Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayıt tohumu mu diyorsun, aktardan mı alınıyor?
nasıl yapılır ve ne sıklıkta içilir peki; hiç bilgim yok bu otlar hakkında benim; peki soğan kürü sende işe yaradı mı? küçülme oldu mu?

Evet canım hayıt tohumu aktardan al havan da 1 çay kaşığı kadar koy ez. Sonra 1 su bardagi kaynayan suya koyup 4 dk koyup kaynatıyorum 10 dk demlenip içiyorum sabah aksam kahvaltidan 15 dk önce. En az 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor iyi sonuç alabilmek için

Ne güzel bir evladın var.Allah 2. bebişi de nasip eder inşallah.Darısı bize :dua:
Amin, hayırlısı ise inşallah nasip oldun diyelim her birimize, Allah önce olmayanlara nasip etsin:dua:
Aaa resmen istediğimiz bilgiyi vermiş.Biz de inceltiyo diyoruz.her şeyin cevabı var baksanıza.Emeğine sağlık canım bizleri böyle bilgilendiriyorsun:KK200:
cennetkokulumm cennetkokulumm çok sağol canım, izledim şimdi hemen, Şubat’ta kontrolüm var etkisini çok merak ediyorum

Evet canım hayıt tohumu aktardan al havan da 1 çay kaşığı kadar koy ez. Sonra 1 su bardagi kaynayan suya koyup 4 dk koyup kaynatıyorum 10 dk demlenip içiyorum sabah aksam kahvaltidan 15 dk önce. En az 3 ay düzenli kullanmak gerekiyor iyi sonuç alabilmek için
tamam canım soğan kürü bitsin ya aslan pençesi ya hayıt alıcam kist için takviye olması lazım zaten, ne varsa bitkilerde var, tadı nasıl peki?

tamam canım soğan kürü bitsin ya aslan pençesi ya hayıt alıcam kist için takviye olması lazım zaten, ne varsa bitkilerde var, tadı nasıl peki?
Ben bir sürü kür uyguluyorum ben ama herkesin vucut bunye farklı bana yan etkis yapmadı hepsini uygulayınca.. sen dedigin gibi birisini seç devam et. Hayıt tohumu soğan kürü nden çok çok iyi. Ama çok ezme bogazinda acılık yapıyor

Canlarım bu videoyu dinlemenizi tavsiye ediyorum. Hani bi ara konuştuk soğan kürü rahim duvarını inceltiyor diyor burda bahsi geçiyor.

Ay ben gecen sene yaptigimda bu soğan kurunu her videosunu izlemistim Ibrahim Saracoglunun yapalım bakalım inşallah faydasını görürüz hepimiz :KK200:
Ablaa sende baslicakmiydin bu küre

Ay ben gecen sene yaptigimda bu soğan kurunu her videosunu izlemistim Ibrahim Saracoglunun yapalım bakalım inşallah faydasını görürüz hepimiz :KK200:
Ablaa sende baslicakmiydin bu küre

Yok kuzum ben yaptım soğan kürünü. Ben rahim toparlasın temizlensin adet düzensizliği olmasın diye yapmıştım kürtajdan sonra. Tabi birde ilk ay adaçayı ve civan perçemi de içtim. Ama hiç düzensizlik olmadı şükür. Ve önceden (yaklaşık 1 yıldan fazla ) pıhtı olarak olan adet kanamam şimdilerde pıhtılar şeklinde değil çok güzel düzenli olup sökülüp bitiyor. Memede ksitim vardı ve adete10 gün kala çok ağrır şişerdi artık o da olmuyor hatta kist elime daha küçük geliyor şubatta kontrolüm var onu da gidince anlıcam küçüldü mü diye. Yani bilmiyorum ama sanırım soğan kürünün etkisi oldu çünkü başka bişey uygulamadım. İnşallah hepinize şifa olur. İlla çocuk için değil ama müthiş bağışıklığı güçlendiriyor. Ve zaten çok faydalı bir şey.

Yok kuzum ben yaptım soğan kürünü. Ben rahim toparlasın temizlensin adet düzensizliği olmasın diye yapmıştım kürtajdan sonra. Tabi birde ilk ay adaçayı ve civan perçemi de içtim. Ama hiç düzensizlik olmadı şükür. Ve önceden (yaklaşık 1 yıldan fazla ) pıhtı olarak olan adet kanamam şimdilerde pıhtılar şeklinde değil çok güzel düzenli olup sökülüp bitiyor. Memede ksitim vardı ve adete10 gün kala çok ağrır şişerdi artık o da olmuyor hatta kist elime daha küçük geliyor şubatta kontrolüm var onu da gidince anlıcam küçüldü mü diye. Yani bilmiyorum ama sanırım soğan kürünün etkisi oldu çünkü başka bişey uygulamadım. İnşallah hepinize şifa olur. İlla çocuk için değil ama müthiş bağışıklığı güçlendiriyor. Ve zaten çok faydalı bir şey.
Ayy ne güzel inşallah faydası olmuştur ablam. E hadi bakalım o zamn herkes beklemelerde :KK200: Sadece ben ve begonya_ begonya_ abla diiliz şuan da :KK48:

Kızçelerim hepinize günaydınlar. Ben Pazartesi’ye çok mutlu başlıyorum ☺️ Nihayet 1,5 yıllık bekleyişim vuslata erdi ☺️ Çok şükür, Bin şükür Tabii ki daha sadece test var elimde , doktora gitmeden şimdilik kimseye birşey söylemedim ama hissediyorum bu sefer çok sağlıklı testi bata birgün kala yani Cumartesi yaptım, ve gerçekten hiç beklemiyordum çünkü geçen gebeliğimde bat geçince yapmıştım ve ona rağmen silik çıkmıştı ama bu sefer erkenden çıktı. Cumartesi sabah 6’sa yapmıştım testi , aynanın karşısında hüngür hüngür ağladım, yatağa koşup kocamı uyandırım hemen söylemek,çığlık atmak zıplamak istedim ama tuttum kendimi ☺️Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hepinize nasip etsin inşallah
Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim ya ins sağlıklı bi gebelik olur cnm ne zmn gidicksin doktora

selam canım, kendi adıma 4 ay oldu artık diyeyim yerimde sayıyorum bata 3 gün var ama olmadığından çok eminim ben..
A. S cnm hayrlisi olsun kuzum vajti var demek ki daha bnmde 7 ay falan okdu hala brnde yerimdr sayiyorum hersey Allah tan bi sikinti var miydi gebelige engek senin

Hosbukdum cnm
Adet oldum cnm evet erken oldum bu ay 4. Gunu bitmek uzere artk. Sen nasilsn

Anladım canım hayırlısı olsun. Az kalmış bitmesine sen soğan kürü yaptın mı yapacakmıydın. Ben iyiyim canım çok şükür. Bu ay 3 ay korunmadan sonra ilk başlangıcımı yaptım kendimce takip ettiğim yumurtlama döneminden sonra da ilişkiye devam etmedim. Taşınma durumuz çıktı o yüzden 1 ay daha beklemek iyi olacak tabi Rabbimin takdiri neyse o olsun. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişler hepimize nasip olsun inşallah.:dua:

A. S cnm hayrlisi olsun kuzum vajti var demek ki daha bnmde 7 ay falan okdu hala brnde yerimdr sayiyorum hersey Allah tan bi sikinti var miydi gebelige engek senin
öyle tabi ki kesinlikle çok inanıyorum ama üzülmeden de edemiyorum:KK43:
Kasım ayında adetin 3. günü bütün hormon testleri yapıldı canım hepsi normaldi, sadece çikolata kisti çıktı yeni olmuş dedi doktorum, inofolik şaseye başlattı 3 ay sonra da kontrole çağırdı, olmuyorsa benim belki kist yüzündendir diye düşünüyorum ama doktorum ısrarla onunla alakalı değil diyor kistin çok ufak dedi, ben ona taktım kafayı tabi:deli: her şerde bir hayır var neticede elbette, önemli olan sağlık sıhhattim çok şükür
herkes için bir şeyin zamanı var
sende de yoktu bi problem dimi canım? 7 ay epey olmuş yine inşallah arası uzamadan olur seninde kuzum, beterin beteri var bi de öyle düşünelim
ne kadar üzülsemde hep kendimi teselli etmeye çalışıyorum yine de

Ben bir sürü kür uyguluyorum ben ama herkesin vucut bunye farklı bana yan etkis yapmadı hepsini uygulayınca.. sen dedigin gibi birisini seç devam et. Hayıt tohumu soğan kürü nden çok çok iyi. Ama çok ezme bogazinda acılık yapıyor
tamam canım aklımda olsun, fırsat bulunca aktara uğramam lazım zaten

X