Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüne başlayanlar bu başlıkta toplanalım !!!!!!gelin ❤️💕🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar dün adet günümdu adet olmadım kan testi yaptım değer <2 çıktı.
Bugünde adet olmadim soğan kürü yapmıştım bu ay düzenli olan adetim düzensiz oldu galiba:)
Değer 2 çıktı yükselir mi acaba başınıza geldmi böyle durum

Hanımlar dün adet günümdu adet olmadım kan testi yaptım değer <2 çıktı.
Bugünde adet olmadim soğan kürü yapmıştım bu ay düzenli olan adetim düzensiz oldu galiba:)
Değer 2 çıktı yükselir mi acaba başınıza geldmi böyle durum
Benim adetten 6 gün önce 3 çıkmıştı değerim. Normalde o değerin 0 gibi bir şey olması gerekiyor. Geç döllenme de olabilir hormonlar da olabilir. İnşallah Geç döllenmedir 🥰

Benim adetten 6 gün önce 3 çıkmıştı değerim. Normalde o değerin 0 gibi bir şey olması gerekiyor. Geç döllenme de olabilir hormonlar da olabilir. İnşallah Geç döllenmedir 🥰
Sonucun ne oldu peki ben adet olacağım gün yaptım ama adetten önce yapmadım. Hani erken yapmış olsaydm belki ddgin olabilirdi ama ben adet olacağım gün yaptım bence Umut yok ya

Sonucun ne oldu peki ben adet olacağım gün yaptım ama adetten önce yapmadım. Hani erken yapmış olsaydm belki ddgin olabilirdi ama ben adet olacağım gün yaptım bence Umut yok ya
Hamileydim ama kesenin yapısı bozuktu olduğu için doktor müdahale etti malesef. Devam etmedi hamileliğim. Her zaman ümit vardır tabii. Allah hayırlısını nasip etsin.

Amin amin canım Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın insllah. Rabbim sanada tekrar nasip etsin insllah sagsaglim bı şekilde 🤲🤲
Hamileydim ama kesenin yapısı bozuktu olduğu için doktor müdahale etti malesef. Devam etmedi hamileliğim. Her zaman ümit vardır tabii. Allah hayırlısını nasip etsin.

Gecikmenin 5 ncı gününde adet oldum bugün :)
Vala herzmn insllah adet olmam bebiş vardır diyordum bu sefer Allah'm insllah hasta olurum dedim . Çünkü soğan suyu yapmıştım ya ddim aha adetimi bozdu. Çok şükür oldum bugün ya.

Gecikmenin 5 ncı gününde adet oldum bugün :)
Vala herzmn insllah adet olmam bebiş vardır diyordum bu sefer Allah'm insllah hasta olurum dedim . Çünkü soğan suyu yapmıştım ya ddim aha adetimi bozdu. Çok şükür oldum bugün ya.
Çok ilginç ben de soğan suyu adetimi düzene sokmuştu önceden. Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. En azından içinde ne var ne yok temizler. 🥰

X