Valla ben şu an bile akşama neler yapacağımı hesapladım.Beynim ağrıyor artık :)Eşim de bana göre daha rahat.O bana ben ona bi şekilde ayak uyduruyoruz.Mesela telefon geldi ,eşimin şehir dışından arkadaşları gelmiş eşlerle dışardalarmış bizi de çağırdılar.Eskiden olsa sinir stres olurdum.Çünkü plansız ya geriliyorum.Ama kalktım hemen hazırlandım ve çıktık o kadar güzel bişey ki büyük rahatlıkOyy kuzum yaa işte bunu aşabilirsek o zaman mutlu olucaz. Hafta içi rutin koşturmaca geçiyor benimde hafta sonu hep plan yapıyorum daha doğrusu şöyle dinlencem böyle dinlencem bi yere gitmicem diyorum ama daha dediğimi uygulayabildiğim bir hafta sonum olmadıbunlar tabi basit örnekler ama hayatımız hep buna benzer örneklerle geçiyor. Bende bunları biraz eşimin ama en çok da şu bahsettiğim kitap sayesinde aşmaya başladım umarım devamını getiririm.
Aynen öyle abla valla ben de o ilaçlardan yada diğer yaptığımız kürlerden yola çıkarak bunu düşündüm. Demekki aynı düşüncedeymişiz. O zaman ikinci soğan kuru bebeğimiz geliyorAynen bende senin gibi düşünüyorum canım. Kürü uyguladığımız ay değil 1 sonraki ay tam faydalarını görüyoruz. Zaten bi ilacı bile düşünsek belli bi zaman geçmesi lazım fayda sağlaması için. Bence bu kür rahmi toparlıyor onarıyor düzensizliklere iyi geliyor ve asıl etki 2. ayda başlıyor. Aslında ben bunu başlarda da demiştim. Benim 2.aydan itibaren yumurtlama akıntılarım çok güzeldi kuruluk sürem azalmıştı. Demek ki uyguladığımız aydan ziyade asıl fayda 2.ay başlıyor.
Kesinlikle ablam çok şükür halimizeAynen bitanem zaten annelik sabır işi Rabbim bizi böyle böyle pişiriyor ki emanetine daha vicdanlı daha merhametli yaklaşabilelim. Sonuçta her nimetin bir külfeti bir zorluğu var biz bu zorluğa pişmeden olgunlaşmadan aşamayız.
Olsun tabi kuzumAyyy maşallah bize haftanın ilk günü ve bütün pozitif enerjiler bizimle dolu çok şükür rabbimbadenzi cennetkokulumm begonya_ junes
Bitanem kesinlikle soğan kürünün etkisi olduğuna çok inanıyorum, bende yaptığım ay da etkisini gösterdi aslında, 3 gün üstüste yumurtlama akıntım oldu ama o zaman nasip değilmiş tutmamıştı.soğan küründen sonra ovulasyonlarım çok güzel oldu, burda da yazmıştım hatta birkaç defa yumurtlama akıntım oldu diye ve de akıntıyı çok güzel düzenledi, ben soğan küründen önce hep kupkuru hissederdim mesela. Rabbim soğan kürünün ikinci ayı nasip etti çok şükür, ama kesinlikle rahmi çok çok güzel düzenliyor şiddetle tavsiye ediyorumbadenzi abla bence sende soğan küründen hamile kaldın. Cnki belki sana yaptığın ay diil de bir sonraki ay fayda etmiştir. Ya zaten ben soğan kurunu yaptığımız ay faydasını göreceğimize inanmıyorum. O ay fayda görmek için adet olurken başlamak gerekiyor. Ama bu kur adet sonrası olduğu için zaten adet bitiminden bi kaç gün sonra yumurtlama oluyor o yüzden bence sana da soğan kuru faydası oldu. Tabii yaptığı ayda fayda görüp gebe olan arkadaşlar oluyordur bal ISTANBULLUGELINN imiz gibi
Kesinlikle kesinlikle kuzucummmAynen bende senin gibi düşünüyorum canım. Kürü uyguladığımız ay değil 1 sonraki ay tam faydalarını görüyoruz. Zaten bi ilacı bile düşünsek belli bi zaman geçmesi lazım fayda sağlaması için. Bence bu kür rahmi toparlıyor onarıyor düzensizliklere iyi geliyor ve asıl etki 2. ayda başlıyor. Aslında ben bunu başlarda da demiştim. Benim 2.aydan itibaren yumurtlama akıntılarım çok güzeldi kuruluk sürem azalmıştı. Demek ki uyguladığımız aydan ziyade asıl fayda 2.ay başlıyor.
Ohh maşallah hep böyle olsun inşallahAyyy maşallah bize haftanın ilk günü ve bütün pozitif enerjiler bizimle dolu çok şükür rabbimbadenzi cennetkokulumm begonya_ junes
Kızçelerim hepinize günaydınlar. Ben Pazartesi’ye çok mutlu başlıyorumNihayet 1,5 yıllık bekleyişim vuslata erdi Çok şükür, Bin şükür Tabii ki daha sadece test var elimde , doktora gitmeden şimdilik kimseye birşey söylemedim ama hissediyorum bu sefer çok sağlıklı testi bata birgün kala yani Cumartesi yaptım, ve gerçekten hiç beklemiyordum çünkü geçen gebeliğimde bat geçince yapmıştım ve ona rağmen silik çıkmıştı ama bu sefer erkenden çıktı. Cumartesi sabah 6’sa yapmıştım testi , aynanın karşısında hüngür hüngür ağladım, yatağa koşup kocamı uyandırım hemen söylemek,çığlık atmak zıplamak istedim ama tuttum kendimi Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hepinize nasip etsin inşallah
badenzi abla bence sende soğan küründen hamile kaldın. Cnki belki sana yaptığın ay diil de bir sonraki ay fayda etmiştir. Ya zaten ben soğan kurunu yaptığımız ay faydasını göreceğimize inanmıyorum. O ay fayda görmek için adet olurken başlamak gerekiyor. Ama bu kur adet sonrası olduğu için zaten adet bitiminden bi kaç gün sonra yumurtlama oluyor o yüzden bence sana da soğan kuru faydası oldu. Tabii yaptığı ayda fayda görüp gebe olan arkadaşlar oluyordur bal ISTANBULLUGELINN imiz gibi
Aynen öyle abla valla ben de o ilaçlardan yada diğer yaptığımız kürlerden yola çıkarak bunu düşündüm. Demekki aynı düşüncedeymişiz. O zaman ikinci soğan kuru bebeğimiz geliyor
bideBilgeUfuk kuzum bence sen kimyasal geçirdin o yüzden o kadar sancıyla attın reglini çünki benim arkadaşım öyle oldu pozitip çıktı ama sen aynı gün kana gitmedin bekledin ya o zamana kadar değerin düştü sanırım 3 gün sonra tekrar kan verdiğinde değeri düşmüştü ve kanaması başladı folik asit bebeğin tutunmasında çok çok faydalı bir vitamin bence kürle birlikte folik asidi de kullan
bende aynısını düşündümBilgeUfuk senin o kadar bariz belliydi ki gebeliğin nasıl oldu da adet oldun anlayamamıştım benimde aklıma böyle bişey geldi sanki düşük yapar gibi oldun. O kadar şiddetli ağrının olması çok da normal değil. Benim içimden öyle geliyor ki sen çok yaklaştın kuzum yakında alıcaz güzel haberini inşallah.
Önümüzdeki günlerde de hep böyle müjdeli haberleri duyacağımız zamanlar olsun inşallahAyyy maşallah bize haftanın ilk günü ve bütün pozitif enerjiler bizimle dolu çok şükür rabbimbadenzi cennetkokulumm begonya_ junes
AMİNNNNN KUZUM AMİNNN İNŞALLAHÖnümüzdeki günlerde de hep böyle müjdeli haberleri duyacağımız zamanlar olsun inşallah
İnşallah tatlım, sende var mı belirtiler kuzu?AMİNNNNN KUZUM AMİNNN İNŞALLAH
kayınvalidem kullanıyor ama niye kullandığını bilmiyorum, aktarcı gibi zaten evinde yok yokKızlar aranızda çörek otu yağı kullanan var mı?Dün denk geldim organik ürünler satan bi yerde.Soğuk press olarak makinadan yağını süzüyordu ölüm harici her şeye deva dediler aldım:)