Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçelerim hepinize günaydınlar. Ben Pazartesi’ye çok mutlu başlıyorum Nihayet 1,5 yıllık bekleyişim vuslata erdi Çok şükür, Bin şükür Tabii ki daha sadece test var elimde , doktora gitmeden şimdilik kimseye birşey söylemedim ama hissediyorum bu sefer çok sağlıklı testi bata birgün kala yani Cumartesi yaptım, ve gerçekten hiç beklemiyordum çünkü geçen gebeliğimde bat geçince yapmıştım ve ona rağmen silik çıkmıştı ama bu sefer erkenden çıktı. Cumartesi sabah 6’sa yapmıştım testi , aynanın karşısında hüngür hüngür ağladım, yatağa koşup kocamı uyandırım hemen söylemek,çığlık atmak zıplamak istedim ama tuttum kendimi Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hepinize nasip etsin inşallah

Eklentiler

• C901CBF1-D635-4DF6-802C-E6A81E37E13F.jpeg
    197,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 8FA186AF-FFB8-4C65-9E55-766575AA4C3E.jpeg
    193 KB · Görüntüleme: 71
  • F15799A0-F485-4A20-97E2-CDCD06FA6371.jpeg
    217,5 KB · Görüntüleme: 69

Çok şükür kuzum Allah hepimizin bekleyişlerini böyle hayırla sonuçlandırsın. Rabbim tamamına erdirsin bu sefer sağlıcakla al bebişini kucağına. Bekledin sabrettin çaba gösterdin ve sonucunu aldın kuzum. Çok çok mutlu olun bebişinizle beraber

Çok teşekkür ederim bitanem, yatıp kalkıp şükrediyorum ben de, resmen salak oldum :) inanamıyorum :) Dün annemler bizdelerdi, bilseler ne yaparlar acaba diyorum hep içimden :) Haftaya da doktordan randevu almayı düşünüyorum hayırlısıyla orda da görürsem o zaman gönül rahatlığıyla söyleyeceğim

En güzeli canım bebişi gör sonra güzel bir sürpriz yaparsın hepsine hem bebişi gördüğünü de bildiklerinde şok üstüne şok olacaklar. Yılbaşı toplantınız çok güzel geçecek inşallah. Senenin bitişinde güzel bir herdiye vereceksin hepsine ve hepiniz çok mutlu gireceksiniz inşallah yeni seneye.

Ayyy çok şükür Rab’bime senin ve eşinin yüzünü güldürdüMAŞALLAH
Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah!!!
hemen belirtileri almak istiyorum senden bata bugünü saymazsam 4 gün var

Hadi bakalım canım inşallah sıra sende bak badenzi tüp bebeğe başlamayı düşünüyordu 2 denemeden sonra. İnşallah sende bebek fikrinden vazgeçmeden bu ay kendiliğinden gelsin bebişin. Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah

Amin kuzum benim inşallah, ama ben dün bata 5 gün varken yani sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptım negatif çıktı, bu ay beklemiyorum
geçtiğimiz 2 ay da hep böyle bata 5 gün kala ovulasyon testi ile denemiştim negatifti ve hakkaten de bat günü regl olmuştum

Ovulasyon testiyle 5 gün kala nasıl oluyor kuzum hamile olsan çıkması mı lazım bu şekilde oluyor mu bilemedim. Bence sen umutsuz olma canım.

Ovulasyon testiyle 5 gün kala nasıl oluyor kuzum hamile olsan çıkması mı lazım bu şekilde oluyor mu bilemedim. Bence sen umutsuz olma canım.
evet canım öyle, zaten ovulasyon kitinde görseydim beta hcg ile yapacaktım ama negatif çıktı
lh hormonu ile beta hcg hormonu benzerlik gösterdiği için lh testinde de çıkması gererdi zaten, nasip değilmiş işte napalım
beni es geçerek sıramı sana veriyorum canım benim

İnşallah kuzum bu seneyi ucundan yakaladım

Çok sağol canım benim, tez zamanda darısı başına inşallah Kuzu valla ben bu ay az çok anlıyordum diğer aylardan farklıydı ama yine de çok kaptırmak istememiştim, ovulasyondan sonra ara ara bir -iki saatlik bel ağrım oluyordu ve geçiyordu, bel ağrısının hemen ardından da uzayan yoğun bir akıntım oluyordu her seferinde. Sağ kasığımda çok sık hissettiğim hatta bir gün 1 saatten fazla süren batma zonklama arası ve o bölgeye şırıngayla ilaç vermişsin gibi yanma oluyordu. İdrarda belirgin tortular vardı ve üzeri sanki bir tabaka gibi kaplanıyordu değişik bişey. Ben bata yakın çok sinirli olurdum ama bu ay pamuk gibiydim en çok burdan anladım aslında :) Bir de akıntım arttı ve kasıktaki batmalar son günlere doğru karnımın alt kısmına indi. Sende durumlar nasıl peki canımcım :)

Ya kızlar zor tutuyorum içimde her an birine ben hamileyim ya diye haykırasım geliyor ya bu nasıl bişeydir ve en güzeli de kocam hem istiyor ama hem de umudu yok gibi :) ben hep bu ay göğüslerime bakarken falan soruyordum ona, sence bu ay hamilemiyimdir falan diye, bana da hep diyordu ki kendini kaptırma ,bizi de heveslendirme, sonra çok ağlıyorsun ben çok üzülüyorum diye. Garibim bat tarihinden falan da anlamıyor allahtan :) Allahtan siz varsınız çok şükür de sizinle paylaşıyorum Testi görür görmez dedim ki, Allahım hemen öbür kızlarıma da nasip et tez zamanda sağlıkla inanınki aklımdaydınız

bak ne güzel hissetmişsin canım, benim göğüs hassasiyetim var çok acıyorlar ve hala dolgunlukları da devam ediyor
kasıklarım ve belim için sık sık ağrım oldu ama öyle her gün de olmadı, bu ay bi de ara ara hep baş ağrım oldu normalde başım hiç ağrımaz bu kadar başka bişey yok bata bugünü saymazsam 4 gün var

Günaydın yaa çok sevindim.Ne kadar uğurlu bu topik kızlaaar:) İnşallah sağlıklı gebelik olur canım,gözün aydın olsun.Darısı bizlere inşallah

Öyle bile olsa 5 gün kala çok erken kuzum umutsuz olma inşallah hakkında hayırlısı olsun. Kendini es geçemezsin kuzum önce sen sonra ben inşallah.

Öyle bile olsa 5 gün kala çok erken kuzum umutsuz olma inşallah hakkında hayırlısı olsun. Kendini es geçemezsin kuzum önce sen sonra ben inşallah.
öyle deme kuzum, hayırlı zaman hangimiz içinse inşallah
artık bat geçerse ancak o zaman yaparım canım o zamana kadar daha test yapmam, kesin geçmesi lazım

Umuztsuz olma kuzum olmazsa bi daha ki aya nasip etsin Rabbim inşallah. Ama bat gününe kadar umut var.

Bu arada saydığın belirtiler çok güzel o baş ağrısı bende de olmuştu. Benimde bel ağrım kasık ağrılarım olmuştu. Hatta bel ağrısı için o ara iş yerinde koltuğumu bile değiştirmiştim ondan mı diye. Birde acayip yeme isteği artmıştı bende resmen doymuyordum sanki. Kuzum dualarımız kabul olur inşallah bence umut var hayırlısı inşallah.

Ay senin heyecanını yerim ben kuzum. Seni öyle iyi anlıyorum ki bende testimi yanıma almıştım çıkarıp çıkarıp bakıyordum. Çıkaramadığımda resmine bakıyordum. Harika bir his bu Alalh'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de anneliği hakkıyla yapmayı nasip etsin.

Dualarında olduğumuzu biliyorum canım benim güzel yüreklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…