- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
Senin sonucun çıkmış mıydı canım, sanki bugün çıkacaktı diye hatırlıyorumKızlar baya az bi regl dönemi geçiriyorum.Tuvalete gittiğimde biraz daha fazla ama onun dışında çok çok az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sonucun çıkmış mıydı canım, sanki bugün çıkacaktı diye hatırlıyorumKızlar baya az bi regl dönemi geçiriyorum.Tuvalete gittiğimde biraz daha fazla ama onun dışında çok çok az
Ablaaa tahlil sonucunu kontrol etmişmiydin ???Kızlar baya az bi regl dönemi geçiriyorum.Tuvalete gittiğimde biraz daha fazla ama onun dışında çok çok az
Evet canım çıktı Beta-hCG <0.1 U/L 0 - 5 ECLIA yazıyor.Senin sonucun çıkmış mıydı canım, sanki bugün çıkacaktı diye hatırlıyorum
Evet kuzum Beta-hCG <0.1 U/L 0 - 5 ECLIA zaten negatifAblaaa tahlil sonucunu kontrol etmişmiydin ???
Çok garip yaaa. Bende hepimiz sen yarın doktora gittikten sonra rahatlicAz ablam. Çnki hem gecikti hem normalden az oluyormuşsun hemde hcg negatif. Yarın bizi bilgilendirmeyi unutma ablam. Herşeyin hayırlısını versin rabbim inşallahEvet kuzum Beta-hCG <0.1 U/L 0 - 5 ECLIA zaten negatif
Ay napsın ya hevesiniz kırılmasın istiyor demek ki. Her şey güzel olacak kuzum benim.Kesin dönüş ne zamandı?Ballişler ben benim adama söyledim oda baktı teste gördü çizgiyi. Bide benim geçen ayki gecikmeyi de sonradan anladım ben onun neden öyle olduğunu bilmiyordum. Telefonum Normal döngüye göre hesapladigindan geç adet oldum sanmistim. Halbuki tahmini ovu uzerine +14 yapinca normal tarihimde oldum. Ben geciktim sanmistim döngüye göre fakat doğru olmuşum. Neyse bunu da anlattım kocise çnki geçen ayda bi kaç gün geçmişti dedi. Sonra oda birazcık yüzü güldü. Sonra da sen bu teste bakıp kendini umitlendirme cuma ya kadar bekleyelim o gün test alim tekrar yap dedi. Sonra da dikkat et ama kendine didi. Aslnda oda mutlu oldu da çok umutlanmak istemiyor. O yüzden cumaya kadar bekliycem ablalar bu gecikme normal diil. Tahmini ovu ye +14 koyup hesapladım pazartesi olmam gerekiyordu gerçekten de Birde söyle bir karar aldım ailelerimizde dahil Turkiyeye izne gidene kadar eğer varsa kimseye soylemicem
aaa bak iyi ki sormuşum, o zaman ben yanlış başladım
2. defa ve sonrakilerde yapılırken adete 10 gün kala başlayıp 10 gün yapacaktım yanlış mı yani anlamadım?? badenzi sen nasıl biliyorsun canım?
çikolata kisti için bir daha yapayım dedim 2. defa yapılırken bu kez adete 10 gün kala başlayın denmiyor muydu, yanlış mı hatılıyorum?
Kızlar baya az bi regl dönemi geçiriyorum.Tuvalete gittiğimde biraz daha fazla ama onun dışında çok çok az
Gariplik benim işim kuzumYarın görcez artıkÇok garip yaaa. Bende hepimiz sen yarın doktora gittikten sonra rahatlicAz ablam. Çnki hem gecikti hem normalden az oluyormuşsun hemde hcg negatif. Yarın bizi bilgilendirmeyi unutma ablam. Herşeyin hayırlısını versin rabbim inşallah
Kesin dönüş 2020 haziran felan sanırm ama martta izne gidiyoruz. Aynen ablam sonrasında üzülmek istemiyor yavrucağım. Bakalım hayırlısını versin inşallah rabbimAy napsın ya hevesiniz kırılmasın istiyor demek ki. Her şey güzel olacak kuzum benim.Kesin dönüş ne zamandı?
Sonuç çıktı netten baktım ama yarın doktora gösterebilcem canım.kuzum senin tahlil sonuçları ne oldu peki
Ay o zaman göbüşte azıcık çıkar dimi iyi sürpriz olur:)Kesin dönüş 2020 haziran felan sanırm ama martta izne gidiyoruz. Aynen ablam sonrasında üzülmek istemiyor yavrucağım. Bakalım hayırlısını versin inşallah rabbim
Yaa çok şekersin hadi bakalım güzel haberler olsun inşallah ablaGARİPLİK BE
Gariplik benim işim kuzumYarın görcez artık
Galiba öyle olur abla. Onlar öncesinde kilo aldım felan sansınlar zayıfım diye hepsi kızıyo zaten bana. Sonra da bi sürprizle açıklarız diye dúsünüyorumAy o zaman göbüşte azıcık çıkar dimi iyi sürpriz olur:)
Ay çok heyecanlı ve güzel bir sürprizGaliba öyle olur abla. Onlar öncesinde kilo aldım felan sansınlar zayıfım diye hepsi kızıyo zaten bana. Sonra da bi sürprizle açıklarız diye dúsünüyorum
Sonuç çıktı netten baktım ama yarın doktora gösterebilcem canım.
Beta-hCG <0.1 U/L 0 - 5 ECLIA negatif zaten.Kan değerlerim içinde doktor ne diyecek bakalım.
Evet bencede ablam çok güzel olcak. Inşallah yavrucağım var iseAy çok heyecanlı ve güzel bir sürpriz
Kızlar baya az bi regl dönemi geçiriyorum.Tuvalete gittiğimde biraz daha fazla ama onun dışında çok çok az
Ballişler ben benim adama söyledim oda baktı teste gördü çizgiyi. Bide benim geçen ayki gecikmeyi de sonradan anladım ben onun neden öyle olduğunu bilmiyordum. Telefonum Normal döngüye göre hesapladigindan geç adet oldum sanmistim. Halbuki tahmini ovu uzerine +14 yapinca normal tarihimde oldum. Ben geciktim sanmistim döngüye göre fakat doğru olmuşum. Neyse bunu da anlattım kocise çnki geçen ayda bi kaç gün geçmişti dedi. Sonra oda birazcık yüzü güldü. Sonra da sen bu teste bakıp kendini umitlendirme cuma ya kadar bekleyelim o gün test alim tekrar yap dedi. Sonra da dikkat et ama kendine didi. Aslnda oda mutlu oldu da çok umutlanmak istemiyor. O yüzden cumaya kadar bekliycem ablalar bu gecikme normal diil. Tahmini ovu ye +14 koyup hesapladım pazartesi olmam gerekiyordu gerçekten de Birde söyle bir karar aldım ailelerimizde dahil Turkiyeye izne gidene kadar eğer varsa kimseye soylemicem