Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize günaydın yavrular, geri sayımlarımızın devam ettiği şu günlerde benim bat'a son 3 :) Hafif bil bel ağrısı var yine bende ,şuan geçiyor gibi ve bu bel ağrıları ara ara oluyor 1 saat falan sürüyor, bel dediğim de kuyruk sokumuna yakın bir bölge

Hepinize günaydın yavrular, geri sayımlarımızın devam ettiği şu günlerde benim bat'a son 3 :) Hafif bil bel ağrısı var yine bende ,şuan geçiyor gibi ve bu bel ağrıları ara ara oluyor 1 saat falan sürüyor, bel dediğim de kuyruk sokumuna yakın bir bölge
Hadi inşallah güzel haberin müjdecisidir bu ağrılar:KK200:

kızlar bende doktora gitcem ya hormon testide yapacak.Ama ben hep aç gidiyordum bugün unuttum ve tıka basa kahvaltı yaptım :KK43:

kızlar bende doktora gitcem ya hormon testide yapacak.Ama ben hep aç gidiyordum bugün unuttum ve tıka basa kahvaltı yaptım :KK43:
benim bildiğin aç olmalıydın, hatta bazı hormonların değerleri için en erken saatlerde kan vermen gerekiyor hormonun en yoğun olduğu saatlerde gibi..
doktorun asistanına sor bi.

benim bildiğin aç olmalıydın, hatta bazı hormonların değerleri için en erken saatlerde kan vermen gerekiyor hormonun en yoğun olduğu saatlerde gibi..
doktorun asistanına sor bi.
Bence de aç olmak gerekiyor hep öyle gittim.Nasıl oldu da unuttum ben onu ya :KK43:Ama artık çok geç zaten gidicem ya ultrason çekecek olduğu kadar napiim.

gayet güzel gidiyor canım, seninde saçın yağlanıyor mu badenzi?
ben bugün saçımla kavgalıyım, Salı akşamı duş aldım hemen bugün dipleri yağlı gibi, ama aynı zamanda kupkuru, şekil almıyor, sönük sönük duruyo
normalde 3 hatta 4. gün yağlanırdı
bu ara bende de çok kötü bel ağrısı var özellikle bu sabah dediğin gibi belki 1 saat sürmüştür
ama ben soğan kürü yapıyorum ya ondan mı acaba, bugün kürde 3. günüm

gayet güzel gidiyor canım, seninde saçın yağlanıyor mu badenzi?
ben bugün saçımla kavgalıyım, Salı akşamı duş aldım hemen bugün dipleri yağlı gibi, ama aynı zamanda kupkuru, şekil almıyor, sönük sönük duruyo
normalde 3 hatta 4. gün yağlanırdı
bu ara bende de çok kötü bel ağrısı var özellikle bu sabah dediğin gibi belki 1 saat sürmüştür
ama ben soğan kürü yapıyorum ya ondan mı acaba, bugün kürde 3. günüm
Valla kuzu benim normalde de saçım ve cildim yağlıdır o yüzden ayır edemiyorum ama bu durum gebelik belirtilerinden biri araştırdığım kadarıyla:) Bir de ben bu ay soğan kürü yapmadım ama senin gibi adete 8-10 gün kala da bel ağrım olmuştu , kürle ilgisi olduğunu sanmıyorum :)

Günaydın canım :KK36:
Hadi inşallah kuzum sıra sende. Bu yaşadıkların inşallah bebişe çıksın. Sırayı bozmadan gelsin bebişlerimiz :emir_bebek::emir_bebek:

Valla kuzu benim normalde de saçım ve cildim yağlıdır o yüzden ayır edemiyorum ama bu durum gebelik belirtilerinden biri araştırdığım kadarıyla:) Bir de ben bu ay soğan kürü yapmadım ama senin gibi adete 8-10 gün kala da bel ağrım olmuştu , kürle ilgisi olduğunu sanmıyorum :)
evet saç için bende öyle duydum ama belki kış mevsimi ya bere takıyorum sürekli ona yormak istiyorum:deli::olamaz:
ben soğan kürünü bırakmıcam bu şekilde adete 10 gün kala olacak haliyle devam edicem
dün akşam eşimle bu konuda baya beyin fırtınası yaptık, netten de araştırdık; ne olursa olsun mutlaka döllenme haftasına illa ki denk geliyor, hem olası gebelikte sağlıklı bebek olduğu müddetçe hiç bişey olmaz zaten bu mantıktan yola çıkarak tam gaz düzenli bi şekilde kürüme devam ediyorum
önceliğim zaten kistin erime içindi bende bırakmıcam:rapci:

Günaydın canım :KK36:
Hadi inşallah kuzum sıra sende. Bu yaşadıkların inşallah bebişe çıksın. Sırayı bozmadan gelsin bebişlerimiz :emir_bebek::emir_bebek:
İnşallah bebişkosu ya :KK200::anneadayı: Senin nasıl gidiyor esas sen anlat biraz da :) Bir de hepinize bir sorum daha var, sizce en hassas gebelik testi markası hangisi ? Cumartesi alayım diyorum da, bende al-bi marka test var ama çok uyduruk geliyor :KK70: Basiretim bağlandı almış bulundum :KK70:

Tamam o zaman canlar ben yanlış biliyormuşum benim de aklımda olsun
evet kuzu, doktorlar zaten hangi kan testi olursa olsun mutlaka aç tercih ediyorlar vücuda bi gıda girmeden bakılması daha uygun heralde, ben öyle zamanlarda su bile içmiyorum:KK70:

Hormon testinde açlık tokluk sıkıntı olmaz sanki, birşey demiş miydi doktorun canım aç gel falan diye
Prolaktin değeri için sanırım aç olmak gerekiyor.İlk gittiğimde o mu demişti ben mi okumuştum aç karnına olmak gerekiyor diye hatırlamıyorum.

evet saç için bende öyle duydum ama belki kış mevsimi ya bere takıyorum sürekli ona yormak istiyorum:deli::olamaz:
ben soğan kürünü bırakmıcam bu şekilde adete 10 gün kala olacak haliyle devam edicem
dün akşam eşimle bu konuda baya beyin fırtınası yaptık, netten de araştırdık; ne olursa olsun mutlaka döllenme haftasına illa ki denk geliyor, hem olası gebelikte sağlıklı bebek olduğu müddetçe hiç bişey olmaz zaten bu mantıktan yola çıkarak tam gaz düzenli bi şekilde kürüme devam ediyorum
önceliğim zaten kistin erime içindi bende bırakmıcam:rapci:
İnan ki ben de aynen senin gibi düşünüyorum, adet bittikten birkaç gün sonra yapsan da ovulasyona denk geliyor, yani dediğin gibi her türlü denk geliyor. Bir de sağlıklı bebiş oldu mu tutunuyor aynen, soğan kürü bende hep güzel hisler uyandırıyor yani ne bileyim diğer bitki çayları gibi aşırı söktürücü etkisi varmış gibi gelmiyor. İnşallah hamilesindir kuzucum :KK200::KK200::KK200:

X