Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kuzum çok haklısın herşey hayırlı zamanda olunca güzel cidden ama biz kullar maalesef nefsimize yenik düşüyoruz, bende ilk bebeğime hemen hamile kaldım sandım ki bu seferde öyle olur ama gördüm ki meğer hayırlı değilmiş ki kısmet olmadı, hani bi laf var ya ‘İnsanlar plan yapar Tanrı onlara güler’diye heh bende ki de o hesap işte çok plancıyım bende normal hayatta da öyleyim ama benim istediğim zamanda değil Allah’ın Ol dediği zamanda olacak işte..

Allah’ım dualarını geri çevirmesin inşallah, duaya kalkan ellerin dileklerinle dolsun canım

İnşallah kuzum aynen hepimiz hamiş olduktan sonra yeni topiğimize geçeriz inşallah hayırlısıyla Aminn canımıniçi çok teşekkür ederim

Aynen bende öyle kuzum çok plancıyım bende eşim deli oluyor bu huyuma ama artık yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum. Mesela şimdi hamile kalsam doğum ne zaman olur diye hesap yapıyorum ve okullar açıldığı zamana denk geliyor. Hem çok istiyorum hem de acaba biraz daha geç mi olsun istiyorum. Biz yeni dönemde şehir değiştircez okul değişecek tam o sıraya gelirse diyorum bir de zorlanırsam sonra diyorum kendime dur işte yine başladın plan program yapmaya Allah'ın da var diyorum bi hesabı sen işini ona bırak o sana en güzeli en hayırlısını nasip etsin diyorum ve köşeme çekiliyorum kuzum bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler demişler.

Kuzum ovulasyon testleri yanıltabiliyor o yüzden çok itimad etme, burda ovulasyonu kıpkırmız çıkıp adet olanlar da oldu. Bence hala umur var , sen denemeye devam et canım, ve senin belirtilerin de güzel bence

dimi kuzum haksız mıyım olmadığını görmek her ay çok üzücü oluyor hele ben 2-3 gün mutlaka salya sümük ağlıyorum ama ne ağlamak anlatamam sana adette oluyorum ya iyice hormonlar coşuyo
Yaa ne diyosun yavrum, ben işyerinde tuvalete gidip gidip ağlıyordum çok iyi bilirim,eve gidip ayrı ağlıyordum. Akrabalarımızın gelinleri benden küçük hepsinin benden önce bebişleri oldu Allah bağışlasın, çok ta severim minnoşları ama onlarla biraraya geldiğimizde kendimi tabiri caizse çok ezik , içerlemiş hissediyordum .. Ama gerçekten Allahım o kadar büyük ki bence herşeyi hayırlı zamanda veriyor çok inanıyorum buna, kocamla ilişkimizde bile tam anlamıyla bebeğe hazır hissettiğimiz dönem şu sıralardı, öncesinde o istemezdi ben de çok istiyordum ama bilinçaltımda biryerlerde de hep acabalar vardı , şuan gerçekten bunların olmadığı bir dönem, o yüzden ilahi zamanlama gerçek

Ben o hesapları o kadar çok yapıyordum ki kuzum, bir bu ay yapmamıştım:) Yok baharda doğması için şu tarihte hamile kalmam lazım, yok şöyle yok böyle derken hayat öyle bir öğretiyor ki hesap yapmamamız gerektiğini. En güzeli hayırlısını dilemek,insanın içi huzurla doluyor

Aynen kuzum hayat bize bunu çok güzel öğretiyor. Yazdıklarına harfiyen katılıyorum canım. Allah'tan hayırlısını diliyorum ve herşeyi ona bırakıyorum neyi ne zaman nasip edecekse razıyım. Olması gereken zaten bu. böyle düşünmek bana daha çok huzur veriyor.

hahahahhayy bende bende; diyorum bu ay oldu oldu olmadı önümüzdeki ay hamilelik olursa doğum Ekim’e denk gelecek kış bebeği çok zor, e ben zaten mecburen sezeryan yapıcam ee benimde iyileşme sürecim var; hiç üşütmemek gerek vs çok düşünüyorum kendi kendime hep, ama bu ay bıraktım artık ne zaman nasip olursa o zamanın da benim düşündüğümden vardır bir kolayı o yüzden sende bırak Allah’a canım, o kulları için bizim göremediğimizi görür bizim bilmediğimizi bilir o yüzden en hayırlı zamanda istediğimizi sıra sıra verir inşallah
Kuzum ovulasyon testleri yanıltabiliyor o yüzden çok itimad etme, burda ovulasyonu kıpkırmız çıkıp adet olanlar da oldu. Bence hala umur var , sen denemeye devam et canım, ve senin belirtilerin de güzel bence
Aaa şimdiye kadar son 2 aydır doğru sonuç verdi halbuki bende neyse sabredicem canım ama regl olacakmışım gibi belim ağrıyor çok, ben daha önce de dedim ya burda böyle içim kıyır kıyır oluyor adet öncesi o belirtiler başladı ufaktan ufaktan; olacakla öleceğin önüne geçilmiyo kuzum, beklemekten başka çarem yok
aynen canım benimde iş yerinin lavabosunda ağladığım çok oldu görünce, çok ama çok içleniyorum
inşallah farkında olmadan Rab’bim’e isyan etmiyorumdur böyle yaparak; ama cidden elimde değil 2-3 gün çok kötü oluyorum ama sonra bi an düzeliyorum işte napcan, ağla ağla nereye kadar

Güzel yüreklim senin o içten samimi dualarını Rabbim kabul edecektir ben eminim. Sadece Rabbim senin dualarını daha da güzelleştiriyor emin ol.
Ben aslnda suna inanıyorum biz hepimiz rabbimin sevdiği kullarıyız. O yüzden bebeğimizi bize hemen vermiyor bize sabretmeyi öğretiyor kurban olduğum. O yüzden beklemeye dua etmeye en önemlisi sabretmeye devam ediyoruz. Güzel ablam benim

badenzi abla bence sende soğan küründen hamile kaldın. Cnki belki sana yaptığın ay diil de bir sonraki ay fayda etmiştir. Ya zaten ben soğan kurunu yaptığımız ay faydasını göreceğimize inanmıyorum. O ay fayda görmek için adet olurken başlamak gerekiyor. Ama bu kur adet sonrası olduğu için zaten adet bitiminden bi kaç gün sonra yumurtlama oluyor o yüzden bence sana da soğan kuru faydası oldu. Tabii yaptığı ayda fayda görüp gebe olan arkadaşlar oluyordur bal ISTANBULLUGELINN imiz gibi

Maalesef o durum bende de var.Mesela bugünden tüm haftayı planladım.neler yapılcak,nerelere gidilecek vs.Çok yorucu bir durum ama engel olamıyorum.Evlenince eşimin sayesinde biraz daha aştım.Canı sağolasıca aniden olur her şeyimiz:)

Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım. Kürü uyguladığımız ay değil 1 sonraki ay tam faydalarını görüyoruz. Zaten bi ilacı bile düşünsek belli bi zaman geçmesi lazım fayda sağlaması için. Bence bu kür rahmi toparlıyor onarıyor düzensizliklere iyi geliyor ve asıl etki 2. ayda başlıyor. Aslında ben bunu başlarda da demiştim. Benim 2.aydan itibaren yumurtlama akıntılarım çok güzeldi kuruluk sürem azalmıştı. Demek ki uyguladığımız aydan ziyade asıl fayda 2.ay başlıyor.

Aynen bitanem zaten annelik sabır işi Rabbim bizi böyle böyle pişiriyor ki emanetine daha vicdanlı daha merhametli yaklaşabilelim. Sonuçta her nimetin bir külfeti bir zorluğu var biz bu zorluğa pişmeden olgunlaşmadan aşamayız.

Oyy kuzum yaa işte bunu aşabilirsek o zaman mutlu olucaz. Hafta içi rutin koşturmaca geçiyor benimde hafta sonu hep plan yapıyorum daha doğrusu şöyle dinlencem böyle dinlencem bi yere gitmicem diyorum ama daha dediğimi uygulayabildiğim bir hafta sonum olmadı bunlar tabi basit örnekler ama hayatımız hep buna benzer örneklerle geçiyor. Bende bunları biraz eşimin ama en çok da şu bahsettiğim kitap sayesinde aşmaya başladım umarım devamını getiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…