Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablam valla lavaboya girdim uzayan bir akıntıyla kan geldi. Bende hasta oldum diye agrikesici içtim uyudum. Biraz önce uyandım ped de hiçbirşey yok lavaboda da gelmedi. Doktorum sabah bana gel demiş. Bende dedim hocam Arabistandayim orda olsam çoktan gelmiştim size. O zman hemen kan testi yaptır dedi. Burda bazı küçük hastane tarzı yerler var 2 gada 3 doktorluk. Orda sabahki doktor 6 da çıkıyor diğer akşamcılar geliyor kaça kadar kalıyor bilmiyorum ama o doktora giderim heralde ufukla konuştum oda gidelim dedi. Doktordan haber gelince adam hemen tamam diyor :KK48:
Hiç ihmal etme kuzum ağrı kesici zararlı olmaz mı ama şu an ?

kızlar ben galiba bu ay adet olucam yine
bugün özellikle böyle hani sizde oluyor mu gerçi bilmiyorum ama için kıyır kıyır olur ya öyle içim işte
ben adet olacağımı önceden böyle anlıyorum:KK43::KK43:
midem, karnım içim bi tuhaf oluyor
başımda sızlıyor arada hafif hafif:KK51:

Tahlil sonucum negatif çıktı beybiler. Bi kaç güne de bi kadın dogumcuya gitcem. Elimizden birşey gelmez artk beklemekten baska bu sene de olmadi :KK66:

Tahlil sonucum negatif çıktı beybiler. Bi kaç güne de bi kadın dogumcuya gitcem. Elimizden birşey gelmez artk beklemekten baska bu sene de olmadi :KK66:
Üzülme bu ay olmaz bidahaki ay olur tatlım napalim vardır onunda bir zamanı inşallah bu aymizi bulmaz hepimiz hamiş oluruz fakirin ekmeği umuttur ya O hesap

kızlar ben galiba bu ay adet olucam yine
bugün özellikle böyle hani sizde oluyor mu gerçi bilmiyorum ama için kıyır kıyır olur ya öyle içim işte
ben adet olacağımı önceden böyle anlıyorum:KK43::KK43:
midem, karnım içim bi tuhaf oluyor
başımda sızlıyor arada hafif hafif:KK51:
Kız senin daha var adetine nasıl anlıcan :) Dur bakalım daha

BilgeUfuk BilgeUfuk mesajların tamamını şimdi okudum kuzum herşeyin hayırlısı bitanem. Senin yaşın daha çok genç olduğu için o yüzden hiç kafana takma, bak ben 36 olcam ama yine de her ay herşeyin hayırlısı, vardır vakti zamanı diyorum.. evet beklemek zor oluyor hergün birlikte gün sayıyoruz burda ama en önemlisi bebişlerin sağlıklı olması, Allah hayırlı zamanda sağlıkla versin birtanem :dua::dua: ama testin pozitif çıkmasını sağlayan kist olabilir mi acaba, sordun mu hiç doktora kuzum

X