Ben de düzene girmek için başlamayı düşünüyorum ama adet olamadım bir türlü
Ara ara oldu canım o kasılmalar sonra geçiyor çok şiddetli olmuyorBende dün akşam başladım.bu sabahta içtim.hemen kasıklarda hafif kramplar hissediyorum.sizlerde de oldumu merak ettim.
Evet canım geçti ara ara da devam etti.bugun 10. Gün oldu.devam ediyorum.birsey daha söylemek istiyorum.ben bu kürü yapmadan önce diğer başlıklar da da gezdim baktım.sogan suyu şöyle kötü böyle iğrenç iki sefer icebildim falan.arkadaslar ne ictilerse artık soğan suyu diye.burnumu tıkayıp içiyorum.hafif tatlımsı bı tat var başka hiç bişey hissetmiyorsun.ictikten hemen sonra ağzıma naneli sakız alıyorum iki dk ferah nefes hiç zorlanmadım.ki ben soğan sarımsak çok yemeyen biriyim.koku hassasiyetim çok var. belki okuyan olur söylemek istedimAra ara oldu canım o kasılmalar sonra geçiyor çok şiddetli olmuyor
Merhabalar bende başlamak istiyorum soğan suyuna nasıl içiliyor tarif eder misiniz rica etsem saat fark ediyor muMerhaba arkadaşlar ben 5 eylülde adet oldum adet bittikten 5 gün sonra soğan kürüne başladım herhangi bir sıkıntım yok 15 gün içtim düzenli olarak 2 ekimde adetim oldu inşallah bu ay ümitliyim geçen ay içim temizlendi diye düşünüyorum bu ay tutar inşallah aranızda başlayan varsa bu başlıkta toplanalım
Sabah saat kaçta içmek lazım farkediyor mu siz nasıl yapıyorsunuz bende başlamak istiyorum daBende dün akşam başladım.bu sabahta içtim.hemen kasıklarda hafif kramplar hissediyorum.sizlerde de oldumu merak ettim.
Sabah saat kaçta içmek lazım farkediyor mu siz nasıl yapıyorsunuz bende başlamak istiyorum da
Bakalım hayırlısı artık bende yarın başlıycam İnşALLAH şifası olurBen de 3 gündür soğan suyunu içiyorum. saati çok önemli değil sanki ama ben yine de aynı saatlerde içmeye özen gösteriyorum. Aç karna içmektense sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorum. Midemde sorun olmamasına rağmen aç karna midemi ekşitiyor çünkü.
geçen sene ramazanda adet olmadım. normalde adetlerin tıkır tıkırdır günü hatta saati bile şaşmaz. soğan kürü yapmıştım. kürü bitirdiğim gün adet olmuştum. çok araştırdım faydasını göreni çok duydum. Allah hiçbir şeyi sebepsiz yaratmadı. inşallah biz de şifa buluruz. hamilelik için düşünüyorsanız şöyle yapın.Bakalım hayırlısı artık bende yarın başlıycam İnşALLAH şifası olur
Adetim hep düzensizdi benimgeçen sene ramazanda adet olmadım. normalde adetlerin tıkır tıkırdır günü hatta saati bile şaşmaz. soğan kürü yapmıştım. kürü bitirdiğim gün adet olmuştum. çok araştırdım faydasını göreni çok duydum. Allah hiçbir şeyi sebepsiz yaratmadı. inşallah biz de şifa buluruz. hamilelik için düşünüyorsanız şöyle yapın.
15 gün (adetin 7. günü başlanacak) soğan kürü(günde 2 kere)
soğan küründen sonra 15 gün testere dişli aslan pençesi çayı (günde 2 kere sabah akşam)
daha sonra 10 gün tekrardan günde 2 kere soğan kürü.
Ben ise gitmeden sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.aksam da yemekten yarım saat önce.saracoglunun sitesine bakıp uyguladım.Sabah saat kaçta içmek lazım farkediyor mu siz nasıl yapıyorsunuz bende başlamak istiyorum da
Bende kalkınca yaparım artık hayırlısı deniycem bakalımBen ise gitmeden sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.aksam da yemekten yarım saat önce.saracoglunun sitesine bakıp uyguladım.
Adetleriniz düzensizse inanın düzene sokuyor düzenliyse 2-3 gün erken de olabiliyor. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Rabbim inşallah nasip eder size deMerhaba hanımlar bende adetin yani adet bitmeden 3 gün soğan kürüne basladim 15 gün içtim. Biteli 4 gün oldu. Adet tarihim 29 Ekim.
Bakalım sonuçlar ne olacak . Bu küru yapınca beklenilen adet tarihindemi adet olunuyo yoksa erken mi yada gecmi. Adet belirtileri başladı ama hep bı ışık arıyorum bebek olsun diye. Hakkımızda hayirlisi olsun insllah
İnşallah. Adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum gram umudum kalmadı vala. Nasip degilmis gene .Adetleriniz düzensizse inanın düzene sokuyor düzenliyse 2-3 gün erken de olabiliyor. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Rabbim inşallah nasip eder size de