Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haklısın canım, umudumu kaybetmeyi istemiyorum
artık eskisi gibi olumsuz değilim zaten Eylül’den beri deniyoruz 2. çocuk için; geç olsun da güç olmasın..
iştah bende hep açık canım onu belirtiden saymıyorum Rab’bim dualarımızı geri çevirmesin inşallah canım, hızır gibi yetişsin isteyen herkese
benim kendi kadın doğun doktorumun da 6. ayında olmuş mesela bana öyle demişti geçen ay.. daha var demek ki bize de, nasipten öte yol yok neticede

öyle deme kuzum, hayırlı zaman hangimiz içinse inşallah
artık bat geçerse ancak o zaman yaparım canım o zamana kadar daha test yapmam, kesin geçmesi lazım

Orası öyle tabi kuzum Rabbim bizim için en hayırlı zaman ne zamansa o zaman versin. Sen dediğin gibi yap kuzum başka test yapıp canını sıkma. Bat geçerse o zaman yaparsın bitanem.

bebişimmm haykır haykırabildiğin kadar, hakkındır
kendimin olmuş gibi çok sevindim,MAŞALLAH

Ooo süper canım daha çok yeni başlamışsınız bende baya oldu sanmıştım. Aynen dediğin gibi geç olsun güç olmasın. Bebek düşünmeden önce hapla vs korunduysan vücut kendini alıştırıp hazırlıyordur belki de canım.
Bu bebek işi çok basit gibi görünse de bir o kadar zor. Vakti gelince oluyor işte bak doktorken bile elinden bişey gelmiyor.

oyy canımın içi yerim seni ben. Çok sağol kuzum bin şükür Allah'ım sana da nasip etsin tez vakitte , sağlıkla, senin gibi güzel bebişler inşallah Kuzum sabah yapamadım çünkü test alamadım, ancak çarşamba falan alabilirim, bizim oralarda eve yakın eczane yok malesef arabayla çıkmam lazım o yüzden. Ama göğüslerim şişmeye devam ediyor, bir de gelen giden yok çok şükür :)

Valla kuzum sen de hamiş olabilirsin . Gayet güzel bu belirtiler, testin var mı hazırda ? sen de benim gibi erkenden başla yapmaya :)

Günaydın yaa çok sevindim.Ne kadar uğurlu bu topik kızlaaar:) İnşallah sağlıklı gebelik olur canım,gözün aydın olsun.Darısı bizlere inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim, inşallah tez zamanda sağlıkla hepinizin olsun Ben bu topiği açarken zaten o kadar güzel hislerle ve inançla açtım ki, hakikaten o enerji yayıldı çükü hep güzel insanlar geldi topiğimize çok şükür

Orası öyle tabi kuzum Rabbim bizim için en hayırlı zaman ne zamansa o zaman versin. Sen dediğin gibi yap kuzum başka test yapıp canını sıkma. Bat geçerse o zaman yaparsın bitanem.
kesinlikle tatlım, batı inşallah geçerse yaparım test
evet canım 4 ay oldu deniyoruz ama bana o kadar uzun geliyor ki anlatamam sanki 7-8 ay olmuş gibi
uzun süredir deneyenler ve bekleyenler bana kızmasın ama bana 4 ay resmen 8 ay gibi geliyor
insan bu sürece girince hemen ılsun istiyor zaten çok değişik bir psikolojiye bürünüyorsun
bi de kızım hemen olmuştu ya onunda bi şaşkınlığı var bende, kendimizi sorguluyorum hala halbuki herşey Allah’tan.!
bu arada hapla vs korunmadım ben hiç, eşim kondomla korunuyordu bizde

İnşallah kuzum,teste bakma olayını hiç söylemiyorum bile :) Günde 50 kere falan heralde :) yoksa da dediğin gibi telefondaki fotolardan bakıyorum :)

Kuzum günaydın takip edemedim senin durumu doktora gittin mi? BilgeUfuk
Günaydın ablam. Yok ya gidemedim sanırım Turkiyeye gitmeyi bekliycem. Cnki doktorlar yarım yamalak ingilizce biliyor. Arapça için yanımızda hangi birgün birilerini sürükleyip götürelim o yüzden bekliyorum bakalim ablam sen nasılsın

Ahh bilmez miyiz kardeş, kendim o kadar uğraşınca hep "Allah düşmanıma bile aratmasın" diye dua ettim gerçekten...

İyisin ama dimi. yolunda her şey?Bende iyiyim kuzum ayın 25inde ilaca başlıycam 10 gün kullancam sonra regl olcam yine kontrole gitcem.Hormon testlerim için aradı doktorum her şey çok güzel dedi.En fazla 2 ay o ilacı kullandırcam eğer kist gitmezse ve gebelik oluşmazsa vajinaya girip patlatcam daha sonra aşılama yapcam dedi.İnaşallah geçer ve gebe kalırım.dua edin bana.Gerek kalmasın hiç birşeye

Kimsecikler gelmesin istemiyoruz onları. Sağol ablam nasip artk bakalım hepimizin hakkında hayrlısı. Sen bu topigi açıp bize şans oldun bence baksana arka arkaya çıkıyor hamilelerimiz. Bu topikte hepimiz hamile kaldıktan sonra yeni topik açıyoruz ona göre hamileler topigi Bence çok güzel günler bizi bekliyor harika olcak harikaaa. Allahım sen sağlıkla beybiyi kucağına almayı nasip et yarabbim Çok çok amin

Canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsun, ben inanıyorum hepiniz tez zamanda hamiş olacaksınız, ben bile olduysam kızlar ohooo siz olmuş bilin bu işi :)
Valla kuzum sen de hamiş olabilirsin . Gayet güzel bu belirtiler, testin var mı hazırda ? sen de benim gibi erkenden başla yapmaya :)
Amin tatlım, hepimizden razı olsun inşallah.!
canım ben dün ilk idrarla ovulasyon testi yapıp denedim negatif çıktı benim, yok yani sanmıyorum
çünkü geçen 2 ay hep böyle bata 5 gün kala denemiştim negatif çıkınca cidden bat geldiğinde de reglimi olmuştum
ben kendimde hiç hamilelik namına belirti görmüyorum, geçen aylar da belirtinin hasını yaşadım ama yoktu, bu ay zaten öyle çok belirtimde yok
bel ve kasık ağrım 4 aydır hep oluyor, hatta bu ay diğer aylara oranla daha az ve seyrek ağrılarım;
tek olmayan belirti göğüs dolgunluğu..

Son düzenleme:
Yolunda ablam çok iyiyim sağolasın. Ayy insalah hepinize birer birer dua ediyorum inanki hepiniz aklımdasınız gör bak sana da gerek kalmicak. badenzi abla tüp bebek denemeden önce ben hamile kalacağına inanmıştım sen de öyle olacaksin inşallah ablam Rabbimin izni ile. Hatta hepimiz inşallah

Haklısın canım bu işe girdi mi insan hemen ayrı bir moda giriyor ve dediğin gibi hemen olsun istiyor. İliklerine kadar bu duygu o kadar yoğun oluyor ki bu düşünceyle yatıyor bu düşünceyle kalkıyorsun. Ama demin söylediğin gibi geç olsun güç olmasın. Bak benim örneğime ağustosta tek seferde hamile kaldım ama 2 aylıktı 10.hafta da kürtaj oldum üstüne 3 ay korunma süresi girdi. Tabi birde düşük yaptırılıp sonrası kürtaj böyle birşeyi de yaşadım. Çok şükür hiç üzülmüyorum çok metanetli karşıladım her zaman beterin beteri vardır diye. Ama işte ben tezcanlı bi insanım bişeyi hemen yapar hemen olsun isterdim. Çocuk olayına da hemen böyle yaklaştım sonuçta yapım zaten bu.Birde tanışma yıl dönümünde olmuştu ilişki o yüzden çok olmasını istemiştim. Ama şimdi anladım ki hemen olması değil hayırlı zamanda sağlıklı olması en güzeliymiş. Artık hayatımda çok aceleci ve tez canlı davranmamaya özen gösteriyorum. Hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun canım.

Ahh bilmez miyiz kardeş, kendim o kadar uğraşınca hep "Allah düşmanıma bile aratmasın" diye dua ettim gerçekten...
dimi kuzum haksız mıyım olmadığını görmek her ay çok üzücü oluyor hele ben 2-3 gün mutlaka salya sümük ağlıyorum ama ne ağlamak anlatamam sana adette oluyorum ya iyice hormonlar coşuyo

Canım inşallah herşey senin tahmininde bile çabuk ve güzel geçer sen bile zamanın nasıl geçtiğini farketmeden bir bakmışsın ve hamile kalmış olarak kendini bulursun.

Amin kuzum benim inşallah.Evrene pozitif enerji yayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…