Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aile sağlığında verdim kuzum ben.Hastane olsa hemen çıkar ama bunlar öğlen kanları laboratuvara gönderiyorlar.Ordakilerin çalışmasına göre çıkıyormuş sonuçlar.Kesin gebelik yok ama sırf içim rahat etsin ki ona göre bi yol izleyim derdindeyim valla.
Sonuç belli olmadan hala umut var bence abla. :KK200:

Bende işte ihtimal vermek istemiyorum ama bi sorayım dedim sana yine de. Zaten hep uykusuzum. Yatağa girip kafamı koyduğum anda uyuduğumu hiçbir zman hatırlamam. Ama artk yatağa girip kafayı koyduğum anda gidiyor gözler. Sabah kalkamıyorum uykudan. Ve hep yorgunum :halay:

oooo kuzum bunlar güzel belirtiler bende ilk zamanlar böyleydim hep bi halsiz yorgun uykusuz sürekli uyuma isteği hadi inşallah kuzum inşallah :dua::emir_bebek::emir_bebek:

oooo kuzum bunlar güzel belirtiler bende ilk zamanlar böyleydim hep bi halsiz yorgun uykusuz sürekli uyuma isteği hadi inşallah kuzum inşallah :dua::emir_bebek::emir_bebek:
Inşallah ablam inşallah. Şu dizlerimle bacaklarım ve kalca ağrımda var yaa kalca da agrım hafifte dizim ve bacaklarım sabahtan beridr var ve ağrı baya ağırlaştı gibi sanki

Inşallah ablam inşallah. Şu dizlerimle bacaklarım ve kalca ağrımda var yaa kalca da agrım hafifte dizim ve bacaklarım sabahtan beridr var ve ağrı baya ağırlaştı gibi sanki
kuzummsen hala olmadın dimi regl? olmadıysan kesin hamilesin, inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçirirsin su gibi geçsin canım benim
badenzi badenzi ciğim sıra sende kızzz:dondurma:
arkadan gelicem hayırlısıyla sonra reglime ‘10’ gün kaldı
sonra sırada
cennetkokulumm cennetkokulumm :nazar:

kuzummsen hala olmadın dimi regl? olmadıysan kesin hamilesin, inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçirirsin su gibi geçsin canım benim
sonra sırada

Ayyy hadi kızlar şöyle sıra sıra inci gibi dizilsek bebişler gelse oohhh değmeyin keyfimize inşallah amiiiiiinnnn :dua::dua::dua::nazar::nazar:

sonra sırada
ayy Hadi inşallah kuzum valla topik uğurlu geldi bak sırayla hamiş oldu kızlarımız maşallah :dua: darısı da bize inşallah :dua::KK200:

Yok abla hiç birşey yok hala
zzüpeeeer canım:nazar:
Ayyy hadi kızlar şöyle sıra sıra inci gibi dizilsek bebişler gelse oohhh değmeyin keyfimize inşallah amiiiiiinnnn :dua::dua::dua::nazar::nazar:
Amiiiiin!
ayy Hadi inşallah kuzum valla topik uğurlu geldi bak sırayla hamiş oldu kızlarımız maşallah :dua: darısı da bize inşallah :dua::KK200:
aynen yaa baksana ne güzel başladı bak, Allah hayırlı haberler nasip etsin bizlere de nasipse inşallah:dua:
sen de var mı belirtiler hiç? :KK39:

Kizlar merhaba ben gecen ay sogan kuru yapmistim enfeksiyonum icin gecen hafta dr gittim yogun enfeksiyon var dedi:KK70: bu nasıl iş anlamadım:) bana kâr etmedi yine fitiller antibiyotikler kullaniyorum bu ay da klomen kullandım bakalim yarin dr a gitcem bakayim durum ne ? BilgeUfuk BilgeUfuk cok sevindim insallah hamilesindir canım:)

Kizlar merhaba ben gecen ay sogan kuru yapmistim enfeksiyonum icin gecen hafta dr gittim yogun enfeksiyon var dedi:KK70: bu nasıl iş anlamadım:) bana kâr etmedi yine fitiller antibiyotikler kullaniyorum bu ay da klomen kullandım bakalim yarin dr a gitcem bakayim durum ne ? BilgeUfuk BilgeUfuk cok sevindim insallah hamilesindir canım:)
Çok sağol abla. Inşallah öyledir bakalım hayrlısı Rabbimden :KK200:

Demek ki bi tek bana ters tepmemiş soğan kürü.Oldukça ilginç ama napalım en azından grip falan olmamızı engeller bol bol vitamin aldık:)İnşallah güzel sonuçlar alırsın doktorda.

bence fayda etmiştir belki azalmış halidir ama tabi soğan kürünü yaparken üşütmüşte olabilirsin yani bende enfeksiyn attım düşün enfeksiyonum yoktu ve hamile kalmaya bir bu bide folik asit çok yardımcı oluyo kızlar çünki ben bir seneye yakın denedim ve hamile kalabilmemin sebebi soğan ve folik asit benim teyzemin gelinleride hep soğan suyu ile hamile kalmışlar yeni öğrendimm

ama bi te bu topiğin faydası var bence hiiiiiçççççç ayrılmayınnnn bebekkk olana kadar :KK70:

güzel arkadaşlıklar edindik ayrı şehirler de ayrı hayatlar yaşasakda birbirimiz için dua eder olduk bu çok güzel :KK200::KK50:

bence fayda etmiştir belki azalmış halidir ama tabi soğan kürünü yaparken üşütmüşte olabilirsin yani bende enfeksiyn attım düşün enfeksiyonum yoktu ve hamile kalmaya bir bu bide folik asit çok yardımcı oluyo kızlar çünki ben bir seneye yakın denedim ve hamile kalabilmemin sebebi soğan ve folik asit benim teyzemin gelinleride hep soğan suyu ile hamile kalmışlar yeni öğrendimm
Nasipten öte yol yok ne güzel ki bu sebebi olmuş.Allah bi sebep verip darısını bize de nasip etsin inşallah.

X