Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vee başıma çok kötü birşey geldi evi zehirlemiştik eşim de biraz bekle temizlik yapma kalsın zehir dedi. Zaten burayı ev gibi kullanmıyoruz otel olduğu için evde terlikle felan geziyoruz hep. Işte temizliği de beraber yapalım demişti. Bi kaç saat önce temizledik bende en son banyoda viledayi yıkarken ayağım kaydı düşmeyeyim derken dirseklerim ve dizimin üzerine banyoda yere düştüm. Olacak işmiydi şimdi bu yaaa:KK61:

Vee başıma çok kötü birşey geldi evi zehirlemiştik eşim de biraz bekle temizlik yapma kalsın zehir dedi. Zaten burayı ev gibi kullanmıyoruz otel olduğu için evde terlikle felan geziyoruz hep. Işte temizliği de beraber yapalım demişti. Bi kaç saat önce temizledik bende en son banyoda viledayi yıkarken ayağım kaydı düşmeyeyim derken dirseklerim ve dizimin üzerine banyoda yere düştüm. Olacak işmiydi şimdi bu yaaa:KK61:
Ayy canım cok gecmis olsun.. umarim bisey olmamıştır sen hamilemisin kesin mi ben cok fazla girmedigim icin kaçırıyorum kusura bakma eger hamileysen minigin nasibi varsa gelecektir hersey Allahtan..

canım geçmiş olsun, Allah korumuş
korkma hemen, yüksek bi yerden mi düştün anlamadım tam olarak? dua oku kuzum, Allah korusun sizi, istersen bi doktora gitsen? eşine söylememiş miydin?

Ayy canım cok gecmis olsun.. umarim bisey olmamıştır sen hamilemisin kesin mi ben cok fazla girmedigim icin kaçırıyorum kusura bakma eger hamileysen minigin nasibi varsa gelecektir hersey Allahtan..
Bugun test yaptım abla pazartesiydi bat olmadım hala bugün ki testte de ilk 5 dk da ikinci çizgiyi silik bir şekilde gördüm bi kaç gün daha bekliycem. Belli diil ama işte korktum yine de. Dediğin gibi varsa kısmeti herşeye rağmen gelir:KK200:

canım geçmiş olsun, Allah korumuş
korkma hemen, yüksek bi yerden mi düştün anlamadım tam olarak? dua oku kuzum, Allah korusun sizi, istersen bi doktora gitsen? eşine söylememiş miydin?
Sağol ablam. Yok söylemedim yarın söylicem tabi yarın da adet olmazsam ona göre kan tahlili vereyim diye dúsünüyorum. Normal banyoda vileda 'yı yıkayıp temizlerken ayağım kaydı düşmeyeyim diye biyerlere tutunmaya çalışırken daha kötü düştüm zaten dizlerim dirseklerim ağrıyor sağ dizim morardı hatta. Umarım varsa birşey olmamıştır inşallah

Hiiii kuzum bişeyin yok dimi? Cok geçmiş olsun dikkat etmen lazım kendine

aneeeee kız benimde öyle, aynı birebir özel sağlık sigorta koşullarımız, benimde böyle canım
hala limitlerimi kullanıyorum yenilenmesine var daha benimde bi kaç ay umarım yettiririz:deli:
Su an itibariyle regl oldum.Persembe gunu olan randevum boşa gitmeyecek Allahtan:))) Onemli bu muayene haklari anlarsın beni:))

Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum. Dün doktora gittim. Mantar enfeksiyonu olmuş bunun için fitil yazdı bana. Bizde bu ay degerlendiriyorduk ama şimdi bu ilacı kullandığım için değerlendirme yapmam uygun olmaz dimi.

Hem enfeksiyon varken Allah korusun olsa bile düşük riski oluyormuş. Bu ay çok umitliydim aslinda :KK43: tutunacak bebiş denk gelicek diye.

Ben yine de bu ayı es geciyim dimi ?

Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum. Dün doktora gittim. Mantar enfeksiyonu olmuş bunun için fitil yazdı bana. Bizde bu ay degerlendiriyorduk ama şimdi bu ilacı kullandığım için değerlendirme yapmam uygun olmaz dimi.

Hem enfeksiyon varken Allah korusun olsa bile düşük riski oluyormuş. Bu ay çok umitliydim aslinda :KK43: tutunacak bebiş denk gelicek diye.

Ben yine de bu ayı es geciyim dimi ?
Fitil bittikten sonra hala yumurtlama için yüksek günlerde isen eger bence degerlendir. Fitil bittikten sonra sknti olmaz. Ama fitilini bitirmeden ara verme çnki O anlık fayda görsen de sonra yine nuks ediyor mantar. Bende fitil hap ve krem kullanmıştım ordan biliyorum. Çok geçmiş olsun

Ya tamam korkma kuzum rabbim korur bebişini kanama leke falan olmadı dimi

Kızlar size bisey sorabilirmiyim bende pko war duzenleyici kullanarak adet goruyorum rahim filminden sonra 3 ay tedavi hap hic bir sey kullanmamayi dusundum hapi birakinca adet olmadim sogan kurunu uyguluyorum fakat nezaman yumurtlamam oldugunu bilmedigim icin cok tereddutluyum hamile kalirsam sogan suyu dusuk yaptirir mi ki

Yok canımsın hiç birşey gelmedi. Sadece dizlerimin ağrısı beni mahfediyor şmdi eşim ağrı kesici krem vardı sağolsun onunla masaj yapıyor. Sağol canım benim :KK200:

Kuzum çok geçmiş olsun. Neyse ki kanama leke olmamış Allah ikinizi de korusun inşallah canım. :dua::nazar::nazar:

Durumundan haberdar et bizi canım :KK200:

hmm, bende artık hiç bişeyden emin olamıyorum:KK43::KK43:
hele ekim ayında o kadar güzel ve farklı belirtiler vardı ki bende burda kk’da bahsettiğimde hamileler aynıları bizde de var demişlerdi o derece ama onlar hamileydi ben değildim işte, çok yanıltıcı oluyo yaaa
bende de şöyle yumurtlama zamanından hemen 1-2 gün sonra göğüs hassasiyeti ve birazcıkta dolgunluk oldu hala da devam ediyor dokunamayacak kadar acıyor, bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yine yumurtlamadan sonra nerdeyse her akşam oluyor ama öyle uzun uzun süreli değil bu ağrılar ama hissettiren cinsten, sonra pazardan beri de sol kasığımda daha çok oluyor batma seğirme, iğne batması gibi, sonra bugünde özellikle vajinanın üst kısmında iğne batmaları gibi sızlamar oldu, çok nadiren baş ağrım oluyor sızlıyor böyle, sonra sürekli bişeyler yiyesim var tıka basa yiyiyorum bildiğin
ama henüz yumurtlama dönemi bittiği için çok eminin ki gebelik değil kesinlikle bunlar!!
Ama kuzu işte böyle yazdığında karşıdan okuyunca da hamilesin gibi duruyor :KK200: Kız inşallah vardır valla :dua::dua:

Kızlar size bisey sorabilirmiyim bende pko war duzenleyici kullanarak adet goruyorum rahim filminden sonra 3 ay tedavi hap hic bir sey kullanmamayi dusundum hapi birakinca adet olmadim sogan kurunu uyguluyorum fakat nezaman yumurtlamam oldugunu bilmedigim icin cok tereddutluyum hamile kalirsam sogan suyu dusuk yaptirir mi ki

Canım düşük yapar diyen de var yapmaz diyende. İlaçlar nasıl zararlıysa hamilelikte bitkisel kürlerde öyle zararlı. Nasıl gebe kalırım endişesiyle ilaç kullanmıyorsak bunu da yapmamalısın. Kürün normal uygulanışı zaten adet bittikten 2-7 gün sonra başlıyorsun. Senin gibi adetleri belirsiz olanlar beklemeden başlayabilir ama hamile kalma ihtimalini göze alırsak ya kürü yapma yada kürü yapman gerekiyorsa kürü yap ve o ay adetini görene kadar korun. Böylece işi garantilemiş olursun.

X