Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben şu an bile akşama neler yapacağımı hesapladım.Beynim ağrıyor artık :)Eşim de bana göre daha rahat.O bana ben ona bi şekilde ayak uyduruyoruz.Mesela telefon geldi ,eşimin şehir dışından arkadaşları gelmiş eşlerle dışardalarmış bizi de çağırdılar.Eskiden olsa sinir stres olurdum.Çünkü plansız ya geriliyorum.Ama kalktım hemen hazırlandım ve çıktık o kadar güzel bişey ki büyük rahatlık

Aynen öyle abla valla ben de o ilaçlardan yada diğer yaptığımız kürlerden yola çıkarak bunu düşündüm. Demekki aynı düşüncedeymişiz. O zaman ikinci soğan kuru bebeğimiz geliyor

Bitanem kesinlikle soğan kürünün etkisi olduğuna çok inanıyorum, bende yaptığım ay da etkisini gösterdi aslında, 3 gün üstüste yumurtlama akıntım oldu ama o zaman nasip değilmiş tutmamıştı.soğan küründen sonra ovulasyonlarım çok güzel oldu, burda da yazmıştım hatta birkaç defa yumurtlama akıntım oldu diye ve de akıntıyı çok güzel düzenledi, ben soğan küründen önce hep kupkuru hissederdim mesela. Rabbim soğan kürünün ikinci ayı nasip etti çok şükür, ama kesinlikle rahmi çok çok güzel düzenliyor şiddetle tavsiye ediyorum Sizlere de şifa olsun inaşallah bana oldupu gibi

Kesinlikle kesinlikle kuzucummm

Ay çok şükür yaaa yeni gördüm badenzi çokkk çokkk sevindim rabiim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin nazarlardan korusun ,nşallahhhh

ay canım benim bence sende yapmalısın aslında bende regliden önce başladım düzensiz diye ya o yüzden araya zaman girdiği için olmş olabilir bence sende başla hemen şimdi eşininde değerleri iyiymiş hem herşeyden önce sağlıklı birşey hani rabbim önce huzur sağlık versin bekleyişimizin illaki bir sonucu var ama bence biraz kafanın rahat olması da etkili bende badenzi gibi o ay dedim ki amannn olmadı birkaç ay sonra tüp denerim herkesin hemen olacak diye birşey yok dedim iyi yandan bakıp sakin beklemek en iyisi

bide BilgeUfuk kuzum bence sen kimyasal geçirdin o yüzden o kadar sancıyla attın reglini çünki benim arkadaşım öyle oldu pozitip çıktı ama sen aynı gün kana gitmedin bekledin ya o zamana kadar değerin düştü sanırım 3 gün sonra tekrar kan verdiğinde değeri düşmüştü ve kanaması başladı folik asit bebeğin tutunmasında çok çok faydalı bir vitamin bence kürle birlikte folik asidi de kullan

bende aynısını düşündüm BilgeUfuk senin o kadar bariz belliydi ki gebeliğin nasıl oldu da adet oldun anlayamamıştım benimde aklıma böyle bişey geldi sanki düşük yapar gibi oldun. O kadar şiddetli ağrının olması çok da normal değil. Benim içimden öyle geliyor ki sen çok yaklaştın kuzum yakında alıcaz güzel haberini inşallah.

BilgeUfuk canım benimde ilk aklıma kimyasal gebelik geçirdiğin geldi açıkçası, çünkü adet gecikmesi ve akabinde de çok sancılı atıyorsun, gebelik kendi kendine sonlanmış oluyor kanamayla birlikte
sen eğer o testtepozitif gördüğün gün kan verseydin betayı pozitif görürdün
ama bence de CennetKokulum un da dediği gibi yaklaştın bencede bu ay soğan kürü yap ki içinde pıhtılar temizlensin bence

Kızlar aranızda çörek otu yağı kullanan var mı?Dün denk geldim organik ürünler satan bi yerde.Soğuk press olarak makinadan yağını süzüyordu ölüm harici her şeye deva dediler aldım:)

Son düzenleme:
Kızlar aranızda çörek otu yağı kullanan var mı?Dün denk geldim organik ürünler satan bi yerde.Soğuk press olarak makinadan yağını süzüyordu ölüm harici her şeye deva dediler aldım:)
kayınvalidem kullanıyor ama niye kullandığını bilmiyorum, aktarcı gibi zaten evinde yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…