- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
Harikasın o zamn çok güzel haberler bekliyoruz ablam senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın o zamn çok güzel haberler bekliyoruz ablam senden
canım benimde aklımda soru işareti oldu şimdi
ben başladım 2. defa yapmaya ama malum 2. defa için de adetten 10 gün önce başlayın deniyor nasıl olacak ki her iki türlüsünde de mutlaka ovulasyon ve sonrasına mutlaka denk geliyor yani
hamilelik varsa nolcak peki vicdan azabından ölürüm
Evet canım rakamları kaldırdım:) Valla sorma bi rahatlama geldi bana 6gün gecikince şişkinlik,sinir.stres üclüsü yakamdaydı Amin canım benimbegonya_ sen ismini mi değiştirdin canım sanki sonunda rakam vardı, bu arada adet olman da iyi olmuş en azından için rahatca başlayabilirsin tedavine tertemiz, hayırlısı olsun inşallah şifa olsun
Senin var artık bebişin canım benim hayırlısıyla biz sana tescilli hamiş gözüyle bakıyoruz artık Yazayım mı seni de ilk sayfadaki listeye ? :) biraz bozuluyorum üzülüyorum ama sonra hayırlısı böyleymiş deyip teskin ediyorum kendimi, olmuyorsa da vardır Rabbimin bir bildiği diyorumAma bak lütfen bu sefer ağlamak yok. Bende kendime söz verdim. Şuan beybi yoksa aglamicam uzulmicem. Bak ne güzel siz hepiniz bana o kadar iyi geliyorsunuz ki vallahi uzulmeyi unuttum sayenizde. Rabbim hepinizden razı olsun. Vee hepimizin o güzel duası tez zamnda kabul olsun. O yüzden üzülmek ağlamak yok lütfen
Ayyy ben çıldırırım resmen olur olmadık şeylere kızarım yarım saat sonra düşünürüm ben şmdi niye kızdım bu adama diye. Bende bu ay o kadar akıllıyım ki hic birşeye kızmadım aksine gayet anlayisliyimKızlar siz de normalde adete yakın çok sinirli olur musunuz? ben normalde hep bata bir hafta kala falan çok sinirli olurum ama bu ay evliye gibiyim neden acaba
Kızlar siz de normalde adete yakın çok sinirli olur musunuz? ben normalde hep bata bir hafta kala falan çok sinirli olurum ama bu ay evliye gibiyim neden acaba
Bata 2 3 gün kala sinirli olurum.Herkes sinirime dokunur .Bat günü kendimi beğenmem ve saçlarım asla şekle girmez olacağımı anlarım(sadece bu ay yanıldım)Bide mide bulantım olur.Benim belirtiler bunlar.Kızlar siz de normalde adete yakın çok sinirli olur musunuz? ben normalde hep bata bir hafta kala falan çok sinirli olurum ama bu ay evliye gibiyim neden acaba
ohh maşallah kuzuma ama hamişliği öğrenmeden önce mi bu bahsettiğin? :)Ayyy ben çıldırırım resmen olur olmadık şeylere kızarım yarım saat sonra düşünürüm ben şmdi niye kızdım bu adama diye. Bende bu ay o kadar akıllıyım ki hic birşeye kızmadım aksine gayet anlayisliyim
Ben kesinlestirmeden hala inanmiyorum ablam yaa. Bi kesinlessin oyle yaz benceSenin var artık bebişin canım benim hayırlısıyla biz sana tescilli hamiş gözüyle bakıyoruz artık Yazayım mı seni de ilk sayfadaki listeye ? :) biraz bozuluyorum üzülüyorum ama sonra hayırlısı böyleymiş deyip teskin ediyorum kendimi, olmuyorsa da vardır Rabbimin bir bildiği diyorum
bakalım bu ayı merak ediyorum bende nasıl sonuçlanacak, her ay da maşallah benim merakımı arttıracak bişey çıkıyor sağolsun
mutlaka değişik bişeyle karşılaşıyorum ve hemen kafamda acaba mı oluyo işte
ayy süperrrr bu sakinliğimin nedeni ona çıkar inşallah çünkü gerçekten herşey batar bana normalde birkaç gün kala, kendimle bile kavga eder durumda gelirim ama insanlara belli etmemeye çalışırım, içten içe köpürürüm herşeye, herşey dediğime de bakma ipe sapa gelmez saçma sapan şeyler yani ben de biliyorum ama elimde olmuyordu sinirlenmemek, bu ay işte bi sakinlik bir huşu var üzerimdeOyyy hemde nasıl berbat oluyorum inan ben kendimi bile çekemiyorum o sıralarda bi sinirli bi karamsar üff de üff .
Ammmmmaaa kuzucum bende hamile olduğum ay gayet relaxtım sinir falan yoktu. Zaten hormonal bi durum olunca bu adet öncesi sendromlar sanırım hamilelik hormonları devreye girince pasif oluyor en azından bende öyle oldu
Evet abla bu ay bat öncesi tarihi ve hala çok çok sakinim acayip rahatım nerden geliyor bu rahatlıkohh maşallah kuzuma ama hamişliği öğrenmeden önce mi bu bahsettiğin? :)
Vücudumun her yeri kırılıyor abla resmen uyuya kalmışım sabah kalkamadım. Bide o kadar şeyin üzerine kocaaa 2 kazan dolma yaptım. Ellerim ağrıyor heralde bol bol dolma oymaktan Yaa seviyorum seni
Tamam bitanem sen nasıl istersen o yüzden yazmak için senin onayını bekledim, Rabbim nazarlardan korusun seni de ISTANBULLUGELINN imizi deBen kesinlestirmeden hala inanmiyorum ablam yaa. Bi kesinlessin oyle yaz bence
Uzulmicez hiç birimiz bu ay rabbimin takdiri dicez. O yüzden burda birbirimize destek olmaya devam etcez. Ben her zman her şekilde hepinizin yanında olmaya gayret ederim elimden geldiğince yeterki mutlu olmayı bilelim
İnşallah kuzum amin Aslında neden yapmadın biliyor musun canım, benim bir öncekinde de tam bat gününde bile silik çıkmıştı, öncesinde hiç çıkmaz heralde diye düşündüğümden bekleyeyim dedim
Ayyy allahım inşallah insallaaaaahhhhayy süperrrr bu sakinliğimin nedeni ona çıkar inşallah çünkü gerçekten herşey batar bana normalde birkaç gün kala, kendimle bile kavga eder durumda gelirim ama insanlara belli etmemeye çalışırım, içten içe köpürürüm herşeye, herşey dediğime de bakma ipe sapa gelmez saçma sapan şeyler yani ben de biliyorum ama elimde olmuyordu sinirlenmemek, bu ay işte bi sakinlik bir huşu var üzerimde
cennetkokulumm 'un dediği gibi bizi sinir eden hormon devre dışı kalıyor heralde hamiş olunca :)Evet abla bu ay bat öncesi tarihi ve hala çok çok sakinim acayip rahatım nerden geliyor bu rahatlık
aman üzülüyorum yavrum valla ben , kendimi bildiğim için testle yüzleşmeye hazır değilim şuanAynen kuzum bende öyle çıkmıştı hatta adetim 2 gün gecikti yinede silikti. O yüzden ben erken yapılması taraftarı değilim pek en güzeli geçince heee testim bol boşver önemli değil negatifte çıksa üzülmem diyorsan o ayrı. Ama işte insan o test çubuğunda tek çizgiyi gördükten sonra maalesef bütün hevesi kaçıyor. Bekle kuzum en iyisi