evet kuzum çok haklısın herşey hayırlı zamanda olunca güzel cidden ama biz kullar maalesef nefsimize yenik düşüyoruz, bende ilk bebeğime hemen hamile kaldım sandım ki bu seferde öyle olur ama gördüm ki meğer hayırlı değilmiş ki kısmet olmadı, hani bi laf var ya ‘İnsanlar plan yapar Tanrı onlara güler’diye heh bende ki de o hesap işte çok plancıyım bende normal hayatta da öyleyim ama benim istediğim zamanda değil Allah’ın Ol dediği zamanda olacak işte..Haklısın canım bu işe girdi mi insan hemen ayrı bir moda giriyor ve dediğin gibi hemen olsun istiyor. İliklerine kadar bu duygu o kadar yoğun oluyor ki bu düşünceyle yatıyor bu düşünceyle kalkıyorsun. Ama demin söylediğin gibi geç olsun güç olmasın. Bak benim örneğime ağustosta tek seferde hamile kaldım ama 2 aylıktı 10.hafta da kürtaj oldum üstüne 3 ay korunma süresi girdi. Tabi birde düşük yaptırılıp sonrası kürtaj böyle birşeyi de yaşadım. Çok şükür hiç üzülmüyorum çok metanetli karşıladım her zaman beterin beteri vardır diye. Ama işte ben tezcanlı bi insanım bişeyi hemen yapar hemen olsun isterdim. Çocuk olayına da hemen böyle yaklaştım sonuçta yapım zaten bu.Birde tanışma yıl dönümünde olmuştu ilişki o yüzden çok olmasını istemiştim. Ama şimdi anladım ki hemen olması değil hayırlı zamanda sağlıklı olması en güzeliymiş. Artık hayatımda çok aceleci ve tez canlı davranmamaya özen gösteriyorum. Hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun canım.
Allah’ım dualarını geri çevirmesin inşallah, duaya kalkan ellerin dileklerinle dolsun canım
Amin canım benimm hepimiz inşallahCanım inşallah herşey senin tahmininde bile çabuk ve güzel geçer sen bile zamanın nasıl geçtiğini farketmeden bir bakmışsın ve hamile kalmış olarak kendini bulursun.
Ivit ıvit ıvitAmin kuzum benim inşallah.Evrene pozitif enerji yayalım
Amin ablam benim cumlemizin inşallahAllah’ım dualarını geri çevirmesin inşallah, duaya kalkan ellerin dileklerinle dolsun canım
İnşallah kuzum aynen hepimiz hamiş olduktan sonra yeni topiğimize geçeriz inşallah hayırlısıylaKimsecikler gelmesin istemiyoruz onları. Sağol ablam nasip artk bakalım hepimizin hakkında hayrlısı. Sen bu topigi açıp bize şans oldun bence baksana arka arkaya çıkıyor hamilelerimiz. Bu topikte hepimiz hamile kaldıktan sonra yeni topik açıyoruz ona göre hamileler topigiBence çok güzel günler bizi bekliyor harika olcak harikaaa. Allahım sen sağlıkla beybiyi kucağına almayı nasip et yarabbim Çok çok amin
evet kuzum çok haklısın herşey hayırlı zamanda olunca güzel cidden ama biz kullar maalesef nefsimize yenik düşüyoruz, bende ilk bebeğime hemen hamile kaldım sandım ki bu seferde öyle olur ama gördüm ki meğer hayırlı değilmiş ki kısmet olmadı, hani bi laf var ya ‘İnsanlar plan yapar Tanrı onlara güler’diye heh bende ki de o hesap işte çok plancıyım bende normal hayatta da öyleyim ama benim istediğim zamanda değil Allah’ın Ol dediği zamanda olacak işte..
Kuzum ovulasyon testleri yanıltabiliyor o yüzden çok itimad etme, burda ovulasyonu kıpkırmız çıkıp adet olanlar da oldu. Bence hala umur var , sen denemeye devam et canım, ve senin belirtilerin de güzel benceAmin tatlım, hepimizden razı olsun inşallah.!
canım ben dün ilk idrarla ovulasyon testi yapıp denedim negatif çıktı benim, yok yani sanmıyorum
çünkü geçen 2 ay hep böyle bata 5 gün kala denemiştim negatif çıkınca cidden bat geldiğinde de reglimi olmuştum
ben kendimde hiç hamilelik namına belirti görmüyorum, geçen aylar da belirtinin hasını yaşadım ama yoktu, bu ay zaten öyle çok belirtimde yok
bel ve kasık ağrım 4 aydır hep oluyor, hatta bu ay diğer aylara oranla daha az ve seyrek ağrılarım;
tek olmayan belirti göğüs dolgunluğu..
Amin ablam benim cumlemizin inşallah
Yaa ne diyosun yavrum, ben işyerinde tuvalete gidip gidip ağlıyordum çok iyi bilirim,eve gidip ayrı ağlıyordum. Akrabalarımızın gelinleri benden küçük hepsinin benden önce bebişleri oldu Allah bağışlasın, çok ta severim minnoşları ama onlarla biraraya geldiğimizde kendimi tabiri caizse çok ezik , içerlemiş hissediyordum .. Ama gerçekten Allahım o kadar büyük ki bence herşeyi hayırlı zamanda veriyor çok inanıyorum buna, kocamla ilişkimizde bile tam anlamıyla bebeğe hazır hissettiğimiz dönem şu sıralardı, öncesinde o istemezdi ben de çok istiyordum ama bilinçaltımda biryerlerde de hep acabalar vardı , şuan gerçekten bunların olmadığı bir dönem, o yüzden ilahi zamanlama gerçekdimi kuzum haksız mıyımolmadığını görmek her ay çok üzücü oluyor hele ben 2-3 gün mutlaka salya sümük ağlıyorum ama ne ağlamak anlatamam sana adette oluyorum ya iyice hormonlar coşuyo
Ben o hesapları o kadar çok yapıyordum ki kuzum, bir bu ay yapmamıştım:) Yok baharda doğması için şu tarihte hamile kalmam lazım, yok şöyle yok böyle derken hayat öyle bir öğretiyor ki hesap yapmamamız gerektiğini. En güzeli hayırlısını dilemek,insanın içi huzurla doluyorAynen bende öyle kuzum çok plancıyım bende eşim deli oluyor bu huyuma ama artık yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum. Mesela şimdi hamile kalsam doğum ne zaman olur diye hesap yapıyorum ve okullar açıldığı zamana denk geliyor. Hem çok istiyorum hem de acaba biraz daha geç mi olsun istiyorum. Biz yeni dönemde şehir değiştircez okul değişecek tam o sıraya gelirse diyorum bir de zorlanırsam sonra diyorum kendime dur işte yine başladın plan program yapmaya Allah'ın da var diyorum bi hesabı sen işini ona bırak o sana en güzeli en hayırlısını nasip etsin diyorum ve köşeme çekiliyorum kuzum bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler demişler.
Ben o hesapları o kadar çok yapıyordum ki kuzum, bir bu ay yapmamıştım:) Yok baharda doğması için şu tarihte hamile kalmam lazım, yok şöyle yok böyle derken hayat öyle bir öğretiyor ki hesap yapmamamız gerektiğini. En güzeli hayırlısını dilemek,insanın içi huzurla doluyor
Cansın cannnİnşallah kuzum aynen hepimiz hamiş olduktan sonra yeni topiğimize geçeriz inşallah hayırlısıylaAminn canımıniçi çok teşekkür ederim
hahahahhayy bende bende; diyorum bu ay oldu oldu olmadı önümüzdeki ay hamilelik olursa doğum Ekim’e denk gelecek kış bebeği çok zor, e ben zaten mecburen sezeryan yapıcam ee benimde iyileşme sürecim var; hiç üşütmemek gerek vs çok düşünüyorum kendi kendime hep, ama bu ay bıraktım artık ne zaman nasip olursa o zamanın da benim düşündüğümden vardır bir kolayı o yüzden sende bırak Allah’a canım, o kulları için bizim göremediğimizi görür bizim bilmediğimizi bilir o yüzden en hayırlı zamanda istediğimizi sıra sıra verir inşallahAynen bende öyle kuzum çok plancıyım bende eşim deli oluyor bu huyuma ama artık yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum. Mesela şimdi hamile kalsam doğum ne zaman olur diye hesap yapıyorum ve okullar açıldığı zamana denk geliyor. Hem çok istiyorum hem de acaba biraz daha geç mi olsun istiyorum. Biz yeni dönemde şehir değiştircez okul değişecek tam o sıraya gelirse diyorum bir de zorlanırsam sonra diyorum kendime dur işte yine başladın plan program yapmaya Allah'ın da var diyorum bi hesabı sen işini ona bırak o sana en güzeli en hayırlısını nasip etsin diyorum ve köşeme çekiliyorum kuzum bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler demişler.
Aaa şimdiye kadar son 2 aydır doğru sonuç verdi halbuki bende neyse sabredicem canım ama regl olacakmışım gibi belim ağrıyor çok, ben daha önce de dedim ya burda böyle içim kıyır kıyır oluyor adet öncesi o belirtiler başladı ufaktan ufaktan; olacakla öleceğin önüne geçilmiyo kuzum, beklemekten başka çarem yokKuzum ovulasyon testleri yanıltabiliyor o yüzden çok itimad etme, burda ovulasyonu kıpkırmız çıkıp adet olanlar da oldu. Bence hala umur var , sen denemeye devam et canım, ve senin belirtilerin de güzel bence
aynen canım benimde iş yerinin lavabosunda ağladığım çok oldu görünce, çok ama çok içleniyorumYaa ne diyosun yavrum, ben işyerinde tuvalete gidip gidip ağlıyordum çok iyi bilirim,eve gidip ayrı ağlıyordum. Akrabalarımızın gelinleri benden küçük hepsinin benden önce bebişleri oldu Allah bağışlasın, çok ta severim minnoşları ama onlarla biraraya geldiğimizde kendimi tabiri caizse çok ezik , içerlemiş hissediyordum .. Ama gerçekten Allahım o kadar büyük ki bence herşeyi hayırlı zamanda veriyor çok inanıyorum buna, kocamla ilişkimizde bile tam anlamıyla bebeğe hazır hissettiğimiz dönem şu sıralardı, öncesinde o istemezdi ben de çok istiyordum ama bilinçaltımda biryerlerde de hep acabalar vardı , şuan gerçekten bunların olmadığı bir dönem, o yüzden ilahi zamanlama gerçek
Ben aslnda suna inanıyorum biz hepimiz rabbimin sevdiği kullarıyız. O yüzden bebeğimizi bize hemen vermiyor bize sabretmeyi öğretiyor kurban olduğum. O yüzden beklemeye dua etmeye en önemlisi sabretmeye devam ediyoruz. Güzel ablam benimGüzel yüreklim senin o içten samimi dualarını Rabbim kabul edecektir ben eminim. Sadece Rabbim senin dualarını daha da güzelleştiriyor emin ol.
Maalesef o durum bende de var.Mesela bugünden tüm haftayı planladım.neler yapılcak,nerelere gidilecek vs.Çok yorucu bir durum ama engel olamıyorum.Evlenince eşimin sayesinde biraz daha aştım.Canı sağolasıca aniden olur her şeyimiz:)Aynen bende öyle kuzum çok plancıyım bende eşim deli oluyor bu huyuma ama artık yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum. Mesela şimdi hamile kalsam doğum ne zaman olur diye hesap yapıyorum ve okullar açıldığı zamana denk geliyor. Hem çok istiyorum hem de acaba biraz daha geç mi olsun istiyorum. Biz yeni dönemde şehir değiştircez okul değişecek tam o sıraya gelirse diyorum bir de zorlanırsam sonra diyorum kendime dur işte yine başladın plan program yapmaya Allah'ın da var diyorum bi hesabı sen işini ona bırak o sana en güzeli en hayırlısını nasip etsin diyorum ve köşeme çekiliyorum kuzum bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler demişler.
badenzi abla bence sende soğan küründen hamile kaldın. Cnki belki sana yaptığın ay diil de bir sonraki ay fayda etmiştir. Ya zaten ben soğan kurunu yaptığımız ay faydasını göreceğimize inanmıyorum. O ay fayda görmek için adet olurken başlamak gerekiyor. Ama bu kur adet sonrası olduğu için zaten adet bitiminden bi kaç gün sonra yumurtlama oluyor o yüzden bence sana da soğan kuru faydası oldu. Tabii yaptığı ayda fayda görüp gebe olan arkadaşlar oluyordur bal ISTANBULLUGELINN imiz gibi
Ben aslnda suna inanıyorum biz hepimiz rabbimin sevdiği kullarıyız. O yüzden bebeğimizi bize hemen vermiyor bize sabretmeyi öğretiyor kurban olduğum. O yüzden beklemeye dua etmeye en önemlisi sabretmeye devam ediyoruz. Güzel ablam benim
Maalesef o durum bende de var.Mesela bugünden tüm haftayı planladım.neler yapılcak,nerelere gidilecek vs.Çok yorucu bir durum ama engel olamıyorum.Evlenince eşimin sayesinde biraz daha aştım.Canı sağolasıca aniden olur her şeyimiz:)