca aktara uğramam lazım zaten