- 6 Nisan 2021
- 53
- 19
- 28
Faydasını gördünüz mü ben 25 yaşındayım yaklaşık 8 aydır düzensiz tüm tahlilleri yaptım bşeycıkmadı stresten dedı ler bende saracoglundan kür aldım sogan suyu ile testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantoron gönderdiler fayda ettı mı sizeEvet canım soğan suyu bittigi günün hemen ertesi günü.
Aynı durum bizde de var malesef
Cevap yazdım sizeFaydasını gördünüz mü ben 25 yaşındayım yaklaşık 8 aydır düzensiz tüm tahlilleri yaptım bşeycıkmadı stresten dedı ler bende saracoglundan kür aldım sogan suyu ile testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarı kantoron gönderdiler fayda ettı mı size
ben de merak ettim nasıl gittiğiniCevap yazdım size
Bugün 12. günüm. Hiçbir sorunla karşılaşmadım daha. Bata 12 gün var, soğan suyu bitince aslan pençesine devam edeceğim. Vücudumdaki enfeksiyonu attığını düşünüyorum.ben de merak ettim nasıl gittiğini
Şifa olsun :) ben ikisine birlikte başladım dün, aslanpençesi baya lezzetli kokusu da çok hoş bakalım inşallah yararı da kendi kadar hoşturBugün 12. günüm. Hiçbir sorunla karşılaşmadım daha. Bata 12 gün var, soğan suyu bitince aslan pençesine devam edeceğim. Vücudumdaki enfeksiyonu attığını düşünüyorum.
Ne yalan söyleyeyim ben çok umutluyum. O kadar araştırdım ki, mutlaka her kullanan şifasını bulmuş hamile kalmak isteyen hamile kalmış. Saraçoğlu hocamız da aynısını dedi 3 kür söyledi soğan suyu, aslan pençesi, İncir kürü bunlar peş peşe kullanılırsa muhakkak birinden birinde hamilelik olur inşallah dedi. Ben aşırı umut bağladımŞifa olsun :) ben ikisine birlikte başladım dün, aslanpençesi baya lezzetli kokusu da çok hoş bakalım inşallah yararı da kendi kadar hoştur
Ben canlı desteklerine bu bitkilerin hormonlara etkisini gösteren araştırmalar var mı diye sordum, maile yönlendirdiler. Mail attım ama cevap vermediler daha. Yine de başladım bi umutNe yalan söyleyeyim ben çok umutluyum. O kadar araştırdım ki, mutlaka her kullanan şifasını bulmuş hamile kalmak isteyen hamile kalmış. Saraçoğlu hocamız da aynısını dedi 3 kür söyledi soğan suyu, aslan pençesi, İncir kürü bunlar peş peşe kullanılırsa muhakkak birinden birinde hamilelik olur inşallah dedi. Ben aşırı umut bağladım
Bu forumda birkaç kişiden saraçoğlu kürlerinden sonra kisti olanın kistlerinin yok olduğunu ya da fsh/tsh değerlerinin normale döndüğünü duydum. Sonuçta ilaçların içinde de bu tür bitkiler var. Biz inanalım gerisi Allah'a kalmışBen canlı desteklerine bu bitkilerin hormonlara etkisini gösteren araştırmalar var mı diye sordum, maile yönlendirdiler. Mail attım ama cevap vermediler daha. Yine de başladım bi umutCevap gelirse burda da paylaşırım sonuçlarını.
Soğan kuru biter bitmez mi incir kurune başladınız yoksa adetten sonra mi basladinizHım bakalım. Oğluma soğan ondan sonra incir ve havuç kürü yaparak hamile kalmıştım 2016 yılında. Ondan sonra 4 düşüğüm oldu. Bu iki senedir tık yok gebe kalamiyorum testler herşey yapıldı lh hormonu biraz yüksek çıktı ama engel değil doktor onun takibini de yaptık ama olmadı hala. Her ay heycanla bekliyorum ama sonu hüsran malesef. Her vücudumu dinlemekten de yoruldum bı belirti aramaktan vala hayirlsi buymuş diyip gene köşeme oturyorum
Evet soğan bitmişti öbür ay incir ile havuç kürü yapmistm o ay hamile kalmıştım hormonlarda sıkıntı yoksa yap bence. Ama işte fazlada düşünme bence hormonum yüksek şunu yesem böyle olur felan dme bence ne içine siniyorsa yap. İncir prolatakin mi ne Horman varya onu yükseltiyor ama sanki her kadın test yapsa neler çıkar nekadr araştırma yapmasan okadr iyi bence. Köydeki kadınlar herşey yiyor hormon mormon dinlemeden her sene doğuruyor lar . O yüzden kafaya takma içine siniyorsa yap denemkte fayda var Allah tan umut kesilmezSoğan kuru biter bitmez mi incir kurune başladınız yoksa adetten sonra mi basladiniz
Bata 4 gün var bakalım bekliyorum. Aslan pençesi cayi iciyorum şu an ben.Soğan kürü yapanlar son durumunuz nedir ?
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBata 4 gün var bakalım bekliyorum. Aslan pençesi cayi iciyorum şu an ben.
Hayırlısı olsun canım inşallah geç döllenmedir hayırlı haberlerini bekliyorum. Bat bugün ya da yarın benim. Artik olmazsam test yapacağım. Bilmiyorum değişik hissediyorum sanki hamileyim ama bir yandan da yok ya değilim diyorumİnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzben geçen ay yapmıştım soğan kürü 2 ekimde adet oldum bu ay gelmedi 11 gün geçikti sürekli test yaptım hiçbir sonuç alamadım sadece kan testi yaptırmadım onu yaptırıcam bu belirsizlikten kurtulmam lazım
Ben yaşadım normalde 14. Veya 15. Gün yumurtlama görüyordum o ay ovulasyonla 11. Gün yumurtlama gördüm. Belli ki yumurtaları hareketlendiriyor... endişe etmeKızlar kürü sadece bir hafta yaptım ve yumurtlamam 2-3 gün erken oldu herzamankinden bu durumu yaşayan varmı
Malesef ben bugün regl oldum benim de 3 gün erken oldu adetim. Döngüm 30 gündü 28 günde oldum. Soğan suyu döngüyü düzenliyormuş. Normal yaniKızlar kürü sadece bir hafta yaptım ve yumurtlamam 2-3 gün erken oldu herzamankinden bu durumu yaşayan varmı
Ay cok sağol o ay gebe kalabildiniz miBen yaşadım normalde 14. Veya 15. Gün yumurtlama görüyordum o ay ovulasyonla 11. Gün yumurtlama gördüm. Belli ki yumurtaları hareketlendiriyor... endişe etme
Evet 15 gün sonra bat günü hamile kaldığımı öğrendim.. ama düşük oldu 6. Haftada soğan kürü sayesinde mı hamile kaldım bilmiyorum...Ay cok sağol o ay gebe kalabildiniz mi
İnşallah canım inşallah sendende hayırlı haberler alırızHayırlısı olsun canım inşallah geç döllenmedir hayırlı haberlerini bekliyorum. Bat bugün ya da yarın benim. Artik olmazsam test yapacağım. Bilmiyorum değişik hissediyorum sanki hamileyim ama bir yandan da yok ya değilim diyorum