- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kaç yaşında seninki canım..
Biz yansitmamaya çalışıyoruz ama çok istiyor napcam bilmiyorum çok üzülüyor kızım psikolojimi d etkiliyor
Öncelikle Hayırlı ömrü olsun canım Allah bagislasin..oyyy kıyamam prensese inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir kardeşe kavuşur abla olur cimcime
benim oğlan 8 yaşında canım senin ki kaç yaşında ?
Öncelikle Hayırlı ömrü olsun canım Allah bagislasin..
Ayy senin ki biraz da olsa laftan anlar sanki bnm kız 4 yaşında ve hiç laftan anlamıyor ikna olmuyor kardeşim karnında demi dio hyr annem şimdilik yok ama dua edicez ins olucak diyorum ben dua ediyorum ama niye olmuyor die agliyir biraz daha konuşmaya çalışsam tamam istemiyorum olmuyor zaten dio kızıyor nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık yoruldum ablamın yeni bebeği oldu iyice hircinlasti bnm ne zmn kardesim olacak diye
İnş canım Rabbim tum isteyenlerle beraber bize de hayirlisindan nasip eder inşSağol canım seninde kızçeni Allah bağışlasın hayırlıs sağlıklı güzel bi ömrü olsun.
oyyy kuzum benim nasılda hassas bu konuda işin çok zormuş canım Allah yardımcın olsun canım. Tabi şimdi ablanın bebeğiyle iyice duyguları yoğunlaşmış canım. Yapabileceğin pek bişey yok gibi canım ya konuşmaktan başka. Yani nasıl anlatsan ki daha
İnşallah güzel kızın daha çok üzülmeden abla olur canım
Sagol tatlım:) benim bat 29 aralık olur gibime geliyorhoş geldin canım nerelerdesin sen böyle şimdi baktım ilk sayfada bat ın yazmıyor ne kaldı kuzum gününebadenzi m yazsın seni de. Hadi hayırlısı olsun canım inşallah sonucu pozitif olsun. Hadi inşallah canım
Canım siz cocugu olanlar dikkat ettiniz mi acaba yumurta catladiktan sonra iliskiye girdikten sonra erkek bebek oluyomus öncesinde kız.. sizin nezaman oldu acaba biliyomusunuz:)Sağol canım seninde kızçeni Allah bağışlasın hayırlıs sağlıklı güzel bi ömrü olsun.
oyyy kuzum benim nasılda hassas bu konuda işin çok zormuş canım Allah yardımcın olsun canım. Tabi şimdi ablanın bebeğiyle iyice duyguları yoğunlaşmış canım. Yapabileceğin pek bişey yok gibi canım ya konuşmaktan başka. Yani nasıl anlatsan ki daha
İnşallah güzel kızın daha çok üzülmeden abla olur canım
Brn hic hatrlamiorum cnm ya o zmn yunurtlama falan da bilmiordum zaten oyle gun aşırı hergun oluyordu iliski tuttu ama ne zmn tuttu bilmiorumCanım siz cocugu olanlar dikkat ettiniz mi acaba yumurta catladiktan sonra iliskiye girdikten sonra erkek bebek oluyomus öncesinde kız.. sizin nezaman oldu acaba biliyomusunuz:)
Merhba çikolata kisti olduğuna emin misiniz Ca 19 iyi ca125 çok çok iyi benimde çikolata kisti doktorm 35 üstü cikolai kisti belirtileri gosteirr dedicanım o ilk sayfa çikolata kistim var ya kanserli mi diye yapılan testlerdi
günaydın, doktorumun söylediğine göre öyleymişMerhba çikolata kisti olduğuna emin misiniz Ca 19 iyi ca125 çok çok iyi benimde çikolata kisti doktorm 35 üstü cikolai kisti belirtileri gosteirr dedi
hm, Şubat’te benimde kontrolüm var eğer o zamana kadar olmazsa gebelik bende yumurta takibi isticem mutlaka benim bildiğim kadarıyla çatlıyor yumurtam ama konuşucam bakalım bu konuyu da, sağol canımCanım ben bu ay adetin 3. Günü klomen yumurta gelistirici ilac kullanmaya basladim dr yumurtami takip etti bugun 20 mm olmustu yumurtayi catlatalim dedi igne yapti kolumdan. catlatma ignesi olduktan 36 saat sonrada yumurtan catliyo:) öyle işte hic acılı değil seker hastalarinin igneleri var ya oyle biseydi
naber canım?badenzi cnm bnm bati da yazar msn ana sayfaya 20 aralık
bende hiç bilmezdim yumurtlama neymiş, tek seferde oldu o hamile kaldığım ayCanım siz cocugu olanlar dikkat ettiniz mi acaba yumurta catladiktan sonra iliskiye girdikten sonra erkek bebek oluyomus öncesinde kız.. sizin nezaman oldu acaba biliyomusunuz:)
Aynen kız Vala katsikastik :)naber canım?bu topicte de karşılaştık bak
bende hiç bilmezdim yumurtlama neymiş, tek seferde oldu o hamile kaldığım ay
evlendim 4. ayımda da 1 aylık hamile olduğumu öğrendim4.5 yıllık evliyim 3.5 yaşında da kızçem var işte
hiç bilmemek daha iyiymiş!!
İki tane olması bile onun yüksek çıkması lazım ilginç geldi ama güzel bisey inşallah büyümezgünaydın, doktorumun söylediğine göre öyleymiş
ama benim ki daha çok yeni olmuş öyle yorumlamıştı doktorumda, bende zaten çikolata kistine dair hiç belirti yok kendimde, adetlerim düzenli seyreder; ve çikolata kisti olanlara göre de öyle aşırı ağrılı geçmez
ve kanama miktarımda iyidir, bi de kahverengi akıntıyla da başlamaz direkt kanla gelir adetim
2 tane gördü sağ overda 1.4 ve 1.6 idi Şubat’ta kontolüm var bakalım
inşallah, bu yüzden daha çok yeniyken önlemİki tane olması bile onun yüksek çıkması lazım ilginç geldi ama güzel bisey inşallah büyümez
Çok işe yarıyor bana zaten doktorda demişti iyi gelir diyeinşallah, bu yüzden daha çok yeniyken önlem
için soğan kürü yapıyorum
ayyy inşallah o zaman, dersi olan herkese deva olsun diyelimÇok işe yarıyor bana zaten doktorda demişti iyi gelir diye
Canım siz cocugu olanlar dikkat ettiniz mi acaba yumurta catladiktan sonra iliskiye girdikten sonra erkek bebek oluyomus öncesinde kız.. sizin nezaman oldu acaba biliyomusunuz:)