Evet sabah akşam aç karna ya da yemeklerden 2 saat sonra. Aslan pençesi de sabah akşam.Tamam teşekkür ederimsoğan suyu da sabah akşam içiliyor yanlış bilmiyorsam değil mi
Tamam teşekkür ederimEvet sabah akşam aç karna ya da yemeklerden 2 saat sonra. Aslan pençesi de sabah akşam.
Benim adetten 6 gün önce 3 çıkmıştı değerim. Normalde o değerin 0 gibi bir şey olması gerekiyor. Geç döllenme de olabilir hormonlar da olabilir. İnşallah Geç döllenmedirHanımlar dün adet günümdu adet olmadım kan testi yaptım değer <2 çıktı.
Bugünde adet olmadim soğan kürü yapmıştım bu ay düzenli olan adetim düzensiz oldu galiba:)
Değer 2 çıktı yükselir mi acaba başınıza geldmi böyle durum
Benim adetten 6 gün önce 3 çıkmıştı değerim. Normalde o değerin 0 gibi bir şey olması gerekiyor. Geç döllenme de olabilir hormonlar da olabilir. İnşallah Geç döllenmedir
Sonucun ne oldu peki
Yani
Sonucun ne oldu peki ben adet olacağım gün yaptım ama adetten önce yapmadım. Hani erken yapmış olsaydm belki ddgin olabilirdi ama ben adet olacağım gün yaptım bence Umut yok yaBenim adetten 6 gün önce 3 çıkmıştı değerim. Normalde o değerin 0 gibi bir şey olması gerekiyor. Geç döllenme de olabilir hormonlar da olabilir. İnşallah Geç döllenmedir
Hamileydim ama kesenin yapısı bozuktu olduğu için doktor müdahale etti malesef. Devam etmedi hamileliğim. Her zaman ümit vardır tabii. Allah hayırlısını nasip etsin.Sonucun ne oldu peki ben adet olacağım gün yaptım ama adetten önce yapmadım. Hani erken yapmış olsaydm belki ddgin olabilirdi ama ben adet olacağım gün yaptım bence Umut yok ya
Hamileydim ama kesenin yapısı bozuktu olduğu için doktor müdahale etti malesef. Devam etmedi hamileliğim. Her zaman ümit vardır tabii. Allah hayırlısını nasip etsin.
Amin canım mutlu haberleri birbirimize buradan verdiğimiz günleri de görürüz inşallahAmin amin canım Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın insllah. Rabbim sanada tekrar nasip etsin insllah sagsaglim bı şekilde
Ay hadi İnşallahAmin canım mutlu haberleri birbirimize buradan verdiğimiz günleri de görürüz inşallah
S Seheralicanadiyaman sonucun ne oldu merak ettim
Merhaba, sizde polikistik over var mıydı?Gecikmenin 5 ncı gününde adet oldum bugün :)
Vala herzmn insllah adet olmam bebiş vardır diyordum bu sefer Allah'm insllah hasta olurum dedim . Çünkü soğan suyu yapmıştım ya ddim aha adetimi bozdu. Çok şükür oldum bugün ya.
Bildiğim kadarıyla yok yani Doktorlar bişey demedi hiçMerhaba, sizde polikistik over var mıydı?
Çok ilginç ben de soğan suyu adetimi düzene sokmuştu önceden. Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. En azından içinde ne var ne yok temizler.Gecikmenin 5 ncı gününde adet oldum bugün :)
Vala herzmn insllah adet olmam bebiş vardır diyordum bu sefer Allah'm insllah hasta olurum dedim . Çünkü soğan suyu yapmıştım ya ddim aha adetimi bozdu. Çok şükür oldum bugün ya.
Aynn bende öyle umut ediyorum bakalım bu ay son gaz devam :) Allah nasip ederse yani:)Çok ilginç ben de soğan suyu adetimi düzene sokmuştu önceden. Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. En azından içinde ne var ne yok temizler.
İnşallah. Rabbim kabul etmeyeceği duaya amin dedirtmez. Vakti zamanı gelince bize de nasip eder inşallahAynn bende öyle umut ediyorum bakalım bu ay son gaz devam :) Allah nasip ederse yani:)
İnsllah insllah canım. İsteyen herkese nasip etsin Rabbimİnşallah. Rabbim kabul etmeyeceği duaya amin dedirtmez. Vakti zamanı gelince bize de nasip eder inşallah