Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle tabi ki kesinlikle çok inanıyorum ama üzülmeden de edemiyorum:KK43:
Kasım ayında adetin 3. günü bütün hormon testleri yapıldı canım hepsi normaldi, sadece çikolata kisti çıktı yeni olmuş dedi doktorum, inofolik şaseye başlattı 3 ay sonra da kontrole çağırdı, olmuyorsa benim belki kist yüzündendir diye düşünüyorum ama doktorum ısrarla onunla alakalı değil diyor kistin çok ufak dedi, ben ona taktım kafayı tabi:deli: her şerde bir hayır var neticede elbette, önemli olan sağlık sıhhattim çok şükür
herkes için bir şeyin zamanı var
sende de yoktu bi problem dimi canım? 7 ay epey olmuş yine inşallah arası uzamadan olur seninde kuzum, beterin beteri var bi de öyle düşünelim
ne kadar üzülsemde hep kendimi teselli etmeye çalışıyorum yine de
Anldim ne guzel olur rn hayrli zmnda ins cnm vala biz esime sprrm tahlili verelim dioz bendr bugunveridm hormon tahlili bklm nolcak cnm zaten insulin direncim vardi umutsuz denemeydi kac ayi eylulden bu yana biraz umitliydim direncim kirilmiati o ay kimyasal oldu dahasi yok bklm yine tahlil veridm kac cikcak insülin direncim
Anladım canım hayırlısı olsun. Az kalmış bitmesine sen soğan kürü yaptın mı yapacakmıydın. Ben iyiyim canım çok şükür. Bu ay 3 ay korunmadan sonra ilk başlangıcımı yaptım kendimce takip ettiğim yumurtlama döneminden sonra da ilişkiye devam etmedim. Taşınma durumuz çıktı o yüzden 1 ay daha beklemek iyi olacak tabi Rabbimin takdiri neyse o olsun. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler hepimize nasip olsun inşallah.:dua:
Yapmadim cnm sogan kuru bu ay yaomayi düşünüyorum bklm bat ne mzn peki cnm degerlendirdk demişsin tuttu mu ki kolay grlsin rv taşımak zor ama olacak olursa hicbisry engel degil tabi..
Yok canisi adet oldum adetimin 6.günü
He anladim cnm yakinmis adet gunlerimiz o zmn yeni bat ne zmn senin peki bitmedi mi daha adetin bnmki bitmek üzere baya azald leke gibi geliyor

cennetkokulumm cennetkokulumm canım daha önce yazdın biliyorum ama hangi sayfada olduğunu unuttum çörek otu bal tarçın karışımını söyler misin bi, bu ay denemek istiyorum? bir de hangi bal olmalı?

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim ya ins sağlıklı bi gebelik olur cnm ne zmn gidicksin doktora
Sağol canım çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah sağlıkla :dua: Önümüzdeki pazartesi yani 24 Aralık için randevu aldım canım, hem gitmişken keseyi de görebilmek umuduyla biraz üzerinden geçsin dedim

Anldim ne guzel olur rn hayrli zmnda ins cnm vala biz esime sprrm tahlili verelim dioz bendr bugunveridm hormon tahlili bklm nolcak cnm zaten insulin direncim vardi umutsuz denemeydi kac ayi eylulden bu yana biraz umitliydim direncim kirilmiati o ay kimyasal oldu dahasi yok bklm yine tahlil veridm kac cikcak insülin direncim

Yapmadim cnm sogan kuru bu ay yaomayi düşünüyorum bklm bat ne mzn peki cnm degerlendirdk demişsin tuttu mu ki kolay grlsin rv taşımak zor ama olacak olursa hicbisry engel degil tabi..

He anladim cnm yakinmis adet gunlerimiz o zmn yeni bat ne zmn senin peki bitmedi mi daha adetin bnmki bitmek üzere baya azald leke gibi geliyor

Canım geçmiş olsun insilün direncin için ne kullandın da düzelmedi. Aynı sorun yıllar önce bende de çıktı glucobay 50 lik kullandım ve düzeldi. Bu sağan kürü de çok faydalı inşallah sana da fayda sağlar canım. junes junes in kullandığı inofolik de insülün direncine iyi geliyor.

cennetkokulumm cennetkokulumm canım daha önce yazdın biliyorum ama hangi sayfada olduğunu unuttum çörek otu bal tarçın karışımını söyler misin bi, bu ay denemek istiyorum? bir de hangi bal olmalı?

Tamam kuzum sayfalarda zor bulursun zaten. Bal olarak en iyi sonucu kestane balı veriyormuş canım ama bulamazsan hakiki bal ile dene. Afiyet şifa olsun kuzum.

Çörek otu, bal ve tarçın doğurganlık özelliğini arttırmak yani hamile kalmak için düzenli tüketilebilir. 12 tatlı kaşığı (30 gr)öğütülmüş çörek otunun içine 10 çay kaşığı toz tarçın ve 10 çorba kaşığı hakiki süzme bal eklenir. Malzemeler homojen bir şekilde karıştırıldıktan sonra tüketilmeye başlanır. Hazırlanan kür adet kanamasının 2. günü başlanarak 12. gününe kadar devam edilir. Her gün sabah ve akşam 1'er yemek kaşığı tüketilir.

Çörek otu, bal ve tarçın ile hazırlanan kür hormon dengesini düzenleyici etki yaratarak gebe kalma olasılığını arttırır. Yumurtalıkların fonksiyonel olarak çalışmasını sağlar, yumurta sayısını arttırır. Aynı karışım erkekler tarafından da sperm sayısı, kalitesi ve hareketliliğini arttırmak için kullanılabilir.
  • Çörek otu, bal ve tarçın ruh sağlığını olumlu yönde etkiler.
  • Diyabet hastaları tarçın ve çörek otunu düzenli tüketirse hastalığa karşı şifa bulabilir.
  • Çörek otu, tarçın ve balın iştah açıcı etkisi vardır. Anemi hastalığına karşı iyi gelir.
  • Hazırlanan karışım sabah kahvaltılarda kızarmış ekmeğe sürülerek tüketilebilir. Bu sayede kolesterole karşı iyi gelir. Kötü kolesterolü düşürerek iyi kolesterolün artmasını sağlar.
  • Çörek otu, bal ve tarçın kürü düzenli tüketildiğinde ileri yaşlarda beyin sağlığı ile alakalı gelişebilecek problemlerin oluşma riski azalır.
  • Karışım romatizma ağrılarına karşı iyi gelir. Romatizma nedeniyle oluşan ağrılı bölgeye sürüldüğünde ağrı kesici etki sağlar.
  • Karaciğere bağlı gelişen cilt hastalıklarının tedavisi için kullanılabilir.
  • Haftada 3 defa cilde sürüldüğünde cildin pürüzsüz ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar.
  • Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve sağlığını korumak için çörek otu, bal ve tarçın tüketilebilir.

Kızlar adet 4 gün geçti üstteki testi dün saat 12 de yaptım hiç çizgi yok alttakini gece 4 te yaptım sizce durum nedir

Eklentiler

• C1AE484A-4814-40DB-BDA8-BEC0E834AF75.jpeg
    C1AE484A-4814-40DB-BDA8-BEC0E834AF75.jpeg
    272,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 13427C6E-104B-4AED-B4F3-4809F815FFC5.jpeg
    13427C6E-104B-4AED-B4F3-4809F815FFC5.jpeg
    271,9 KB · Görüntüleme: 38
  • BF93F35C-CDB7-4137-AC1D-F36C35A0D9D8.jpeg
    BF93F35C-CDB7-4137-AC1D-F36C35A0D9D8.jpeg
    202,6 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    231,7 KB · Görüntüleme: 39

Soğan kürünü mutalaka yap canım çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnşallah sana da faydaları olur canım.
Evet kuzum başlarda değerlendirdim sonrasında bıraktım. Ev taşımaktan değil de eğer hamile kalırsam doğum tam okulların açılmasına denk gelecek oğlum var şehir okul değişikliği tam okulun ilk günleri doğum falan olursa diye endişelendim. O yüzden 1 ay daha geç olursa iyi olur. Tabi takdir Rabbimin.

Tamam kuzum sayfalarda zor bulursun zaten. Bal olarak en iyi sonucu kestane balı veriyormuş canım ama bulamazsan hakiki bal ile dene. Afiyet şifa olsun kuzum.

Çörek otu, bal ve tarçın doğurganlık özelliğini arttırmak yani hamile kalmak için düzenli tüketilebilir. 12 tatlı kaşığı (30 gr)öğütülmüş çörek otunun içine 10 çay kaşığı toz tarçın ve 10 çorba kaşığı hakiki süzme bal eklenir. Malzemeler homojen bir şekilde karıştırıldıktan sonra tüketilmeye başlanır. Hazırlanan kür adet kanamasının 2. günü başlanarak 12. gününe kadar devam edilir. Her gün sabah ve akşam 1'er yemek kaşığı tüketilir.

Çörek otu, bal ve tarçın ile hazırlanan kür hormon dengesini düzenleyici etki yaratarak gebe kalma olasılığını arttırır. Yumurtalıkların fonksiyonel olarak çalışmasını sağlar, yumurta sayısını arttırır. Aynı karışım erkekler tarafından da sperm sayısı, kalitesi ve hareketliliğini arttırmak için kullanılabilir.
  • Çörek otu, bal ve tarçın ruh sağlığını olumlu yönde etkiler.
  • Diyabet hastaları tarçın ve çörek otunu düzenli tüketirse hastalığa karşı şifa bulabilir.
  • Çörek otu, tarçın ve balın iştah açıcı etkisi vardır. Anemi hastalığına karşı iyi gelir.
  • Hazırlanan karışım sabah kahvaltılarda kızarmış ekmeğe sürülerek tüketilebilir. Bu sayede kolesterole karşı iyi gelir. Kötü kolesterolü düşürerek iyi kolesterolün artmasını sağlar.
  • Çörek otu, bal ve tarçın kürü düzenli tüketildiğinde ileri yaşlarda beyin sağlığı ile alakalı gelişebilecek problemlerin oluşma riski azalır.
  • Karışım romatizma ağrılarına karşı iyi gelir. Romatizma nedeniyle oluşan ağrılı bölgeye sürüldüğünde ağrı kesici etki sağlar.
  • Karaciğere bağlı gelişen cilt hastalıklarının tedavisi için kullanılabilir.
  • Haftada 3 defa cilde sürüldüğünde cildin pürüzsüz ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar.
  • Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve sağlığını korumak için çörek otu, bal ve tarçın tüketilebilir.
çok sağol canım :KK200::KK37:
adetin 2. günü başlarım bir de bunu her zaman taze yapmıyoruz değil mi, kapaklı cam bir kasede muhafaza ederim buzdolabında, sabah akşam aç karnına tüketirim; kestane balı bulmaya çalışacağım, babama söylicem, araştırsın organik şeyleri bulmaya bayılır
bu karışım yumurta sayısını mı arttırıyordu?

Yeni bat 10 ocak gösteriyor ama bakalım ne zman olcam. Bitmedi yaa benimki 9 gün sürüyor azap gibi. Ama baya azaldı çok şükür :KK48:

X