- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
evet kuzum çok haklısın herşey hayırlı zamanda olunca güzel cidden ama biz kullar maalesef nefsimize yenik düşüyoruz, bende ilk bebeğime hemen hamile kaldım sandım ki bu seferde öyle olur ama gördüm ki meğer hayırlı değilmiş ki kısmet olmadı, hani bi laf var ya ‘İnsanlar plan yapar Tanrı onlara güler’diye heh bende ki de o hesap işte çok plancıyım bende normal hayatta da öyleyim ama benim istediğim zamanda değil Allah’ın Ol dediği zamanda olacak işte..Haklısın canım bu işe girdi mi insan hemen ayrı bir moda giriyor ve dediğin gibi hemen olsun istiyor. İliklerine kadar bu duygu o kadar yoğun oluyor ki bu düşünceyle yatıyor bu düşünceyle kalkıyorsun. Ama demin söylediğin gibi geç olsun güç olmasın. Bak benim örneğime ağustosta tek seferde hamile kaldım ama 2 aylıktı 10.hafta da kürtaj oldum üstüne 3 ay korunma süresi girdi. Tabi birde düşük yaptırılıp sonrası kürtaj böyle birşeyi de yaşadım. Çok şükür hiç üzülmüyorum çok metanetli karşıladım her zaman beterin beteri vardır diye. Ama işte ben tezcanlı bi insanım bişeyi hemen yapar hemen olsun isterdim. Çocuk olayına da hemen böyle yaklaştım sonuçta yapım zaten bu.Birde tanışma yıl dönümünde olmuştu ilişki o yüzden çok olmasını istemiştim. Ama şimdi anladım ki hemen olması değil hayırlı zamanda sağlıklı olması en güzeliymiş. Artık hayatımda çok aceleci ve tez canlı davranmamaya özen gösteriyorum. Hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun canım.