Yoo ben gördüm ilk fotoda silik pembe bir çizgi insallah dogrudur canımKimyasaldan sonra 30 günde adet gördüm göğis hassasiyetim bile dün başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo ben gördüm ilk fotoda silik pembe bir çizgi insallah dogrudur canımKimyasaldan sonra 30 günde adet gördüm göğis hassasiyetim bile dün başladı
Badecim sen bu ay naptin dusunmedenmi iliskiye girdin extra biseyler yaptin mi hamilelik icin ne farkli oldu mesela gecen aylara göre bide iliskiden nezaman sonra belirtilerin basladi idrarin koyu mu butun hamilelere soruyorum takmış durumdayım :)Ben gördüm hayalet bir çizgi :) sen testi iki gün sonra sabah ilk idrarla tekrarla canım, geç döllenme olmuş olabilir.
Aynen abla kendimi bildim bileli böyle malesef9 gün mü?baya uzunmuş kuzum senin.Hep mi öyleydi?
Ohh ne güzel vallaAaa bnm de 4 5 gun anca suruyor bak bugun bitti gibi zaten yarinda gekir az tamam biter
Benim önceden 7 8 gün suruyordu bi senedir böyle zayıflamak için akupunktura gidiyorum onun etkisi snrm kısaldıOhh ne güzel valla
Yaa onun etkisi olabilir mi kii. Çok iyi keşke benimki de kısalsa yaaa..Benim önceden 7 8 gün suruyordu bi senedir böyle zayıflamak için akupunktura gidiyorum onun etkisi snrm kısaldı
Doktor olabilir diyor metabolizma hızını değiştirdiği için olur dio hakikaten yaptırmaya başladım böyle oldu.. Hayırlısı kiz ben de ilk niye kısalt i die korktum erken menepoz falan sandım valaYaa onun etkisi olabilir mi kii. Çok iyi keşke benimki de kısalsa yaaa..
Bence çok iyi olmuş yaaa. Benim komşum var onunki de benimki gibi uzunmuş 8 veya 9 gün sürüyormuş doktor da geç menapoza giriyor adet günü uzun olanlar demiş. Sanırım o yönden şanslıyımDoktor olabilir diyor metabolizma hızını değiştirdiği için olur dio hakikaten yaptırmaya başladım böyle oldu.. Hayırlısı kiz ben de ilk niye kısalt i die korktum erken menepoz falan sandım vala
Oylr mi ilk kez duydum vala hayırlısı olsun hakkımızda zaten ilaç tedavi bi yeri yapıyor bi yeri bozuyoBence çok iyi olmuş yaaa. Benim komşum var onunki de benimki gibi uzunmuş 8 veya 9 gün sürüyormuş doktor da geç menapoza giriyor adet günü uzun olanlar demiş. Sanırım o yönden şanslıyım
Kuzum bu ay çok takmadan ilişkiye girdik yani yumurtlama tarihlerini hep telefondan kontrol ederdim ama bu sefer hiç bakmadım fakat şansa ilşkiler yumurtlama dönemlerine denk geldi , akıntıdan anladım. Zaten artık salmıştım kendimi, olmazsa diye tüp bebek için randevu bile almıştım bu ayın 24'üne, arayıp iptale ettim, asistan bayan iptal sebebinizi öğrenebilir miyim dedi, doktor beyle tüp bebek için görüşecektim ama gerek kalmadı doğal yoldan hamile kaldım çok şükür dedim :) kadıncağız bir sevindi anlatamam sanki beni tanıyor gibi :) Ayyyy çok güzelll tebrik ederim hayırlısı olsun çoks evindim dedi bir coşkuyla sağolsun :) ben de mutlu oldum tabii ki :) Bir de ben farklı olarak birkaç ay önce rahim filmi çekilmiştim canım, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Rahim filminden sonra 3. soğan küründen sonra 2. denemeydi bu ay , rahim filmi çekilirken doktorum bana birkaç içinde hamile kalma olasılığı çok yüksek güzelce değerlendirin demişti, bunun dışında ben bir de sadece bir defa enerjilerle çalışan bir bayana gittim, yani bilinçaltındaki olumsuz düşünceleri yok etmek için , faydası oldu sanki, belki de psikolojiktir bilmiyorum ama böyle işte kuzucum :)Badecim sen bu ay naptin dusunmedenmi iliskiye girdin extra biseyler yaptin mi hamilelik icin ne farkli oldu mesela gecen aylara göre bide iliskiden nezaman sonra belirtilerin basladi idrarin koyu mu butun hamilelere soruyorum takmış durumdayım :)
Aynen yaaa gına geldi ilaçlardan şundan bundanOylr mi ilk kez duydum vala hayırlısı olsun hakkımızda zaten ilaç tedavi bi yeri yapıyor bi yeri bozuyo
Rabbım dermansız dert vermesin kuzumAynen yaaa gına geldi ilaçlardan şundan bundan
Amin canımsın aminRabbım dermansız dert vermesin kuzum
Yahu sevinmek için seni tanımaya gerek varmı sesini duysun yeter Bal anne sen ne yaptın bakim test tekrarladın mi abla?Kuzum bu ay çok takmadan ilişkiye girdik yani yumurtlama tarihlerini hep telefondan kontrol ederdim ama bu sefer hiç bakmadım fakat şansa ilşkiler yumurtlama dönemlerine denk geldi , akıntıdan anladım. Zaten artık salmıştım kendimi, olmazsa diye tüp bebek için randevu bile almıştım bu ayın 24'üne, arayıp iptale ettim, asistan bayan iptal sebebinizi öğrenebilir miyim dedi, doktor beyle tüp bebek için görüşecektim ama gerek kalmadı doğal yoldan hamile kaldım çok şükür dedim :) kadıncağız bir sevindi anlatamam sanki beni tanıyor gibi :) Ayyyy çok güzelll tebrik ederim hayırlısı olsun çoks evindim dedi bir coşkuyla sağolsun :) ben de mutlu oldum tabii ki :) Bir de ben farklı olarak birkaç ay önce rahim filmi çekilmiştim canım, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Rahim filminden sonra 3. soğan küründen sonra 2. denemeydi bu ay , rahim filmi çekilirken doktorum bana birkaç içinde hamile kalma olasılığı çok yüksek güzelce değerlendirin demişti, bunun dışında ben bir de sadece bir defa enerjilerle çalışan bir bayana gittim, yani bilinçaltındaki olumsuz düşünceleri yok etmek için , faydası oldu sanki, belki de psikolojiktir bilmiyorum ama böyle işte kuzucum :)
Ay vala ne güzel gülümseyerek okudum yazink Rabbim hiç ummadgimiz anda Mucize veriyor bazen Rabbim m saglikla devam ettrdn bizlere de nasip etsin ins cnm gerçekten çok çok sevindim ben de :)Kuzum bu ay çok takmadan ilişkiye girdik yani yumurtlama tarihlerini hep telefondan kontrol ederdim ama bu sefer hiç bakmadım fakat şansa ilşkiler yumurtlama dönemlerine denk geldi , akıntıdan anladım. Zaten artık salmıştım kendimi, olmazsa diye tüp bebek için randevu bile almıştım bu ayın 24'üne, arayıp iptale ettim, asistan bayan iptal sebebinizi öğrenebilir miyim dedi, doktor beyle tüp bebek için görüşecektim ama gerek kalmadı doğal yoldan hamile kaldım çok şükür dedim :) kadıncağız bir sevindi anlatamam sanki beni tanıyor gibi :) Ayyyy çok güzelll tebrik ederim hayırlısı olsun çoks evindim dedi bir coşkuyla sağolsun :) ben de mutlu oldum tabii ki :) Bir de ben farklı olarak birkaç ay önce rahim filmi çekilmiştim canım, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Rahim filminden sonra 3. soğan küründen sonra 2. denemeydi bu ay , rahim filmi çekilirken doktorum bana birkaç içinde hamile kalma olasılığı çok yüksek güzelce değerlendirin demişti, bunun dışında ben bir de sadece bir defa enerjilerle çalışan bir bayana gittim, yani bilinçaltındaki olumsuz düşünceleri yok etmek için , faydası oldu sanki, belki de psikolojiktir bilmiyorum ama böyle işte kuzucum :)
Oyy kuzum benim teşekkür ederim Bugün eczane bulursam tekrarlayacağım kuzum ama göğüslerim hergün biraz daha şişmeye devam ediyor ve ara ara batmalar da devam ediyor, o yüzden içim rahat aslında biraz :) Güzel ilerliyor gibi hissediyorum İnşallah öyledirYahu sevinmek için seni tanımaya gerek varmı sesini duysun yeter Bal anne sen ne yaptın bakim test tekrarladın mi abla?
Canım çok teşekkür ederim Bizler acele diyoruz ,sabırsızlanıyoruz, hırslanıyoruz , gün geliyor içimize kapanıyoruz ama gerçekten Allah hayırlı zamanda nasip ediyor buna inanıyorum Rabbim tez zamanda sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah Ben hep rahmetli babacığım da torun görsün isterdim, hep sorarmış anneme gizli gizli ama sadece torun haberinin sevincini yaşayabildi.. Önce bebeğim, sonra da babacığım melek oldular..Şimdi ikisi de Cennette'dir eminim.. Belki de orda seviyordur torununu diyorum bazen içimden...Öyle işte canım gerçekten kader olduğuna inanıyorum doğum ve ölümün, tabii ki elimizden geleni yapınca Rabbim'de bizi boş çevirmiyor çok şükürAy vala ne güzel gülümseyerek okudum yazink Rabbim hiç ummadgimiz anda Mucize veriyor bazen Rabbim m saglikla devam ettrdn bizlere de nasip etsin ins cnm gerçekten çok çok sevindim ben de :)
Oyle tabi her sey Allah tan ve bi zamanı var biz bilmioruzCanım çok teşekkür ederim Bizler acele diyoruz ,sabırsızlanıyoruz, hırslanıyoruz , gün geliyor içimize kapanıyoruz ama gerçekten Allah hayırlı zamanda nasip ediyor buna inanıyorum Rabbim tez zamanda sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah Ben hep rahmetli babacığım da torun görsün isterdim, hep sorarmış anneme gizli gizli ama sadece torun haberinin sevincini yaşayabildi.. Önce bebeğim, sonra da babacığım melek oldular..Şimdi ikisi de Cennette'dir eminim.. Belki de orda seviyordur torununu diyorum bazen içimden...Öyle işte canım gerçekten kader olduğuna inanıyorum doğum ve ölümün, tabii ki elimizden geleni yapınca Rabbim'de bizi boş çevirmiyor çok şükür