Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok sağol canım :KK200::KK37:
adetin 2. günü başlarım bir de bunu her zaman taze yapmıyoruz değil mi, kapaklı cam bir kasede muhafaza ederim buzdolabında, sabah akşam aç karnına tüketirim; kestane balı bulmaya çalışacağım, babama söylicem, araştırsın organik şeyleri bulmaya bayılır
bu karışım yumurta sayısını mı arttırıyordu?

evet kuzum 10 gün kullanacağın kür tek seferde yapıp kavanozda saklıyorsun. Evet canım bende bi yerde öyle okudum yumurta sayısını da arttırıyormuş galiba

Kızlar doktor Banu Çiftçi var duymuşsunuzdur belki.İnstagramda baya aktif onun uygulaması var şimdi denk geldim.Açıklayıcı bilgiler var göz atın isterseniz.

evet kuzum 10 gün kullanacağın kür tek seferde yapıp kavanozda saklıyorsun. Evet canım bende bi yerde öyle okudum yumurta sayısını da arttırıyormuş galiba
tamam kuzucum, hani ben sana geçen ay demiştim ya inofolik kullanıyorum diye, o yumurta arttırmıyor sadece yumurtlama kalitesine yardımcıymış, oysa ben sayı da arttırıyor zannetmiştim o yüzden bu kürle birlikte kullanmak istememiştim; fazlası çatlamayıp kist yapmasından korkmuştum
bu hem sayı arttırıyor ya bendeki folik asitte kalite ve fonksiyon için, daha iyi olur sanki bu ay da bunu bi deneyeyim madem
soğan kürüm perşembe bitiyor nasılsa sonraki günde adeti bekliyorum buna bi başliiim

Kızlar doktor Banu Çiftçi var duymuşsunuzdur belki.İnstagramda baya aktif onun uygulaması var şimdi denk geldim.Açıklayıcı bilgiler var göz atın isterseniz.
ben kendisini çok severim, Nişantaşında kendine ait muayenehanesi var, youtube da çok videosu var

Evet bende youtobe da videolarını izlemiştim. Hayran kalmıştım kendisine o ne güzel anlatmaktır öyle helal olsun keşke herkes mesleğini böylesine aşkla yapsa demiştim.

tamam kuzucum, hani ben sana geçen ay demiştim ya inofolik kullanıyorum diye, o yumurta arttırmıyor sadece yumurtlama kalitesine yardımcıymış, oysa ben sayı da arttırıyor zannetmiştim o yüzden bu kürle birlikte kullanmak istememiştim; fazlası çatlamayıp kist yapmasından korkmuştum
bu hem sayı arttırıyor ya bendeki folik asitte kalite ve fonksiyon için, daha iyi olur sanki bu ay da bunu bi deneyeyim madem
soğan kürüm perşembe bitiyor nasılsa sonraki günde adeti bekliyorum buna bi başliiim

Dene bakalım kuzum şifanın nerden geleceğini bilmiyoruz. Hepimizin durumu farklı sana yaramayan bana yarayabilir. Bana yaramayan da sana yarayabilir. Deneye deneye kavuşcaz inşallah meleklerimize :dua:

Sağol canım çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah sağlıkla :dua: Önümüzdeki pazartesi yani 24 Aralık için randevu aldım canım, hem gitmişken keseyi de görebilmek umuduyla biraz üzerinden geçsin dedim
Hadi guzeo sonuclarka gel ins cnm

Canım geçmiş olsun insilün direncin için ne kullandın da düzelmedi. Aynı sorun yıllar önce bende de çıktı glucobay 50 lik kullandım ve düzeldi. Bu sağan kürü de çok faydalı inşallah sana da fayda sağlar canım. junes junes in kullandığı inofolik de insülün direncine iyi geliyor.
Glifor kullaniyorum cnm aslinda rn son 1.7 cikti insulin degerim kırılmış normal dedi ama kullanmaga devam dedi kadin dogumcu sabah tahlil verdim eger ins yukselmedyse insülin direncim baska ikac yazayik dedi aike hrkimi yunurtlamaya da yardimci olur dedi

Soğan kürünü mutalaka yap canım çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnşallah sana da faydaları olur canım.
Evet kuzum başlarda değerlendirdim sonrasında bıraktım. Ev taşımaktan değil de eğer hamile kalırsam doğum tam okulların açılmasına denk gelecek oğlum var şehir okul değişikliği tam okulun ilk günleri doğum falan olursa diye endişelendim. O yüzden 1 ay daha geç olursa iyi olur. Tabi takdir Rabbimin.
Hayırlısı tabi bizim istemmeizl olmuyir zatenhic bise Allah in takdiri cnm

Glifor kullaniyorum cnm aslinda rn son 1.7 cikti insulin degerim kırılmış normal dedi ama kullanmaga devam dedi kadin dogumcu sabah tahlil verdim eger ins yukselmedyse insülin direncim baska ikac yazayik dedi aike hrkimi yunurtlamaya da yardimci olur dedi

Hadi bakalım canım inşallah yükselmemiştir. Yazacağı ilaç da her neyse inşallah sana faydası olur canım. :dua:

X