Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence her şerde bir hayır vardır canım, belki de doktorunu değiştirmen gerekiyordu bu durum vesile olacak, ben böyle şeylere çok inanırım
Sanırım Allah bana yardım etti.Zaten hep yakınıyordum ya doktordan,belki de hayır oldu ama tedavi olursam nasıl devam ederim onun yoluna bakcam.Çünkü her şeyi o takip etti ya.Her şerde vardır bir hayır.

Sanırım Allah bana yardım etti.Zaten hep yakınıyordum ya doktordan,belki de hayır oldu ama tedavi olursam nasıl devam ederim onun yoluna bakcam.Çünkü her şeyi o takip etti ya.Her şerde vardır bir hayır.
Canım sen tüm tahlillerini topla o yeterli olur sana zaten başka doktora geçince, hastaneden bunu talep etme hakkın var, internetten de çıkarabilirsin tahlilleri

o zaman hiç dert etme kuzum sonuçta doktor değiştircen bunlar zaten işini bilen insanlar tahlillerin tetkiklerin oldu mu bir de muayene ettimi yeter seni tanıyıp uygun bir tedavi belirlemeye. Sen hangi ildeydin canım.
Ankaradayım canım ben.Çok alternatif var arastırıp bulurum iyisini.Gerçi kişiye göre de değişiyo iyilik anlayışı ama açıklayıcı ve ilgili olması çok önemli.

:KK61:kızlar
az önce çok kötü bir haber aldım
bugünkü hızlı tren kazasında çalışma arkadaşımızı kaydettiğimizi duyuran bir mail geldi, ben şok
çok ama çok üzüldüm, iki evladı vardı, bi bebişi yeni oldu hatta 6 aylık ya var ya yok:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
hayat bu kadar da kısa işte..
Yaaa abla çok üzüldüm başınız sağolsun. Allahım mekanını cennet etsin inşallah. Ayy o yavrucaklar ne olcak yaa:KK61::KK61:

Yaaa abla çok üzüldüm başınız sağolsun. Allahım mekanını cennet etsin inşallah. Ayy o yavrucaklar ne olcak yaa:KK61::KK61:
Öyle kuzu ya, ölüm tek gerçek maalesef
O da istemezdi evlatlarını bırakmayı kader işte ömrü o kadarmış:dua:Allah veriyor Allah alıyor

bencede dinlen kuzum çok geçmiş olsun devamı olmaz inşallah bebeğin tutunur rahmine inşallah dualarımm seninle kuzum çok çok dikkat et kendine bu haftalar ama yemek hazırlıyorsun ya işçilere o nasıl olacak
Canımsın çok sağol. Yemek bugün geçti zaten yarın da bizimkileri hepsi evde iznli bende izliyim o yüzden akşam da doktora gitcez sanırım

BilgeUfuk BilgeUfuk Canım benim nasılsın ?Sorun yok değil mi?
Ablam valla lavaboya girdim uzayan bir akıntıyla kan geldi. Bende hasta oldum diye agrikesici içtim uyudum. Biraz önce uyandım ped de hiçbirşey yok lavaboda da gelmedi. Doktorum sabah bana gel demiş. Bende dedim hocam Arabistandayim orda olsam çoktan gelmiştim size. O zman hemen kan testi yaptır dedi. Burda bazı küçük hastane tarzı yerler var 2 gada 3 doktorluk. Orda sabahki doktor 6 da çıkıyor diğer akşamcılar geliyor kaça kadar kalıyor bilmiyorum ama o doktora giderim heralde ufukla konuştum oda gidelim dedi. Doktordan haber gelince adam hemen tamam diyor :KK48:

X