Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh şükür canım rahatlamana sevindim. İnşallah gitmiştir kist de. Zaten küçülmüştü bakarsın adetle falan da iyice gider. Senin o güzel enerjini yerim inşallah canım umutların boşa çıkmayacak :KK68:
Gitmiştir inşallah beni terk etmiştir :KK48:Hepimizin gönlünce olsun her şey canım benim.Allahın bize vereceği emanetlere pozitif düşünürek kavuşcaz inşallah:KK200:

Sorma yavrucum valla . Günaydınlar bu arada :21: Ben de sabah ilk idrarda belirgin tortular gördüm bir de üzerinde bir tabaka oluştu, sonra baktım, aman yeaaa dedim kendi kendime :KK70: bata 4 günüm kaldı zaten :) 2 tane testim de var ama hala ısrarla yapmıyorum :)
Bende yapma abla heycan olsun :KK48::KK200:

İnşallah kuzum hepimiz için en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli olsun :dua:

Kuzum önemli olan belirtiler zaten her ay olanın dışında olan belirtiler ben onlara inanıyorum. Herkes kendini iyi bilir. Önceki aylara göre farklı giden bişeyler varsa bilki ışığa çok yaklaşmışız demek :halay:
bakalım bu ayı merak ediyorum bende nasıl sonuçlanacak, her ay da maşallah benim merakımı arttıracak bişey çıkıyor sağolsun
mutlaka değişik bişeyle karşılaşıyorum ve hemen kafamda acaba mı oluyo işte:KK58:

Canımmm günaydın.Evet Şu an o kadar rahatladım ki bir an önce işlemler ne ona bakalım bizde.İnş o minik kistte gitmiştir ve bir an önce çatlatma yaparız :KK16:İçimde bir umut var zaten acayip güzel hissediyorum.Enerjiniz sayesinde.:KK200:
Burası umut yuvamız hep beraber üstesinden gelcez inşallah bununda abla:KK200:

Canım düşük yapar diyen de var yapmaz diyende. İlaçlar nasıl zararlıysa hamilelikte bitkisel kürlerde öyle zararlı. Nasıl gebe kalırım endişesiyle ilaç kullanmıyorsak bunu da yapmamalısın. Kürün normal uygulanışı zaten adet bittikten 2-7 gün sonra başlıyorsun. Senin gibi adetleri belirsiz olanlar beklemeden başlayabilir ama hamile kalma ihtimalini göze alırsak ya kürü yapma yada kürü yapman gerekiyorsa kürü yap ve o ay adetini görene kadar korun. Böylece işi garantilemiş olursun.
canım benimde aklımda soru işareti oldu şimdi
ben başladım 2. defa yapmaya ama malum 2. defa için de adetten 10 gün önce başlayın deniyor nasıl olacak ki her iki türlüsünde de mutlaka ovulasyon ve sonrasına mutlaka denk geliyor yani:KK43:
hamilelik varsa nolcak peki vicdan azabından ölürüm:KK43:

Gitmiştir inşallah beni terk etmiştir :KK48:Hepimizin gönlünce olsun her şey canım benim.Allahın bize vereceği emanetlere pozitif düşünürek kavuşcaz inşallah:KK200:

Terketmiştir kuzum endişelenme bende de vardı 2 cm civarı olmuştu en son doktorlar önemsemiyor ufak olanları.
Hadi bakalım kuzum pozitif düşüncelerle pozitif sonuçlar alırız inşallah :dua::KK200:

çok iyi denk gelmiş cidden, hadi hayırlı olur inşallah
ama bence senin stres kaynaklı gecikme oldu, kötü bişeye yorma sakın
Sanırım stresten oldu dediğin gibi.Neyin üzerine çok düşersem aksilik oluyor.Geç olsun güç olmasın Rabbim sağlık versin de.Hep birlikte ulaşacağız meleklerimize:emir_bebek:

Ohh canım çok şükür geceden beri sesin çıkmayınca korktum maşallah size :nazar::nazar::nazar:

:KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
Vücudumun her yeri kırılıyor abla resmen uyuya kalmışım sabah kalkamadım. Bide o kadar şeyin üzerine kocaaa 2 kazan dolma yaptım. Ellerim ağrıyor heralde bol bol dolma oymaktan:KK48::KK48: Yaa seviyorum seni :KK200:

Sanırım stresten oldu dediğin gibi.Neyin üzerine çok düşersem aksilik oluyor.Geç olsun güç olmasın Rabbim sağlık versin de.Hep birlikte ulaşacağız meleklerimize:emir_bebek:
bende çok stres yaparım, dualarla ferahlat yüreğini:dua:
her şer de bir hayır vardır, olanda olmayan da herşeye bin şükür.!

Günaydın kuzum. Senin belirtilerinde güzel canım inşallah hakkında hayırlısıyla bu ay vuslata erersin :emir_bebek::emir_bebek:

Cuma mübarek gün bi test yapsan mı kuzum yoksa beklermisin bata kadar
İnşallah kuzum amin :dua::dua: Aslında neden yapmadın biliyor musun canım, benim bir öncekinde de tam bat gününde bile silik çıkmıştı, öncesinde hiç çıkmaz heralde diye düşündüğümden bekleyeyim dedim

begonya_ begonya_ sen ismini mi değiştirdin canım sanki sonunda rakam vardı, bu arada adet olman da iyi olmuş en azından için rahatca başlayabilirsin tedavine tertemiz, hayırlısı olsun inşallah şifa olsun

kuşum heyecandan daha çok olumsuz çıkarsa acaba bu sefer kaç saat ağlarım diye düşünüyorum ahahahaha :KK70:DDDDD
Ama bak lütfen bu sefer ağlamak yok. Bende kendime söz verdim. Şuan beybi yoksa aglamicam uzulmicem. Bak ne güzel siz hepiniz bana o kadar iyi geliyorsunuz ki vallahi uzulmeyi unuttum sayenizde. Rabbim hepinizden razı olsun. Vee hepimizin o güzel duası tez zamnda kabul olsun. O yüzden üzülmek ağlamak yok lütfen :KK200::KK200:

X