Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BilgeUfuk BilgeUfuk o kadar çok istiyoruz ki olunca da inanamıyoruz ister istemez dimi kuzucum:KK200: Aslında eşinde duramıyordur yerinde eminim :)
Bencede öyledir abla ama bana çok farkettirmedi. Hakkaten inanamıyorum kaptirmakta istemiyorum. Kurban olduğum rabbim umudumuzu dualarımızı bu güzel dileğimizi geri çevirmesin inşallah ablam :KK200:

yaaaa kızlar öğleden sonra n’oldu biliyor musunuz?
toplantı öncesi genel müdürümüzün asistanının yanına gittim beni görür görmez junes sen hamile misin dedi bana, ben şok:KK57:
hemen toparladım ama aşkolsun ne yani kilo mu almışım onu mu demek istiyorsun dedim o da güldü filan ne bilim yaaa ofiste bu ara çok hamile var ya dedi felan
ayy bunu bana bi hafta içinde kızımdan sonra söyleyen 2. kişi oldu noluyoz yaa:KK70::KK70:
Vay vay vaaay ay hadi bakalım güzel anlama yoralım o zman bunu abla :KK200:

toplantı öncesi genel müdürümüzün asistanının yanına gittim beni görür görmez junes sen hamile misin dedi bana, ben şok:KK57:
hemen toparladım ama aşkolsun ne yani kilo mu almışım onu mu demek istiyorsun dedim o da güldü filan ne bilim yaaa ofiste bu ara çok hamile var ya dedi felan
ayy bunu bana bi hafta içinde kızımdan sonra söyleyen 2. kişi oldu noluyoz yaa:KK70::KK70:
Bu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyodur:dua:

İçine doğmuştur belki de Allah söyletmiştir kucum inşallah hamilesindir :KK200::anneadayı::dua:

Bu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyodur:dua:

İçine doğmuştur belki de Allah söyletmiştir kucum inşallah hamilesindir :KK200::anneadayı::dua:
ayy bilemedim kızçeler ama tuhaf geldi bana bu kadar tesadüf:deli:
hehh bu ayda kafaya takacak bişey çıktı bana işte gene:işsiz::KK53:
kızçeler ya bugün 2. günüm napcam ben bu soğan kürünü o zaman bırakayım şimdi ilk kürden sonra 2. adetim bitince başlayayım öyle mi
yoksa hazır adetime 9 gün var devam edeyim mi küre dünden beri yapıyorum yanio_Oo_Oo_O

İnşallah göreceksin kuzum. :dua: Kalp atışını belki duyamazsın ama ultrasonda görebilirsin de. Ama her ihtimale karşı sen morelini yüksek tut bazen ultrason cihazının kalitesine göre 6 hafta da bebeği göremiyorlar hatta aynı gün başka hastane başka cihazda görenler bile oluyor. O yüzden göremezsen bile endişeye kapılma canım. Kalbin ferah için rahat olsun canım stresin inan hiç bir şeye faydası yok .

Ya inşallah stres yaşamıyım diye bu kadar bekledim inşallah öyle olmaz :dua: ama yinde yazmıştın ya hamilelikde de bekleniyor sürekli diye gerçekten öyle :KK17:

Ya inşallah stres yaşamıyım diye bu kadar bekledim inşallah öyle olmaz :dua: ama yinde yazmıştın ya hamilelikde de bekleniyor sürekli diye gerçekten öyle :KK17:

Aynen öyle kuzum beklemek bitmiyor. Sabrı öğretiyor bize bu süreç. Ha deyince bişeylerin olmayacağını olması için zamanının gelmesini öğretiyor. Böyle böyle alıştırıyor Allah bizi bu güzel annelik mertebesine. Evlat büyütmek hem sevgi hem sabır işi tatlım. O yüzden bunca sınavı veriyoruz. Allah bize herşeyin en hayırlısını en güzeli nasip etsin. Hepsi geçecek bunların ve yeni telaşlar olacak hep ömrümüzde.

hmm, bende artık hiç bişeyden emin olamıyorum:KK43::KK43:
hele ekim ayında o kadar güzel ve farklı belirtiler vardı ki bende burda kk’da bahsettiğimde hamileler aynıları bizde de var demişlerdi o derece ama onlar hamileydi ben değildim işte, çok yanıltıcı oluyo yaaa
bende de şöyle yumurtlama zamanından hemen 1-2 gün sonra göğüs hassasiyeti ve birazcıkta dolgunluk oldu hala da devam ediyor dokunamayacak kadar acıyor, bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yine yumurtlamadan sonra nerdeyse her akşam oluyor ama öyle uzun uzun süreli değil bu ağrılar ama hissettiren cinsten, sonra pazardan beri de sol kasığımda daha çok oluyor batma seğirme, iğne batması gibi, sonra bugünde özellikle vajinanın üst kısmında iğne batmaları gibi sızlamar oldu, çok nadiren baş ağrım oluyor sızlıyor böyle, sonra sürekli bişeyler yiyesim var tıka basa yiyiyorum bildiğin
ama henüz yumurtlama dönemi bittiği için çok eminin ki gebelik değil kesinlikle bunlar!!
Bilemezsin tatlım test alıp yap dene bakalım vardır belki

X