Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm o zaman acaba üşüttün mü yoksa, üşütünce de akıntı olurmuş ya, bence sen bu akşamı es geçme kuzu:KK200: Aşkı geceniz olsun inşallah gelsin sonra minnak badenziler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Aynen kuzum doğru diyorsun valla hazır daha bata zaman varken değerlendirmeye devam , sağol canım :KK200::KK15:

Kuzum bilemedim ki biraz baktım adet önceside olabilir yazıyor kaşıntı vs koku varsa enfeksiyonda olabilir diyor. Birde normal akıntıda olabilirmiş. Bi yerde de östrojen artışıda sarı akıntıya sebep olabiliyormuş. Hamilelik belirtisi olarak görenlerde var sarı akıntıyı. Biz hayra yoralım kuzum inşallah bebiş geliyordur. :dua::KK200:
İnşallah kuzum , akıntıdan ziyada karnımın alt kısmında da batma ,zonklama gibi birşeyler oluyor inşallah Pazartesi güzel haberle gelmiş olurum size :KK200::anneadayı:

:dua:
:KK61:kızlar
az önce çok kötü bir haber aldım
bugünkü hızlı tren kazasında çalışma arkadaşımızı kaydettiğimizi duyuran bir mail geldi, ben şok
çok ama çok üzüldüm, iki evladı vardı, bi bebişi yeni oldu hatta 6 aylık ya var ya yok:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
hayat bu kadar da kısa işte..
yaa biz de sabah onu konuştuk Allah'ım sen koru herkesi, daha öncesinde de tren kazası olmuştu ray işini taşerona verdikleri için, gerçekten bu ülkede hiçbirşeye güven yok malesef :KK43: Allah geride kalanlarına sabır versin, yavrularına yardım etsin Allahım :dua::dua: çok çok üzücü... söylenecek kelime yok...

:KK61:kızlar
az önce çok kötü bir haber aldım
bugünkü hızlı tren kazasında çalışma arkadaşımızı kaydettiğimizi duyuran bir mail geldi, ben şok
çok ama çok üzüldüm, iki evladı vardı, bi bebişi yeni oldu hatta 6 aylık ya var ya yok:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
hayat bu kadar da kısa işte..

Başın sağolsun canım. Bende duydum sabah çok üzüldüm. Allah ailelerini sabır versin. Çok zor bir durum büyük bir facia olmuş. Bizde çok kullanıyorduk hızlı treni. Kazanın her türlüsü çok kötü Allah kimselere yaşatmasın.

:dua:
yaa biz de sabah onu konuştuk Allah'ım sen koru herkesi, daha öncesinde de tren kazası olmuştu ray işini taşerona verdikleri için, gerçekten bu ülkede hiçbirşeye güven yok malesef :KK43: Allah geride kalanlarına sabır versin, yavrularına yardım etsin Allahım :dua::dua: çok çok üzücü... söylenecek kelime yok...
Başın sağolsun canım. Bende duydum sabah çok üzüldüm. Allah ailelerini sabır versin. Çok zor bir durum büyük bir facia olmuş. Bizde çok kullanıyorduk hızlı treni. Kazanın her türlüsü çok kötü Allah kimselere yaşatmasın.
yaaa bebişler böyle tanıdığın birisinin vefatını duymak artık hayatta olmadığını bilmek çok üzücü, maalesef şirkette hepimiz çok çok severdik çok kibar hanım hanımcık, güzeller güzeli, iyi kalpli bir kadındı:KK200:
düşünsenize iş seyahatine gidiyorsun ve yoksun...
Allah evlatlarına ve eşine sabırlar versin.

Az önce bir arkadaşımla konuştum.Sabah iş görüşmesine bir kızcağız gelmiş. Siz bugün beni buraya çağırmasaydınız,ben de o trende olacaktım demiş.Kader işte naparsan yap boş.

Kızlar valla bu soğan kürü kisti yok etti mi bilmem ama bende iyi bir şey yaptı.Dün çok çok az geliyordu kırmızılar demiştim ya ,bugün maşallahı var yani ve pıhtı gibi olanlara da denk geldim.Son zamanlarda eskiye oranla azalma olmuştu ama şimdi coştu :)
bende de çok bol kanama oldu cidden, dediğin gibi parçalı felan

Az önce bir arkadaşımla konuştum.Sabah iş görüşmesine bir kızcağız gelmiş. Siz bugün beni buraya çağırmasaydınız,ben de o trende olacaktım demiş.Kader işte naparsan yap boş.

Aaa, vay be:KK64:çok etkileyici yaaaa
off tüylerim diken diken oldu gerçekten begonya_ begonya_ junes junes
benim de canım..
Aynen kuzum doğru diyorsun valla hazır daha bata zaman varken değerlendirmeye devam , sağol canım :KK200::KK15:
bizde devam ediyoruz hala gün aşırı olacak şekilde
bi sadece dün akşamı es geçtik evde değildik geç döndük eve, ikimizde çok yorgunduk kaldı öyle, kısmetse bu akşam devam yine:KK200:

ben şimdi asıl 2. kürden sonra olacakları merak ediyorum:deli:
sen doktora yarın gidiyorsun dimi şimdi, bugün iptaldi?
Evet canım sabah randevum.SGK anlaşması da bitmiş kadının yarın başka doktor üzerinden giriş yapıp gitcem ama sonrasına karar vercem.

X