Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu çok güzel demek ki adetlerin düzenli bir tek bu ay gecikmen var.Bu kadar belirti silik çizgi yaşadıkların tesadüfü olması çok düşük ihtimal. Allah bilir ama bence kuzun çoktan geldi annesinin göbüşüne :anneadayı:

Aldığınız karar da çok mantıklı canım martta geldiklerinde çok güzel sürpriz olur onlar için hem sizinde kafanız daha rahat olur. :KK200:

Kuzum ballı tarçınlı çörek otlu bi bebişimiz oldu galiba kızzz :KK200::emir_bebek::emir_bebek:
Evet ablam ben gecen ayki gecikmeden de suphelenip 2 testimi heba etmistim. Halbuki ovu +14 varmis onu da gec ogrendim. Yani gayet duzenli adet oluyorum aslnda. Allahım inşallah inşallah yarabbim :KK200:
Yaa ben sana diyorum işte eğer hamileysem bunun vesilesi sensin inan kiii. Yaa iyiki varsın çok seviyorum seniii:KK200:

Evet ablam ben gecen ayki gecikmeden de suphelenip 2 testimi heba etmistim. Halbuki ovu +14 varmis onu da gec ogrendim. Yani gayet duzenli adet oluyorum aslnda. Allahım inşallah inşallah yarabbim :KK200:
Yaa ben sana diyorum işte eğer hamileysem bunun vesilesi sensin inan kiii. Yaa iyiki varsın çok seviyorum seniii:KK200:

Oyy kuzum benim yerim senin. Nasip olduysa önce Allah'ın izniyle oldu. Ama beni vesile kıldıysa ne mutlu bana o kadar sevinirim ki. Bende seni çok seviyorum cansın sende.

Hadi sen tescille bal kürümüzü bizde sırayla yaparız bunu da . Ben bu ay yapacaktım tam o sırda şehir dışına çıktık kaldı kür. Ama olurda adet olursam bu ay bende hemen başlıcam bal kürüne

Kuzum yarın doktora gidince anlarsın durumu. Adetin belkide yarın falan iyice sökülecek. Benim 3 aydır ilk gün leke geliyor sonra bütün gün bişey yok 2.gün lekelenme biraz artıyor 3.gün başlıyor sökülmeye belki seninde sökülür kuzum dur bakalım.
Alışkın olduğum şeylerin dışında olduğu için tuhafıma gitti ama keşfederim bunuda neler olacak:)

Oyy kuzum benim yerim senin. Nasip olduysa önce Allah'ın izniyle oldu. Ama beni vesile kıldıysa ne mutlu bana o kadar sevinirim ki. Bende seni çok seviyorum cansın sende.

Hadi sen tescille bal kürümüzü bizde sırayla yaparız bunu da . Ben bu ay yapacaktım tam o sırda şehir dışına çıktık kaldı kür. Ama olurda adet olursam bu ay bende hemen başlıcam bal kürüne
Tabiki rabbimin izniyle ama seninde verilenle ablam benim :KK200:
Ben varya tarçini hiç sevmem sadece sahlep üzerine oda çok az kullanırım. Ona rağmen zorla da olsa aksatmadan yedim. Ufuk'un ileri hareketli problemi var demiştim zaten ona da 2 aydr keçiboynuzu pekmezi kullanıyordum. Bu ay hem keçiboynuzu pekmezi hemde benim o ballı tarçınlı çörekotlu karışımdan sanırım bu sefer olduuu:KK200::KK200:

bende haftaya çarşamba gidicem inşallah görürüm bebişimi :dua: inşallah sağlıklı bir gebeliktir 6.hafta+1 olmuş oluyor doktora göre ama aslıda 1 aylık :KK48: bnu da öğrenmiş oldum
Yaaa çok güzelll.. Ben hemen görmek ve tahlil yaptırarak kesinlestirmek istiyorum sanırım. Öncesinde bi test daha yapalım bakalım. Inşallah bu sefer kesin pozitif görürüm :KK200:
Senin beybi büyüyor masallahhh:KK200:

Canım düşük yapar diyen de var yapmaz diyende. İlaçlar nasıl zararlıysa hamilelikte bitkisel kürlerde öyle zararlı. Nasıl gebe kalırım endişesiyle ilaç kullanmıyorsak bunu da yapmamalısın. Kürün normal uygulanışı zaten adet bittikten 2-7 gün sonra başlıyorsun. Senin gibi adetleri belirsiz olanlar beklemeden başlayabilir ama hamile kalma ihtimalini göze alırsak ya kürü yapma yada kürü yapman gerekiyorsa kürü yap ve o ay adetini görene kadar korun. Böylece işi garantilemiş olursun.
Tamam tatlim ben birakayim ozaman sogan suyunu tesekkur ederim

Tabiki rabbimin izniyle ama seninde verilenle ablam benim :KK200:
Ben varya tarçini hiç sevmem sadece sahlep üzerine oda çok az kullanırım. Ona rağmen zorla da olsa aksatmadan yedim. Ufuk'un ileri hareketli problemi var demiştim zaten ona da 2 aydr keçiboynuzu pekmezi kullanıyordum. Bu ay hem keçiboynuzu pekmezi hemde benim o ballı tarçınlı çörekotlu karışımdan sanırım bu sefer olduuu:KK200::KK200:

İnşallah kuzum inşallah şifa olmuştur size nasip olmuştur yavrunuz :dua::dua::dua::dua::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yaaa çok güzelll.. Ben hemen görmek ve tahlil yaptırarak kesinlestirmek istiyorum sanırım. Öncesinde bi test daha yapalım bakalım. Inşallah bu sefer kesin pozitif görürüm :KK200:
Senin beybi büyüyor masallahhh:KK200:

kese 5 haftalık gözüküyormuş yaa zaten ben sitrese girmiyim diye 6 da bekledim bebeği de görsüün die

yaaaa kızlar öğleden sonra n’oldu biliyor musunuz?
toplantı öncesi genel müdürümüzün asistanının yanına gittim beni görür görmez junes sen hamile misin dedi bana, ben şok:KK57:
hemen toparladım ama aşkolsun ne yani kilo mu almışım onu mu demek istiyorsun dedim o da güldü filan ne bilim yaaa ofiste bu ara çok hamile var ya dedi felan
ayy bunu bana bi hafta içinde kızımdan sonra söyleyen 2. kişi oldu noluyoz yaa:KK70::KK70:

bende haftaya çarşamba gidicem inşallah görürüm bebişimi :dua: inşallah sağlıklı bir gebeliktir 6.hafta+1 olmuş oluyor doktora göre ama aslıda 1 aylık :KK48: bnu da öğrenmiş oldum

İnşallah göreceksin kuzum. :dua: Kalp atışını belki duyamazsın ama ultrasonda görebilirsin de. Ama her ihtimale karşı sen morelini yüksek tut bazen ultrason cihazının kalitesine göre 6 hafta da bebeği göremiyorlar hatta aynı gün başka hastane başka cihazda görenler bile oluyor. O yüzden göremezsen bile endişeye kapılma canım. Kalbin ferah için rahat olsun canım stresin inan hiç bir şeye faydası yok .

yaaaa kızlar öğleden sonra n’oldu biliyor musunuz?
toplantı öncesi genel müdürümüzün asistanının yanına gittim beni görür görmez junes sen hamile misin dedi bana, ben şok:KK57:
hemen toparladım ama aşkolsun ne yani kilo mu almışım onu mu demek istiyorsun dedim o da güldü filan ne bilim yaaa ofiste bu ara çok hamile var ya dedi felan
ayy bunu bana bi hafta içinde kızımdan sonra söyleyen 2. kişi oldu noluyoz yaa:KK70::KK70:

ayyy hadi inşallah canım :dua::dua: kim bilir belki de onların hisleri çıkacak :KK200:

X