Beklenen adet tarihinde gelir yine.. inşallah işe yarar bende yaramıştı içtigim ay gebe kaldım soğan mı işe yaradı kendiliğinden mı oldu bilmiyorum malesef düşük oldu... bidahaki adetimde tekrar yapıcam soğan kurunu bakalım ne olucak bence ciddi faydalı enfeksiyon vs varsa özellikleMerhaba hanımlar bende adetin yani adet bitmeden 3 gün soğan kürüne basladim 15 gün içtim. Biteli 4 gün oldu. Adet tarihim 29 Ekim.
Bakalım sonuçlar ne olacak . Bu küru yapınca beklenilen adet tarihindemi adet olunuyo yoksa erken mi yada gecmi. Adet belirtileri başladı ama hep bı ışık arıyorum bebek olsun diye. Hakkımızda hayirlisi olsun insllah
Bend enfeksiyon yoktu bu ay kürü yaptım ya enfeksiyon yaptı galiba çünkü afedersin kaşıntı çok ya. Bende yaramadı maalesefBeklenen adet tarihinde gelir yine.. inşallah işe yarar bende yaramıştı içtigim ay gebe kaldım soğan mı işe yaradı kendiliğinden mı oldu bilmiyorum malesef düşük oldu... bidahaki adetimde tekrar yapıcam soğan kurunu bakalım ne olucak bence ciddi faydalı enfeksiyon vs varsa özellikle
Sogan kürü enfeksiyon yapmaz canım.Bend enfeksiyon yoktu bu ay kürü yaptım ya enfeksiyon yaptı galiba çünkü afedersin kaşıntı çok ya. Bende yaramadı maalesef
Hım bakalım. Oğluma soğan ondan sonra incir ve havuç kürü yaparak hamile kalmıştım 2016 yılında. Ondan sonra 4 düşüğüm oldu. Bu iki senedir tık yok gebe kalamiyorum testler herşey yapıldı lh hormonu biraz yüksek çıktı ama engel değil doktor onun takibini de yaptık ama olmadı hala. Her ay heycanla bekliyorum ama sonu hüsran malesef. Her vücudumu dinlemekten de yoruldum bı belirti aramaktan vala hayirlsi buymuş diyip gene köşeme oturyorumSogan kürü enfeksiyon yapmaz canım.
Senin enfeksiyon olman başka sebeptendir ya üşüttün ya da eşinden geçmiştir. Ben de enfeksiyon olmuştum eşimden kaynaklı olduğunu biliyodum sonra geçti 1 ay çok yandı benimde soğan kürü yaptım geçti
4 tane mı bi sonuç çıkmadı mı kan testinde vs? Bende ilk defa düşük yaptım ama çok küçüktü 5 6 haftalık daha kalp atışı olmadan kurtajsiz düşük oldu. Benim doktorum alltan muayenede kalp şeklinde rahim dedi ben acaba ondan mı düşük yaptım dedim bilemedim. Doktorda kalp şekil rahim ileri haftalarda düşük riski var dedi başta olan gebeliği sağlıksızsa düşer dedi. Senin rahim şekil bozukluğu veya perde falan varmı gerçi bi kere doğum yapmışsın bi sorun olsa rahimde oda olmazdıHım bakalım. Oğluma soğan ondan sonra incir ve havuç kürü yaparak hamile kalmıştım 2016 yılında. Ondan sonra 4 düşüğüm oldu. Bu iki senedir tık yok gebe kalamiyorum testler herşey yapıldı lh hormonu biraz yüksek çıktı ama engel değil doktor onun takibini de yaptık ama olmadı hala. Her ay heycanla bekliyorum ama sonu hüsran malesef. Her vücudumu dinlemekten de yoruldum bı belirti aramaktan vala hayirlsi buymuş diyip gene köşeme oturyorum
Canım sogan suyu enfeksiyon söker enfeksiyon yapmaz. Düzenli kullan geçecektir inşallah. Benim de mantar enfeksiyon vardi bu ay tertemizim kasinti da yok.Bend enfeksiyon yoktu bu ay kürü yaptım ya enfeksiyon yaptı galiba çünkü afedersin kaşıntı çok ya. Bende yaramadı maalesef
4 düşükte muhakkak tüm tektiklerin yapılması lazım çünkü normal gibi durmuyor. İyi bir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Kanınız pıhtı atıyor olabilir eğer öyleyse çok basit bir tedavisi var. Allah en kısa zamanda nasip etsin Canım.Hım bakalım. Oğluma soğan ondan sonra incir ve havuç kürü yaparak hamile kalmıştım 2016 yılında. Ondan sonra 4 düşüğüm oldu. Bu iki senedir tık yok gebe kalamiyorum testler herşey yapıldı lh hormonu biraz yüksek çıktı ama engel değil doktor onun takibini de yaptık ama olmadı hala. Her ay heycanla bekliyorum ama sonu hüsran malesef. Her vücudumu dinlemekten de yoruldum bı belirti aramaktan vala hayirlsi buymuş diyip gene köşeme oturyorum
Kanda pıhtılaşma var saten. Gebe kalırsam iğne verecek . Ama daha kalmadım işteCanım sogan suyu enfeksiyon söker enfeksiyon yapmaz. Düzenli kullan geçecektir inşallah. Benim de mantar enfeksiyon vardi bu ay tertemizim kasinti da yok.
4 düşükte muhakkak tüm tektiklerin yapılması lazım çünkü normal gibi durmuyor. İyi bir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Kanınız pıhtı atıyor olabilir eğer öyleyse çok basit bir tedavisi var. Allah en kısa zamanda nasip etsin Canım.
Benimde ikinci gebeliğim 5 aylık ti normal doğumla aldılar sonra içi temizlemek için kürtaja alınca doktor rahmin kalp şeklinde ddi banada. Kanda pıhtılaşma çıktı işte . İki tanesi büyüktü ikiside küçüktü kendi düştü. Nasip değilmiş demek. Bida gebe kalırsam iğne verecek doktor4 tane mı bi sonuç çıkmadı mı kan testinde vs? Bende ilk defa düşük yaptım ama çok küçüktü 5 6 haftalık daha kalp atışı olmadan kurtajsiz düşük oldu. Benim doktorum alltan muayenede kalp şeklinde rahim dedi ben acaba ondan mı düşük yaptım dedim bilemedim. Doktorda kalp şekil rahim ileri haftalarda düşük riski var dedi başta olan gebeliği sağlıksızsa düşer dedi. Senin rahim şekil bozukluğu veya perde falan varmı gerçi bi kere doğum yapmışsın bi sorun olsa rahimde oda olmazdı
4 düşüğe rağmen rahim ameliyatı demediler mi kalp şekli düzeltiyorlarmis çizik atıp bende korkuyorum bi daha düşük yaşarım diye doktorlarda ilk düşükte ameliyat etmiyorlar 2 veya daha fazla düşük istiyorlar rahim ameliyatı için senin yapmaları gerek aslındaBenimde ikinci gebeliğim 5 aylık ti normal doğumla aldılar sonra içi temizlemek için kürtaja alınca doktor rahmin kalp şeklinde ddi banada. Kanda pıhtılaşma çıktı işte . İki tanesi büyüktü ikiside küçüktü kendi düştü. Nasip değilmiş demek. Bida gebe kalırsam iğne verecek doktor
Yok vala hiç amaliyt dan bahsetmediler. Bişey e engel değil diyorlardı.4 düşüğe rağmen rahim ameliyatı demediler mi kalp şekli düzeltiyorlarmis çizik atıp bende korkuyorum bi daha düşük yaşarım diye doktorlarda ilk düşükte ameliyat etmiyorlar 2 veya daha fazla düşük istiyorlar rahim ameliyatı için senin yapmaları gerek aslında
Peki ilk oğlunda normal mi geçti hamileligin ilaç ve igneylemi kanaman oldumu ondada
Hayıt çayı ile birlikte soğan suyu sayesinde hamile kalmıştımMerhaba arkadaşlar ben 5 eylülde adet oldum adet bittikten 5 gün sonra soğan kürüne başladım herhangi bir sıkıntım yok 15 gün içtim düzenli olarak 2 ekimde adetim oldu inşallah bu ay ümitliyim geçen ay içim temizlendi diye düşünüyorum bu ay tutar inşallah aranızda başlayan varsa bu başlıkta toplanalım
Çok geçmiş olsun canım. Sen soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kürünü dene inşallah tez zamanda kalırsın. Ben bu ay soğan suyu kürü yapıyorum eğer başarılı olursam yazarım zaten. Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Allah büyükKanda pıhtılaşma var saten. Gebe kalırsam iğne verecek . Ama daha kalmadım işte
Ya işte bende bu ay soğan kürü yaptım 15 gün yaptım bitti smdi adet bekliyorum bugün yada olmam lazım:)Çok geçmiş olsun canım. Sen soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kürünü dene inşallah tez zamanda kalırsın. Ben bu ay soğan suyu kürü yapıyorum eğer başarılı olursam yazarım zaten. Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Allah büyük
Şimdi testere dişli aslan pençesi çayı içmeni öneririm 15 gün. Hem hamile kalırsan da sıkıntı olmaz hamileler de içebiliyormuş. Daha sonra tekrar 10 gün soğan suyu. İnan enfeksiyonla başım dertte geçen ay ilaç kullandım hatta Allah'a şükür bu ay hiçbir şikayetim yok ama biliyorum tekrar olacak benimki tekrar ediyor çünküYa işte bende bu ay soğan kürü yaptım 15 gün yaptım bitti smdi adet bekliyorum bugün yada olmam lazım:)
Bende çok kaşıntı yanma yaptı ya anlamdim artık sogandanmi yada bu ay bebek için çalışma çok oldu ondanmi anladım mantar gibi bişey.
Tam onuda denim bakalım insllah sanada banada faydası olur güzel haberler alırız insllahŞimdi testere dişli aslan pençesi çayı içmeni öneririm 15 gün. Hem hamile kalırsan da sıkıntı olmaz hamileler de içebiliyormuş. Daha sonra tekrar 10 gün soğan suyu. İnan enfeksiyonla başım dertte geçen ay ilaç kullandım hatta Allah'a şükür bu ay hiçbir şikayetim yok ama biliyorum tekrar olacak benimki tekrar ediyor çünkü
İnşallah ya. Nedir bu kadınların çektiğiTam onuda denim bakalım insllah sanada banada faydası olur güzel haberler alırız insllah
Merhaba bende soğan suyuna başladım da ondan hemen sonra mı testere dişli Aslan pençesi içilecek acabaŞimdi testere dişli aslan pençesi çayı içmeni öneririm 15 gün. Hem hamile kalırsan da sıkıntı olmaz hamileler de içebiliyormuş. Daha sonra tekrar 10 gün soğan suyu. İnan enfeksiyonla başım dertte geçen ay ilaç kullandım hatta Allah'a şükür bu ay hiçbir şikayetim yok ama biliyorum tekrar olacak benimki tekrar ediyor çünkü
Hiç sorma vla. Oğlumun kardeş istemesine mi yanim. Cevremin ee artık yokmu biseyler e doktor a gitsene sanki kisirim onlara mi yanim. Bilemedm valaİnşallah ya. Nedir bu kadınların çektiği
Evet canım soğan suyu bittigi günün hemen ertesi günü.Merhaba bende soğan suyuna başladım da ondan hemen sonra mı testere dişli Aslan pençesi içilecek acaba
Aynı durum bizde de var malesefHiç sorma vla. Oğlumun kardeş istemesine mi yanim. Cevremin ee artık yokmu biseyler e doktor a gitsene sanki kisirim onlara mi yanim. Bilemedm vala
Tamam teşekkür ederimEvet canım soğan suyu bittigi günün hemen ertesi günü.
Aynı durum bizde de var malesef