Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama bi te bu topiğin faydası var bence hiiiiiçççççç ayrılmayınnnn bebekkk olana kadar :KK70:

güzel arkadaşlıklar edindik ayrı şehirler de ayrı hayatlar yaşasakda birbirimiz için dua eder olduk bu çok güzel :KK200::KK50:
Kesinlik acayip bi enerjisi var bu sayfanın ve sizlerin.Herkes içten ve birbirine yardımcı :KK200::KK50:

Demek ki bi tek bana ters tepmemiş soğan kürü.Oldukça ilginç ama napalım en azından grip falan olmamızı engeller bol bol vitamin aldık:)İnşallah güzel sonuçlar alırsın doktorda.
yooo ben yeni gripte geçirdim, grip ilaçları kullandım geçen haftaya kadar hatta
yaklaşık 1 haftada sürdü baya baya hasta oldum yani
ama ben dışarda soğukta üşüttüm ama soğan kürü gribe kalkan olmadı bende maalesef

yooo ben yeni gripte geçirdim, grip ilaçları kullandım geçen haftaya kadar hatta
yaklaşık 1 haftada sürdü baya baya hasta oldum yani
ama ben dışarda soğukta üşüttüm ama soğan kürü gribe kalkan olmadı bende maalesef
Bitkiler her bünyede farklı etki ediyor dediklerini kanıtlamış olduk böylece :)

benim kistime fayda etsin yeter, yapma amacım hamilelikten önce buydu zaten; önce sağlık sonra gebelik benim için
Aynen benimde amacım oydu zaten.Umarım gitmiştir bu hafta gidicem kontrole anlarız ne olduğunu.

zzüpeeeer canım:nazar:

Amiiiiin!

aynen yaa baksana ne güzel başladı bak, Allah hayırlı haberler nasip etsin bizlere de nasipse inşallah:dua:
sen de var mı belirtiler hiç? :KK39:
Amiin kuzum :dua: yani bebişim bende birşeyler var ama belirti mi bilmiyorum çünkü daha önce de belirti namına birçok şey yaşadığımı düşünmüştüm ama belirti değillermiş :) Ovulasyondan birkaç gün sonra iki gün falan belim ağrımıştı, baya da dakıntım olmuştu ama şuan kesildi. Bir de bu sabah 1 saatten fazla sağ kasığımda zonklama oldu, ondan önce de yine sağ kasığımda bir akşam böyle baya belirgin bir yanma hissi oldu falan. Ama dediğim gibi kuzum emin olamıyorum belirti olup olamadıklarından

Amiin kuzum :dua: yani bebişim bende birşeyler var ama belirti mi bilmiyorum çünkü daha önce de belirti namına birçok şey yaşadığımı düşünmüştüm ama belirti değillermiş :) Ovulasyondan birkaç gün sonra iki gün falan belim ağrımıştı, baya da dakıntım olmuştu ama şuan kesildi. Bir de bu sabah 1 saatten fazla sağ kasığımda zonklama oldu, ondan önce de yine sağ kasığımda bir akşam böyle baya belirgin bir yanma hissi oldu falan. Ama dediğim gibi kuzum emin olamıyorum belirti olup olamadıklarından
hmm, bende artık hiç bişeyden emin olamıyorum:KK43::KK43:
hele ekim ayında o kadar güzel ve farklı belirtiler vardı ki bende burda kk’da bahsettiğimde hamileler aynıları bizde de var demişlerdi o derece ama onlar hamileydi ben değildim işte, çok yanıltıcı oluyo yaaa
bende de şöyle yumurtlama zamanından hemen 1-2 gün sonra göğüs hassasiyeti ve birazcıkta dolgunluk oldu hala da devam ediyor dokunamayacak kadar acıyor, bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yine yumurtlamadan sonra nerdeyse her akşam oluyor ama öyle uzun uzun süreli değil bu ağrılar ama hissettiren cinsten, sonra pazardan beri de sol kasığımda daha çok oluyor batma seğirme, iğne batması gibi, sonra bugünde özellikle vajinanın üst kısmında iğne batmaları gibi sızlamar oldu, çok nadiren baş ağrım oluyor sızlıyor böyle, sonra sürekli bişeyler yiyesim var tıka basa yiyiyorum bildiğin
ama henüz yumurtlama dönemi bittiği için çok eminin ki gebelik değil kesinlikle bunlar!!

Adetin 3.günü gel dedi ama adet olamadığım için meraktan gitcem artık.İnşallah şifa olur bize:dua:
olsun sen yine önden git olmama sebebini kontrol etsin sonra olunca tekrar çağırması gerekir zaten vajinal muayene ve hormon testleri için o zaman bi daha gidersin, özele mi gidiyorsun sen?

olsun sen yine önden git olmama sebebini kontrol etsin sonra olunca tekrar çağırması gerekir zaten vajinal muayene ve hormon testleri için o zaman bi daha gidersin, özele mi gidiyorsun sen?
Evet özele gidiyorum ama şöyle bir sorun var tamamlayıcı sağlık sigortam var ve yılda 10 kez muayene hakkım var.Benim 6 kaldı ve 7 ay var daha sözleşme yenilenmesine.Çatlatma aşılama vs olursa nasıl yetecek bu haklar fikrim yok.Boşa harcamamam lazım anlayacağın:)

Çok haklısın abla bizde 2 sene 4 aydr bekliyoruz olmuyor evet çok stres yapıyordum ama bu ay çok çok rahattım çok şükür :KK200:
Rab
Çok haklısın abla bizde 2 sene 4 aydr bekliyoruz olmuyor evet çok stres yapıyordum ama bu ay çok çok rahattım çok şükür :KK200:
Olur inşallah sogan kuru yap dene balim ben bu ay yapıyorum bakalım sonuç ne olur

Canım Rabbim senin de rüyanı gerçek olarak çıkarsın inşallah bu ay. Bende inanıyorum bu bebek rüyaları müjdenin habercisi. Biz bebişlerin geleceğine yoralım Rabbim de inşallah öyle çıkarsın:dua:
Umut dünyası ya bende Öyle yoruyorum rabbim duamızı kabul etsin çıksın rüyamız hepimiz güzel haberler verelim kimse boynu büyük kalmasın ❤

Evet özele gidiyorum ama şöyle bir sorun var tamamlayıcı sağlık sigortam var ve yılda 10 kez muayene hakkım var.Benim 6 kaldı ve 7 ay var daha sözleşme yenilenmesine.Çatlatma aşılama vs olursa nasıl yetecek bu haklar fikrim yok.Boşa harcamamam lazım anlayacağın:)
aneeeee kız benimde öyle, aynı birebir özel sağlık sigorta koşullarımız, benimde böyle canım
hala limitlerimi kullanıyorum yenilenmesine var daha benimde bi kaç ay umarım yettiririz:deli:

X