Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh ohh iyi uyumuşsun sevindim. Bende hem uyuyakaldı bu kız dedim hemde acaba bişey mi oldu diye endişelendim. Sana dün oyalanacak bişeyler bul demiştim kuzum çok iyi bulmuşsun 2 kazan dolma haaa :KK47:

Ellerine sağlık kuzum. Bugeciken 3. günün geldi hayırlısyla bebişin :halay::halay::emir_bebek::emir_bebek:
Yaa bi yandan da ufuk çok istiyordu bugün dolmayı. Temizlik yaptık felan ondan sonra koyuldum dolmanın başına. Koca 2 kazan oy oy bitmedi ayy bi yandan da dizlerimin ağrısı öldürdü beni. Gece ölü gibi uyudum yaaa. Bide benim hiç göğüs agrım felan kalmadı sadece arada belim ağrıyor. Onun haricinde dizlerimin ağrısı mahvediyor Uykusuzluk yorgunluk var hep üzerimde. Yaa canımsın ablam iyiki tanıdım sizleri ne güzel burda harika bir aile kurduk. Bu çok ama çok güzel :KK200::KK200:

ayy süperrrr :halay::halay::halay: bu sakinliğimin nedeni ona çıkar inşallah :dua: çünkü gerçekten herşey batar bana normalde birkaç gün kala, kendimle bile kavga eder durumda gelirim :KK70: :KK70: ama insanlara belli etmemeye çalışırım, içten içe köpürürüm herşeye, herşey dediğime de bakma ipe sapa gelmez saçma sapan şeyler :KK70: yani ben de biliyorum ama elimde olmuyordu sinirlenmemek, bu ay işte bi sakinlik bir huşu var üzerimde :KK70: :KK70:

İnşallah ona çıksın kuzum.:dua: Senin o huşulu hallerini yerim ben :KK74: inşallah bebeğin sana huşu içinde gelsin bu ay bitanem :dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Yaa bi yandan da ufuk çok istiyordu bugün dolmayı. Temizlik yaptık felan ondan sonra koyuldum dolmanın başına. Koca 2 kazan oy oy bitmedi ayy bi yandan da dizlerimin ağrısı öldürdü beni. Gece ölü gibi uyudum yaaa. Bide benim hiç göğüs agrım felan kalmadı sadece arada belim ağrıyor. Onun haricinde dizlerimin ağrısı mahvediyor Uykusuzluk yorgunluk var hep üzerimde. Yaa canımsın ablam iyiki tanıdım sizleri ne güzel burda harika bir aile kurduk. Bu çok ama çok güzel :KK200::KK200:

oyy kuzum bugün dinlenme ver kendine. Göğüs ağrısı kayboluyor canım adet günü geçince. Benim her ay adetten 10 gün önce feci şekilde göğüslerim şişer ağrırdı. Hamile kaldığım ay normal ağrı oldu birazda dolgunluk ama günüm geçince indiler deli gibi ikide birde memeleri yokluyordum ama pos diye inmişlerdi. :KK70:

kızlar belki de bendeki rahatlama hormonlardan değil de siz varsınız diyedir kimbilir :) burda konuşarak çok rahatlıyoruz çünkü
Yok yok o hormon tam bir baş belası eğer sinirlenceksen bizim burda yazdığım en ufak birseye bile hakkı verebilirsin. Hani buraya yazmayıp içinden bile söyleyebilirsin tabi bu bir örnek. Bence iyi düşünelim iyi olsun ablacığım :KK200:

oyy kuzum bugün dinlenme ver kendine. Göğüs ağrısı kayboluyor canım adet günü geçince. Benim her ay adetten 10 gün önce feci şekilde göğüslerim şişer ağrırdı. Hamile kaldığım ay normal ağrı oldu birazda dolgunluk ama günüm geçince indiler deli gibi ikide birde memeleri yokluyordum ama pos diye inmişlerdi. :KK70:
Bende yokluyorum yaa agri varmi yumusak mi felan cok komigizz. Ahh ahhh ne hallere dustuk yavrucaklar cikin gelin artik annislerinizi bekletmeyin daha fazla :KK48::KK200:

kızlar belki de bendeki rahatlama hormonlardan değil de siz varsınız diyedir kimbilir :) burda konuşarak çok rahatlıyoruz çünkü

İkisininde buna sebep olmasını canı gönülden isteriz ama:anne:

Kızlar birbirimize iyi geldiğimiz doğru çok şükür çok güzel bir aile olduk burda. Ama hormonları yabana atmayın maalesef onlar bizi tek başımızayken bile yakalıyor ipe sapa gelmez şeylere tepki veriyoruz.

Bende yokluyorum yaa agri varmi yumusak mi felan cok komigizz. Ahh ahhh ne hallere dustuk yavrucaklar cikin gelin artik annislerinizi bekletmeyin daha fazla :KK48::KK200:

:halay::KK70::KK70:
valla çıkıp gelsinler kuzum değilse anneleri hunilerle Bakırköy ziyaretine gidecek belirtilerdi testlerdi kürlerdi yok vücut muayeneleri yok şırıngalar vs toptan bakırköyü kapatıcaz :KK70::KK70:

Yok yok o hormon tam bir baş belası eğer sinirlenceksen bizim burda yazdığım en ufak birseye bile hakkı verebilirsin. Hani buraya yazmayıp içinden bile söyleyebilirsin tabi bu bir örnek. Bence iyi düşünelim iyi olsun ablacığım :KK200:
Doğru diyorsun kuzum :KK200::KK200: ben annemi tapar derecesinde severim mesela, onun dedikleri bile batıyordu :KK70: manyak mıyım ben acaba diyordum sonra içimden ahahahahaha :KK70:

cennetkokulumm cennetkokulumm sen yine kendin yokluyormuşsun, ben kendimle sınırlı kalmayıp kocişe de yoklatıyorum :KK70: :KK70: nasıl büyük mü küçük mü dolgun mu falan diyorum, ee nolcak ki şimdi diyor garibim :KK70: :KK70:

ayy yok kızzzz :KK70::KK70: ona da yoklatıyorum arada varsa bi tuhaflık. Mememe de kist olduğu zaman Allah'ım deli gibi burda da bişey varmı burda varmı diye adam krize gircekti :KK70:

X